2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aminnn cumlemizinn canimm.
Bizimkiler huzursuzluga gelemiyor desene . bazen konusuyorum diyorum streslimi olaym hareket edesn diye hadi annem bi kipirti diyorum ama yok danalarr tinlamiyo bizi :)))
aynen kızz okşayıp seviyorumm konuşuyorm tık yokk yaa acıkmam lazm yada stresli oldumm mu sanki karnımı turluyor .. iyi diyrm bende ilgilenmiyrm senle

Benm zaten esimden baska bakacak kimsem yok :))))) iyii barii heheh . yigendr ne tatli olur simdi. Ben en buyugm bekar kardeslerm :)

50 tane emzik ne kadardı cnm fiyati

aynen kızz okşayıp seviyorumm konuşuyorm tık yokk yaa acıkmam lazm yada stresli oldumm mu sanki karnımı turluyor .. iyi diyrm bende ilgilenmiyrm senle
Simdi vuruyo mesela teyzesi elimi.koyinca duruyo ondan bende tinlamiyo gibi yapiyorum ondan ogrendm.napim:)))))

Simdi vuruyo mesela teyzesi elimi.koyinca duruyo ondan bende tinlamiyo gibi yapiyorum ondan ogrendm.napim:)))))
aynen canımm yaa ilgilenmiyormuş gibi yapıyrmm bi de bişey farkettim int faln bebekle alakalı şeylere bakınca vuruyorr bebek resmi ya da onla ilgili bişeye bakınca vuuryorr bi kaç defa denk geldi bakalmm sıpaaa yaa

Çok fenasınnnn

Bende bu modeli beğeniyorum fiyatlar genelde o seyirde devam ediyor saniyorum

aynen canımm yaa ilgilenmiyormuş gibi yapıyrmm bi de bişey farkettim int faln bebekle alakalı şeylere bakınca vuruyorr bebek resmi ya da onla ilgili bişeye bakınca vuuryorr bi kaç defa denk geldi bakalmm sıpaaa yaa
Onlarda duyguylari cok yogun yasayp anliyo annesii. Bende ne zaman hareket etmiyo diye sikayetlensem patlatıyor bi tane :)) yerim ballari

Arkadaşlar monte crispo prensesi vardı sonuç bekliyordu malesef bebeğini kaybetmiş formları gezerken gördüm merak ediyordum bende çok üzüldüm inş.Allah kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip eder
Günlerdir onu arıyorum ben de bulamamıştım Çok merak etmiştim, keşke daha güzel bir haberini alabilseydik ama herşey Allah'tan... Gerçekten çok üzüldüm. Nickini değiştirdiyse belki çok konuşmak istemiyor olabilir, etiketle rahatsız etmeyelim arkadaşlar, Rabbim ona en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah... Etrafta çocuk isteyen bir sürü tatlı anne adayı var bebeği henüz olmayan, bol bol dua edelim onlara da, bizim dualarımız kabul olur belki...

Ben de istiyorum yapmayı bi bebek mevlidi için mesela düşünüyorum ama çok yorulur muyum yaparken bir de maliyet ne kadara kaç adet çıkıyor neler gerekli ben de şu günlerde merak saldim hem eğlence olur bana da evdeyim

Aminnn aminnn. Aklima.geldikce olmayanlar icin dua ediyorum. Yasaynca bu diygulari. Nasil buyuk bi imtihan olduğunu daha iyi anladm
aynen canım olmadan önce çok duygusaldım bu konuda ağlar dururdm tatmadan bilinmiyormuşş gerçktenn annelik güzel duyguymuşş gerçekten şimdiden aklım hep onda annelerin kuzularıı...

Sayfalar çok birikmis az önce ki sayfayi kaçırdım kaçtı monte cristo prensesinin bebeğine bişey mi oldu ne oldu arkadaşlar çok üzüldüm ya

Ne oldu acaba bebeğine bişey yazmadı mı Allahım sabır versin inşallah

Canım bugün eminönüne gittim kuzenler bana kalıplar 3.5 TL dedi bi sordum 15 TL :) bi kalıp alıp hem sabun hem taş karışık biseyler yapmak istiyorum ama kalıp nasıl alsam bilemedim bi dahaki gittiğimde iyice bakicam bende güllü kalıp var aslında o kek kalıbydi ben onu sabun kalıbı yaptım çok hoş oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…