2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy bayiliyorum beyaz ten siyah saca
Annem de oyle benm ama ben babama cekmisim. Senn esin sarisinmi canm. Yaa sac siyah ten beyaz olsunnda kas goz onemli degl :))))))
Eşim buğday tenli ama saç siyah.eşimin burnu çok güzel düğme gibiymiş bebekken.ultrasonda bebişinki de öyle sanki.baba tarafı dominant gen bizde bence.annem de diyor ki eşinin küçüklüğünün aymıştı olacak tombiş falan.şimdidrn kilo olarak öyle olacaz sanırım önden önden gidiyoruz

Öyle mi bilmiyodum bunu canım inş düzelir çok sagol
Perinatolog bana dediki herşey suanlik normal bebekle ilgili sıkıntı yok ama midesi bağırsakları 28 haftaya kadar gelisiyo istersen 26-28 hafta arası tekrar gir detayliya doktoruna yazdım uygun görürse gel dedi ben de plesantada sorun çıktı yani sorun derken kanama olmuş ama ne zaman belli değil dikkat edicem canım :)

cok tesekkürler :) Yuvarlanıp gitmeye baslıyoruz artık iste Biraz üsüttüm sanırım, onun disinda hersey iyi cok sükür

Ben saci siyah teni beyaz olsun cok istiyorum . babasi oyle. Ben sarisinm. Sanki huyu vs bana cekecek. Tip olarak babaya benzeyecek gibime geliyor. Ama 14. Haftada ultrasondaki o dudaklar benm :)))) bana benziyorrr
Benim annem sarisin babam esmer hicbirimiz anneye benzemoyoruz oysaki genlerin %51 i anneden 49 babadan geliyormus diye duymustum :) bide kime cok bakarsan ona benzermis derler mesela yegenim teni anne gerisi bizim aile :) abimin kizi ayni ben huyuda suyuda annem simdi yaninda aradi bu gun herkes kendinide parcalasa herseyi sen diyo

Gerçekten bunu duymak iyi geldi maddi olarak biraz zorlıcak tekrar gitmek ama kendi doktorumda git derse giderim içim rahat eder herseyden önemli bu sonuçta zaten çok şükür ailem bebegin ihtiyaçları için çok destek oldu bu sayede biraz rahatladık

ayy kıyamam yaa ne güzel bi mutluluk tablosu canımm Allah hiç eksik etmesin tebessümleri.. cnm yeni 20.haftaya girdikk henüz hissetmedi bende 1 haftadır net hissedyrm sürekli aynn stresli ve aç olunca bnmki de kıpır kıpır oluyorr

Amann annesii dikkat et nazar degmesin minnakima masaallah suphanallah annecigi iyi bakiuor pasaya:) yarasinnn. Iliskilerde daho baskn olana benziyo kuzular. O yuzden bana benzick diye korkuyorum :))))) babasina benzesn ins ins

Sorma canım ben de artık üstüne düşmüyorum neresini göstermek istiyosa göstersin napayım.razıyım:))))
Onlar iyi olsunlarda yeterki gerisine mecburen raziyiz :) al bak benimkininde kafasi karisti cit yok baba anneyle halalarla konustuk bu gun esimde konustu hepsinin sesini duyunca kacti yavrum bu arada ikidir ne zaman kayinvalideyle konussam agzim yirtilana kadar esniyorum surekli bu nedir ya goruntulu konusuyoz caktirmadan dedim anne sende nazarmi var bana geciyo agirligi esniyorum surekli oda var diyo aslinda nazar ediyon galiba demek istiyom

aminnn cumlemizinn canimm.
Bizimkiler huzursuzluga gelemiyor desene . bazen konusuyorum diyorum streslimi olaym hareket edesn diye hadi annem bi kipirti diyorum ama yok danalarr tinlamiyo bizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…