- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- 413
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.741
Canım bu arabayı bende beğeniyordum ama ön barı yok malesef bebek düşecek gibi duruyor. ve tekerlek çok yere yakın düz yol için üretilmiş yada avm vs yerler için sanki çok yorum okudum ön başının olmayışı yere yakın oluşu eksi yönleri ama kumaşı kalitesi duruşu çok sıkKızlar kızımın teyzesi şimdiden hediyesini gönderdi ana kucagıda var oto koltuguda oluyo aynı zamanda travel sistem daha önce aynısını 5 sene yiğenime kullanmıştık çok memnunum çok dayanıklı herkese tavsiye ederim
Benimki alışılmışın dışımda bir münnoş her muayenede ya yüz üstü uyuyor Ya secde hareketiyle uyuyo mu artık ne yapıyorsa:))))22 ye girecek böyle baştan aşağı Bebek protatipli görüntü alamadım vallahi:)))sır lı bir münnoş.evet dediklerini de aklımdan çıkarmayacam Can'ım teşkürlerCanim ben mesela her yazilani okumuyorum önemsemiyorum cunku herkesin hamileligi hormonlari farkli kimseninki birbirine benzemiyo kiyaslama yapmamak gerekiyor bana kalirsa o yuzden her yazilani kafana takma belki ice vuruyo belki daha cok uyuyo cani istemiyo bilemezsinki bende her an hissetmiyorum ama onu taniyorum yavas yavas bana simdiden cok duskun benimle basbasayken kipir kipir ama anlasin ben biriyle konusuyorum telefonda bile olsa farkediyo onyamiyo hemen duruyo biliyo onlari panik yapma hic zaten su an ufaklar hareketlerini bile 24 haftadan sonra saymaya baslayin diyorlar
Canım iyiki kendi sonlandırmak zorunda kalmamış elbette bu çok acı ama o daha acı olurdu bilmiyorum sonlandirirmiydi çok üzülüyorum bu yola kaç kişi çıktık bu şekilde veya başka şekilde ayrılan arkadaşlar oldu .. Allah'ım onlara sabır bize ve evlatlarimizada sağlık versin hayırlı doğumlar versinKullanıcı adını değiştirmiş canım karın ağrısıyla Dr a gitmiş bebeğin kalbi durmuş malesef sonuçlarda iyi çıkmamış çok üzüldüm.günlerdir aklımdaydı okuyorum yazılanları uzun zamandır yok merak ediyordum.Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
Canım iyiki kendi sonlandırmak zorunda kalmamış elbette bu çok acı ama o daha acı olurdu bilmiyorum sonlandirirmiydi çok üzülüyorum bu yola kaç kişi çıktık bu şekilde veya başka şekilde ayrılan arkadaşlar oldu .. Allah'ım onlara sabır bize ve evlatlarimizada sağlık versin hayırlı doğumlar versinKullanıcı adını değiştirmiş canım karın ağrısıyla Dr a gitmiş bebeğin kalbi durmuş malesef sonuçlarda iyi çıkmamış çok üzüldüm.günlerdir aklımdaydı okuyorum yazılanları uzun zamandır yok merak ediyordum.Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
Canım evet okudum mesajlarını gördüm. Banadoktorun söylediği ameliyat çok çok çok düşük bi ihtimal çoğu bebekte hiç anlaşılmıyo bile dedi ve doktorum çok iyi fakat çok suratsızdı :) eminim bişey olsa yüzüme pat pat söylerdi bende biraz araştırdım sadece aşırı kusma olup kilo kaybederse allah korusun operasyon diyolar oda yarım saatlik küçücük bişeymiş buna şükür inş meleklerimiz doğana kadar bu sorunlarda ortadan kalkar canım sıkma canını güçlü ol sende. Eşimle biraz konuştukta allahım göstermesin ne sorunlarla uğraşanlar var o yüzden güçlü ol canım bunlar üstesinden gelinmicek seyler değil hem stres yapmamamız lazım biliyosun biz güçlü olalım ki bebeklerimizde öyle olsun. bende kendi doktoruma gidicem ocak başında bakalım :)
Kızlar kızımın teyzesi şimdiden hediyesini gönderdi ana kucagıda var oto koltuguda oluyo aynı zamanda travel sistem daha önce aynısını 5 sene yiğenime kullanmıştık çok memnunum çok dayanıklı herkese tavsiye ederim
Canım bebeğimizin mide çıkış borusunda darlık varmış aşırı kusmaya kilo kaybına neden olabilir dedi doktor ama bazende hiç sorun olmuyo dedi inş sorun yaratmaz bakalım buna şükür hayati organlarında hiç bi sorun yok bu şekilde teselli oluyorumCanım hayırdır okuyamıyorum bazen sayfaları bi problemmi var sanırım hemen hepimizdee birşey çıktı:/
