- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.921
eşimde etraftan arkadaşlarının eşlerinin hamileliginden dolayı erkekler konuşuyor herhalde onlardan duymuş oda böyle düşünüyor,Ve çok şükür gebeligim en rahat hamilelik şeklinde geçti geç ögrendim zaten 6 haftalıkken o süre zarfında yapmadıgım şey kalmadı bilmeyerek ama yine benimleydi hamilelikte kusma flanda yaşamadım öyle baş dönmesi flan sadece halsizlik çok yaşadım,Birde magnezyum potasyum eksikligim var korkuyorum ya bebegimdede olursa diye ama onun dışında ne bebegimde ne bende hamilelikle alakalı bir sıkıntı olmadı bazen hamileligimi unuttugum bile oldu inan,Sonuçta hissetmiyorsun,Sancılardan kusmadan baş dönmesinden anımsıyorsun bende hiç biri olmayınca bazen unutuyordum yani unutmak dedigimde öyle her dakika aklımda olamıyordu halada hissetmedigim için bazen Anne diye birinin bana geldigini hayal ediyorum enterasan bişeymiş gibi geliyor günlük yazıyorum şimdi annecigim yazdım o gün inanırmısın 1 sayfa anne yazmışım eşim bu ne böyle anne demeyimi ögreniyorsun dediginde Ben anne oluyorum diyip aglamıştım,Eşim haliyle şok geçirmişti Herkes anne rahmine düştügünde anlarsın diyor ama ben öyle idrak edemdim ne biliyim kötü bi annemiyim diyorum bazen yetebilcekmiyim ona diye korkuyorum,Saglıgı iyimi iyi bakıyormuyum aceba nasıl diye düşündügümden birde en çok göremiyorum ya meraktan istiyorum o testleri yoksa başka hiç bi şekilde aklımda yoktu sadece görmek onun agzını burnunu görmek içimde gerçekten bir canlı oldugunun idragına varmak gözlerimle görmek istedigimden yoksa dogru söylüyorsun katılıyorum her dediginebenim teyzem doktor kardesim hemsire kimse önermiyo eger bebegi aldırmak gibi niyetiniz yoksa bu testler cok gereksiz cünkü yüzde yüz dogrulugu yok arkadasımın hamileligindde bebekte 6 parmak gördüler ve kızın hamileligi cok kotu gecti aglamaklı sürekli üzüldü bebek dogdu saglıklı sapasaglam masallah yani bu testlerin hepsi olasılık ve yaptırılması tamamen hastane için kazanc para ben 2liyide yaptırmadım hiçbir testi yaptırmayı düsünmüyorum allaha guvenip saglıklı mutlu huzurlu hamilelik gecirmeyi dusunuyorum sadece ve eger bişey görseler bile bebegin tedavisi diye söyledikleri ya cok zor yada imkansız oluyor oda olasılık yani uzun acıklama oldu ama hastanelerin bu testleri para olarak görüp istemesi cok sacma geliyor bana benim fikrim tabiki ve eger sıkıntılı bir hamililelik degilse risk grubununda degilse yapılmaması daha iyi
Marka model versene kuzum bi bakiim netten güzel günlerde kullanın sizdeKızlar kızımın teyzesi şimdiden hediyesini gönderdi ana kucagıda var oto koltuguda oluyo aynı zamanda travel sistem daha önce aynısını 5 sene yiğenime kullanmıştık çok memnunum çok dayanıklı herkese tavsiye ederim
bende görme hissine katılıyorum cünkü bende daha cok net sekilde göremedim ve acıbadem hastanesine gidiyorum ama ultrason 4d yapılmadı hafif renkli ve yuzunun belli oldugunu bende cok görmek istiyorum yengemde hamile 20.haftadan sonra 4d ultrasona geciliyomus dedi insallah bende bu hafta biraz daha net görebilirim insallah seninde öyle olur görebilirsineşimde etraftan arkadaşlarının eşlerinin hamileliginden dolayı erkekler konuşuyor herhalde onlardan duymuş oda böyle düşünüyor,Ve çok şükür gebeligim en rahat hamilelik şeklinde geçti geç ögrendim zaten 6 haftalıkken o süre zarfında yapmadıgım şey kalmadı bilmeyerek ama yine benimleydi hamilelikte kusma flanda yaşamadım öyle baş dönmesi flan sadece halsizlik çok yaşadım,Birde magnezyum potasyum eksikligim var korkuyorum ya bebegimdede olursa diye ama onun dışında ne bebegimde ne bende hamilelikle alakalı bir sıkıntı olmadı bazen hamileligimi unuttugum bile oldu inan,Sonuçta hissetmiyorsun,Sancılardan kusmadan baş dönmesinden anımsıyorsun bende hiç biri olmayınca bazen unutuyordum yani unutmak dedigimde öyle her dakika aklımda olamıyordu halada hissetmedigim için bazen Anne diye birinin bana geldigini hayal ediyorum enterasan bişeymiş gibi geliyor günlük yazıyorum şimdi annecigim yazdım o gün inanırmısın 1 sayfa anne yazmışım eşim bu ne böyle anne demeyimi ögreniyorsun dediginde Ben anne oluyorum diyip aglamıştım,Eşim haliyle şok geçirmişti Herkes anne rahmine düştügünde anlarsın diyor ama ben öyle idrak edemdim ne biliyim kötü bi annemiyim diyorum bazen yetebilcekmiyim ona diye korkuyorum,Saglıgı iyimi iyi bakıyormuyum aceba nasıl diye düşündügümden birde en çok göremiyorum ya meraktan istiyorum o testleri yoksa başka hiç bi şekilde aklımda yoktu sadece görmek onun agzını burnunu görmek içimde gerçekten bir canlı oldugunun idragına varmak gözlerimle görmek istedigimden yoksa dogru söylüyorsun katılıyorum her dedigine
Çok saol canım inşallah gecsin çabucak. Deneyeyim hemenGecmis olsun cnm.ayni seyleri yasadim 1 ay oksurmekten oldum.ben toz zencefille balinkaristirip sabah ac karnina aksamda yatarken yedim.3 gun icinde gecti sukurler olsun.bide kara turbu oyup icine bal koyuyosun aksamdan yap bunu icinde su birikiyo sabah ac karnina ic.ben bu ikisini yaparak gecirdim.allah sifa versin .
