2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım bu arabayı bende beğeniyordum ama ön barı yok malesef bebek düşecek gibi duruyor. ve tekerlek çok yere yakın düz yol için üretilmiş yada avm vs yerler için sanki çok yorum okudum ön başının olmayışı yere yakın oluşu eksi yönleri ama kumaşı kalitesi duruşu çok sık

Benimki alışılmışın dışımda bir münnoş her muayenede ya yüz üstü uyuyor Ya secde hareketiyle uyuyo mu artık ne yapıyorsa:))))22 ye girecek böyle baştan aşağı Bebek protatipli görüntü alamadım vallahi:)))sır lı bir münnoş.evet dediklerini de aklımdan çıkarmayacam Can'ım teşkürler

Canım iyiki kendi sonlandırmak zorunda kalmamış elbette bu çok acı ama o daha acı olurdu bilmiyorum sonlandirirmiydi çok üzülüyorum bu yola kaç kişi çıktık bu şekilde veya başka şekilde ayrılan arkadaşlar oldu .. Allah'ım onlara sabır bize ve evlatlarimizada sağlık versin hayırlı doğumlar versin

Canım iyiki kendi sonlandırmak zorunda kalmamış elbette bu çok acı ama o daha acı olurdu bilmiyorum sonlandirirmiydi çok üzülüyorum bu yola kaç kişi çıktık bu şekilde veya başka şekilde ayrılan arkadaşlar oldu .. Allah'ım onlara sabır bize ve evlatlarimizada sağlık versin hayırlı doğumlar versin

İnşallah canım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim de biz de rahatlarız

Çok güzelmiş canım kızın çok şanslı :) güle güle sağlıkla kullansın

Canım hayırdır okuyamıyorum bazen sayfaları bi problemmi var sanırım hemen hepimizdee birşey çıktı:/
Canım bebeğimizin mide çıkış borusunda darlık varmış aşırı kusmaya kilo kaybına neden olabilir dedi doktor ama bazende hiç sorun olmuyo dedi inş sorun yaratmaz bakalım buna şükür hayati organlarında hiç bi sorun yok bu şekilde teselli oluyorum

Canım ön barı olan bi üst modeli çıkmış ama iki katıydi fiyatı banada gereksiz geldi çünkü kemeri oldugu için herangi bi tehlike olmuyo yiğeniminkinide arnavut kaldırım toprak yol çukurların arasında sürdük evimizin yolu çok kötüydü hiç bi sıkıntı yaşamadık tekerlekleri ve amortisörleri (inş. Doğru yazmışımdır :)) baya sağlam senin seçimin tabiki ama tavsiye ederm

Canım bence o da düzelir daha çok küçükler yani midesi 28 haftaya kadar gelisiyomus bence sorun olmaz ..

Cok uzuldum yaaa Allah hayirli ve saglikli hamilelikler nasip etsin tekrardan arkadasimiza... Gecen gun benimde karnima bir agri girdi 5dk surdu baya, sonra gecti. O an cok buyutmedim ama simdi tedirgin oldum Yarin kontrolum var, insalllah guzel haberler alirim yaaaa korktum simdi

Bebeğini kaybeden arkadaşımız nickini @Am I Mad Yapmış. Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla güzellikle bunu acını unutturacak bir evlat nasip etsin.
Etiketledim diye kızmazsın umarım, hepimiz çok merak ettik

efsunsuz çok sağol arkadaşım. Kanama alanım kapanmış istirahate devam. Şimdi idrar yolu enfeksiyonunun sancısıyla boğuşuyorum. Böyle böyle geçecek inşallah. Senin de gözün aydın öperim o prensesi

Nazli senin oglan beli yerim onun yatis pozisyonlarini masallah kuzuya annesi bendede hic yok toplam boydan bi resim malesef bi 8 haftalikken var ordada daha bebege benzemiyo

Nazli senin oglan beli yerim onun yatis pozisyonlarini masallah kuzuya annesi bendede hic yok toplam boydan bi resim malesef bi 8 haftalikken var ordada daha bebege benzemiyo
Hahhahahahh ya şöyle artistlik pozlar umuyorum her defasında.sadece pipiyi görebiliyorum

Evet cnm daha once tek tuk hissederken simdi epey hareketler belli aksam esm elini koydu sen hissedmzsn dedm seni takip ediym bakm tekme atnca bende beklerm
Bizim de baba hissetmemisti hic sadece gecen hafta bu zamanlar cok kotu bi gun gecrmisti dogal olarak bizde tabi. Benm kuzu ben stresli olunca hareketleniyo genelde . ilk kez o zaman 5 dk kadar babasida hisseetti oynadi babasina. Cok iyi gelmsti esimede:) daha simdidn mutlulukk kaynagmz sukur :) senin esin hissettimi canm

Nazalaniyo simdiden herkese bakasana fena olucak bu kiz teyzesinin kuzusu tatlis prensesi yerim onu ben
Ben saci siyah teni beyaz olsun cok istiyorum . babasi oyle. Ben sarisinm. Sanki huyu vs bana cekecek. Tip olarak babaya benzeyecek gibime geliyor. Ama 14. Haftada ultrasondaki o dudaklar benm :)))) bana benziyorrr

Ben saci siyah teni beyaz olsun cok istiyorum . babasi oyle. Ben sarisinm. Sanki huyu vs bana cekecek. Tip olarak babaya benzeyecek gibime geliyor. Ama 14. Haftada ultrasondaki o dudaklar benm :)))) bana benziyorrr
Bizde de ben öyleyim saçım siyah tenim baya beyaz.eşim esmer değil ama beyaz da sayılmaz.bide sarışın oluyormuş

Bizde de ben öyleyim saçım siyah tenim baya beyaz.eşim esmer değil ama beyaz da sayılmaz.bide sarışın oluyormuş
Ayy bayiliyorum beyaz ten siyah saca
Annem de oyle benm ama ben babama cekmisim. Senn esin sarisinmi canm. Yaa sac siyah ten beyaz olsunnda kas goz onemli degl :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…