Canım ön barı olan bi üst modeli çıkmış ama iki katıydi fiyatı banada gereksiz geldi çünkü kemeri oldugu için herangi bi tehlike olmuyo yiğeniminkinide arnavut kaldırım toprak yol çukurların arasında sürdük evimizin yolu çok kötüydü hiç bi sıkıntı yaşamadık tekerlekleri ve amortisörleri (inş. Doğru yazmışımdır :)) baya sağlam senin seçimin tabiki ama tavsiye edermCanım bu arabayı bende beğeniyordum ama ön barı yok malesef bebek düşecek gibi duruyor. ve tekerlek çok yere yakın düz yol için üretilmiş yada avm vs yerler için sanki çok yorum okudum ön başının olmayışı yere yakın oluşu eksi yönleri ama kumaşı kalitesi duruşu çok sık
İnş canım tek dileğim bu hepimiz için dua ediyorum her zaman inş dünyadaki bütün cocuklar sağlıklı ve mutlu olurİnşallah canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim de biz de rahatlarız
Çok güzelmiş canım kızın çok şanslı :) güle güle sağlıkla kullansın
Canım bence o da düzelir daha çok küçükler yani midesi 28 haftaya kadar gelisiyomus bence sorun olmaz ..Canım bebeğimizin mide çıkış borusunda darlık varmış aşırı kusmaya kilo kaybına neden olabilir dedi doktor ama bazende hiç sorun olmuyo dedi inş sorun yaratmaz bakalım buna şükür hayati organlarında hiç bi sorun yok bu şekilde teselli oluyorum
Cok uzuldum yaaaKullanıcı adını değiştirmiş canım karın ağrısıyla Dr a gitmiş bebeğin kalbi durmuş malesef sonuçlarda iyi çıkmamış çok üzüldüm.günlerdir aklımdaydı okuyorum yazılanları uzun zamandır yok merak ediyordum.Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin inş.
Nazli senin oglan beli yerim onun yatis pozisyonlarini masallah kuzuya annesi bendede hic yok toplam boydan bi resim malesef bi 8 haftalikken var ordada daha bebege benzemiyoBenimki alışılmışın dışımda bir münnoş her muayenede ya yüz üstü uyuyor Ya secde hareketiyle uyuyo mu artık ne yapıyorsa:))))22 ye girecek böyle baştan aşağı Bebek protatipli görüntü alamadım vallahi:)))sır lı bir münnoş.evet dediklerini de aklımdan çıkarmayacam Can'ım teşkürler
Hahhahahahh ya şöyle artistlik pozlar umuyorum her defasında.sadece pipiyi görebiliyorumNazli senin oglan beli yerim onun yatis pozisyonlarini masallah kuzuya annesi bendede hic yok toplam boydan bi resim malesef bi 8 haftalikken var ordada daha bebege benzemiyo
Evet cnm daha once tek tuk hissederken simdi epey hareketler belli aksam esm elini koydu sen hissedmzsn dedm seni takip ediym bakm tekme atnca bende beklermAynen canm son 19. Haftayla beraber irkilmeleri basliyo ballarin:)
Öyle mi bilmiyodum bunu canım inş düzelir çok sagolCanım bence o da düzelir daha çok küçükler yani midesi 28 haftaya kadar gelisiyomus bence sorun olmaz ..
Niyeyse ben orda kalsn istiyorum. Bi skintisi yok kuzunun. Rahatm su haldeyken :)Doktora sorucam bunu yarin ne zaman cikar niye hepasagida diye :)
Bizim de baba hissetmemisti hic sadece gecen hafta bu zamanlar cok kotu bi gun gecrmisti dogal olarak bizde tabi. Benm kuzu ben stresli olunca hareketleniyo genelde . ilk kez o zaman 5 dk kadar babasida hisseetti oynadi babasina. Cok iyi gelmsti esimede:) daha simdidn mutlulukk kaynagmz sukur :) senin esin hissettimi canmEvet cnm daha once tek tuk hissederken simdi epey hareketler belli aksam esm elini koydu sen hissedmzsn dedm seni takip ediym bakm tekme atnca bende beklerm
Ben saci siyah teni beyaz olsun cok istiyorum . babasi oyle. Ben sarisinm. Sanki huyu vs bana cekecek. Tip olarak babaya benzeyecek gibime geliyor. Ama 14. Haftada ultrasondaki o dudaklar benm :)))) bana benziyorrrNazalaniyo simdiden herkese bakasana fena olucak bu kiz teyzesinin kuzusu tatlis prensesi yerim onu ben
Bizde de ben öyleyim saçım siyah tenim baya beyaz.eşim esmer değil ama beyaz da sayılmaz.bide sarışın oluyormuşBen saci siyah teni beyaz olsun cok istiyorum . babasi oyle. Ben sarisinm. Sanki huyu vs bana cekecek. Tip olarak babaya benzeyecek gibime geliyor. Ama 14. Haftada ultrasondaki o dudaklar benm :)))) bana benziyorrr
Ayy bayiliyorum beyaz ten siyah saca
Bizde de ben öyleyim saçım siyah tenim baya beyaz.eşim esmer değil ama beyaz da sayılmaz.bide sarışın oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?