dogan hastanesi nerde eskisehirde mi hic duymamistimm :))Doğan hastanesinde yaptırdım 300 tl fiyatı canım
evet zor durumlar benim düsüncem eger risk grubuna dahilse hamile adayı bütün testler yapılmalı ama riskli grupta degilse ve rahat bür sürec geciriyosa biraz daha rahat olmalı tabi benm dusuncemGenel olarak hastane para icin yapiyor deniliyor ama benim arkadaslarimda kalpte falan bi sorun gorulup tedavi edileni oldu.teslerin dogruluk payi yuzde yuz degil ama basit bi hastaligin tedavisi mumkunse bu nasil gormezden gelinicekki.gercekten insani cikmaza sokan bi surec
inşallah dogum acıbadem ankara istiyorum,Fakat muayneye gidemiyorum burdada sanmıyorum 4d ultrason olupta geçilecegini ;( galiba ben dogana kadar göremiycembende görme hissine katılıyorum cünkü bende daha cok net sekilde göremedim ve acıbadem hastanesine gidiyorum ama ultrason 4d yapılmadı hafif renkli ve yuzunun belli oldugunu bende cok görmek istiyorum yengemde hamile 20.haftadan sonra 4d ultrasona geciliyomus dedi insallah bende bu hafta biraz daha net görebilirim insallah seninde öyle olur görebilirsin
20. Haftamda ayrıntılı ultrasonumuz var artık en net cevabı orda bekliyorum hala bişey alamıyorum böyle sizden de duyunca değişmiş falan diyeAma simdi 4 boyutlu ultrasonla bakiyolar ya cnm yanilma payi cok dusuk.bebisin yuzunu anne karninda goruyosun.benim oglum ayni gordugumuz gibiydi.o melek bi dogsun baba hic cinsiyetini umursamiycak bile mest olucak :)esime bebegi verdiklerinde hungur hungur aglamis heycandan elleri o kadar terlemiski bebegin battaniyesi islanmiscok guzel bi duygu bekleyen isteyen herkese nasip olsun insallah.
Mutlaka doktora git ve verirse verdiği ilaçları kullan benim bağışıklığım çok düşük o kadar ağır bir grip geçirdim ki Allah hiç bir gebeye vermesin dün eşim hafif boğazım ağrıyo dedi hemen attık onu salona oğluşumlaArkadaşlar günaydın
Çok fena soğuk aldım vücudum VE boğazlarım çok ağrıyor zor yutkunuyorum bana bir Öner'iniz var mı
Oy oy kızı da öpermiş bizi yerim ben senin o tontiş kızınıGunaydin annecikler, bizim bugun görüş günümüzdü. Kizimizi gördük, keyfi yerindeydi. 250gr ve 14cm imis. Ayrintili ultrason icin 22. Haftada Zeki Beye gidecegim, doktorumun da dogum doktoruymus zaten. Güze haberler ve mutlu günler hepimizin olsun, kizim hepinizi öper
allah sabır versin canım görmesende hareketlerini hissetmeye baslayınca da cok mutlu oluyo insan 20.haftadan sonra daha cok hissediosun insallah saglıkla kavusuruz cabucakinşallah dogum acıbadem ankara istiyorum,Fakat muayneye gidemiyorum burdada sanmıyorum 4d ultrason olupta geçilecegini ;( galiba ben dogana kadar göremiycem
Benim de dün akşam balık gibi iki defa karnımdan kaydı içim şey oldu tarif edemiyorum şey işte canım :)Kızlar karnım pıtır pıtır ediyorr.Tatlı yedim,bikaç dakikadır bebeğimi hissediyorum uzun sürdü bu sefer
Bi iki arkadas var onunu acio mantonun vs uzerune panco sal :)İyi fikir
Haha Anladım canmBenim de dün akşam balık gibi iki defa karnımdan kaydı içim şey oldu tarif edemiyorum şey işte canım :)
