2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayak patisi bir de emzik çok hoşuma gitti bnm Bursada Nerede satılıyor bende bakicam carsilarda en azından evime ziyarete gelenlere dağıtmak için yapmak istiyorum

Canım tam bilmiyorum belki kendi açıklama yapar .. benim bebisde iceride ne yasiyo bilmiyorm tekme atıyor içerde biseylerime idrara sıkısıyorum inşallah sende anliycaksin az kaldı:)) korkma ama canım korktukca ben sağlık ocağına gidiyorum:)))

Teşekkürler canım

Ayak patisi bir de emzik çok hoşuma gitti bnm Bursada Nerede satılıyor bende bakicam carsilarda en azından evime ziyarete gelenlere dağıtmak için yapmak istiyorum
Bende hastane ve eve gelenlere şeker hamurlu kurabiye ve sabun kokulu taş yapicam yükleyip oğlusun ismini bastrcam ustunede inşallah babasıyla yapicaz ama kalıp konusunda fikrim çok yok eşim esnaf belki indirimli alır sorcam ona:) ben İstanbul'dayım canım.

aynen canım olmadan önce çok duygusaldım bu konuda ağlar dururdm tatmadan bilinmiyormuşş gerçktenn annelik güzel duyguymuşş gerçekten şimdiden aklım hep onda annelerin kuzularıı...
Fedakarliklar dahi basladi. Annemi hc anlamazdm.kendine bsy almazdi sizin olsun yeter derdi. Kis gelince esim mont ister misin alalim diyo. Ki ben havada kaparm bu teklifi. Yok diyorum yavrumun bi eksigini alirim. Iate o zaman annemi cok daha iyi anladm. Evlat olunca kendini unutuyor insan. Dogunca nasl olur tahmn dahi edemiyorum:)

İdrar sıkışması benim de oluyor bu hafta bir iki kez hissettim çok güzel bir duyguydu kasığımda sağa sola bişey kaydı durdu yatıp yatıp dinliyorum ama bir daha olmadı

Kizlar simdi bunlar moda olmus :) oyuncak sepetleri va yapiyor. Bende eldivenlerini birde tokalarini koymayi duaunuyodum. Daha buyugunu anneme yaptrdm. Suslemesi duruyor daha birazdn ataym. Bu resm vir siteden

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-19-21-54-03~2.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 40
Kurabiye zor ya bnm arkadaş akrabamiza yapmıştı baya bi oldu yapalı 2liraya yapmıştı sanırım işçilik baya ugrastirici

Kurabiye zor ya bnm arkadaş akrabamiza yapmıştı baya bi oldu yapalı 2liraya yapmıştı sanırım işçilik baya ugrastirici
Canım ben kaç kişiye malzemelerini aldılar zevkle bedavaya yaptım :) kendi evladimada yaparım insallah evet biraz uğraştırıcı ama değer bence ya:) ben bayılıyorum uğraşmaya kendi kuzenimin eşinin doğum odası içinde beşik tülü diktim mavili beyazlı havlu yaptım ismini ve hoşgeldin yazdım altını süsledim kapı susunun tülü falan ben seviyorum uğraşmayı canım ya şimdi kendi bebisime takı yastığı beşik kenarı için hastanedeki aynı zamanda evdeki sepettede kullanabilcegim etek yapicam tülden beyaz mavi prens taçlı ve fiyonklu yapiyim hepsini aticam buraya insallahhh :) ama daha var onlara 30 haftayı geçerim insallah onlar için:))

Benm zaten esimden baska bakacak kimsem yok :))))) iyii barii heheh . yigendr ne tatli olur simdi. Ben en buyugm bekar kardeslerm :)
Bende en kucugum ama tek bi yegenim var rabbim bize bagislasin hala olmak cok baska :) bi hala diyo dünya duruyo sanki ilk dediginde aglamistim hic unutmuylrum halada gozlerim dolar kuzum benim ya askimda ona benzesin anasinin kopyasi olsun

Yaptıklarını at canım biz de görelim daha sonra ben de bişeyler yapmaya çalışıcam inşallah

Bende en kucugum ama tek bi yegenim var rabbim bize bagislasin hala olmak cok baska :) bi hala diyo dünya duruyo sanki ilk dediginde aglamistim hic unutmuylrum halada gozlerim dolar kuzum benim ya askimda ona benzesin anasinin kopyasi olsun
Eminim cok baskadirr:)))) olsunn Bencedee :))((

İdrar sıkışması benim de oluyor bu hafta bir iki kez hissettim çok güzel bir duyguydu kasığımda sağa sola bişey kaydı durdu yatıp yatıp dinliyorum ama bir daha olmadı
Canım rahmim atiyo pıt pıt sanki afedersin alttan açılıp kapaniyo bugun akşam sanki zipladi durdu ayağıyla üzüm ezer gibi icimde alt kasıkta

Iste bunları, tütülü kıyafetleri , Cindirella'nin bal kabagi besiklerini görünce hemen bir tanede kız yapmam gerektiğini düsünüyorum
Oyyyy oyyy mavisini yap annesii sende pasanin coraplarini koyarsin eldivenlerini. Nasilda tatlii olurr :)))) ikinciye bana oglus sanada kizce nasip olsun inssaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…