Ben canim kesinlikle yaptırmiyorum. Ne ikili test ne 3 ne ayrintili ultrason. Aldrma fikri yoksa mantigini asla anlayamiyorum. Esinide fikrnden dolayi tebrik ederm. Ayrica Allah korusun bir skinti olsa tedavi mumkunmu dedim oyle bir sey yok dedi dr. Sana dr mu soyledi tedavinin mumkun oldugunu . sadece soyle bir mantgi var bu testlerin vs. Hazir olmak. Ki bu hayatta oyle hazr olmak diye bir sey yok . Yarin basimiza ne gelecegni bilmeden yaşıyoruz. E kesinligide olmayan bsy. O yuzden ne yavrumu nede kendimi hic yormadm. Stresine grmedm:) Rabbimizden gelen kabulumuz. Tevekkul etmeli insan. Bu benm gorusum tabiMerhaba arkadaşlar 18 hafta 6 günlük hamileyim 2li tarama yaptırmıştım sonuç güzel çıktı elhamdülillahŞimdi detaylı ultrason istendi saglıgı açısından eşimde saglıgında sıkıntı varsa aldırcakmısın o çocugu ne saçmalıyorsun diyince umursamadım aklımda karışmasın diye,Sonra bir yerde makale okudum orda bebek anne karnında hastaysa iyileştirmek için tedavi olabiliyormuş erkenden diye duyunca,Hem içim rahat etsin hem görmüş olalım hemde Allah korusun birşey varsa tedavi olsun istedim... Zaten yaşadıgım şehirde sivasta hastahane sayısı az özele gidiyorum,Özel dedigime bakmayın ultrason cihazı çok eski ve bebegimi tam anlamıyla hiç göremedim benden hafta olarak küçük olanlar tam detaylı görüyorlat bende ise karıncalı tv gibi çıkıyor ultrason buda aklımı karıştırdı nerden biliyorlar nasıl oldugunu ikili taramada dogru tespit ettilermi göremiyorum evladımı korkuyorum haliyle bir şey sardı beni,Doktorumu aradım kayseride birtek var burda olsada iyi ultrason yok burda ve özel egitim gerektiriyor o cihazları kullanmak normal randevu saatinde olmuyor ameliyata girer gibi uzun bir süre kapsıyor detaylı olanı dedi,Bende kayseridekini düşünmeye başladım ama şu sıra kar kış nasıl gitcem diye düşünür oldum aranızda yaptıran var mı ? yAda eşim gibi düşünüp yaptırmayan ?
Bebeğini kaybeden arkadaşımız nickini @Am I Mad Yapmış. Canım çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla güzellikle bunu acını unutturacak bir evlat nasip etsin.
Etiketledim diye kızmazsın umarım, hepimiz çok merak ettik
efsunsuz çok sağol arkadaşım. Kanama alanım kapanmış istirahate devam. Şimdi idrar yolu enfeksiyonunun sancısıyla boğuşuyorum. Böyle böyle geçecek inşallah. Senin de gözün aydın öperim o prensesi
evet doktor demişti eşim hiç istemedi hem kafamız bulanacak hem para tuzagı başka hiç bişey degil kötü bişey çıksa aldırcakmısın evladını dedikleri şeyle sadece kafanı agrıtacak hamileligin boyunca üzüleceksin dedi haklı buldum bende istemedim ama son zamanlarda nedense sürekli düşünür ve ister oldum.. içimden bi his yaptır diyor niye bilmiyorum bu yüzden istedimBen canim kesinlikle yaptırmiyorum. Ne ikili test ne 3 ne ayrintili ultrason. Aldrma fikri yoksa mantigini asla anlayamiyorum. Esinide fikrnden dolayi tebrik ederm. Ayrica Allah korusun bir skinti olsa tedavi mumkunmu dedim oyle bir sey yok dedi dr. Sana dr mu soyledi tedavinin mumkun oldugunu . sadece soyle bir mantgi var bu testlerin vs. Hazir olmak. Ki bu hayatta oyle hazr olmak diye bir sey yok . Yarin basimiza ne gelecegni bilmeden yaşıyoruz. E kesinligide olmayan bsy. O yuzden ne yavrumu nede kendimi hic yormadm. Stresine grmedm:) Rabbimizden gelen kabulumuz. Tevekkul etmeli insan. Bu benm gorusum tabi
Ayrintili ultrasonda bi skinti cikarsa tedavi mumkunmuymus bunu bana dr soylemedi sordum. Amac hazrlikli olmk dediiMerhaba cnm seninle ayni haftadayiz.21.haftada ayrintili ultrason icin gidicem bu bi surec hersey bebegimizi saglikla dunyaya getirmek icin.ikili testinde bi sorun cikmamais masallah hic endise etme.eger tedavi edilebilir bi sorun varsa bunu erkenden teshis etmek amac.bu testte hem bebegini gormus olur hemde sagligiyla ilgili daha detayli bilgi alirsin.dr dinlemen en dogrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?