2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
eşimde etraftan arkadaşlarının eşlerinin hamileliginden dolayı erkekler konuşuyor herhalde onlardan duymuş oda böyle düşünüyor,Ve çok şükür gebeligim en rahat hamilelik şeklinde geçti geç ögrendim zaten 6 haftalıkken o süre zarfında yapmadıgım şey kalmadı bilmeyerek ama yine benimleydi hamilelikte kusma flanda yaşamadım öyle baş dönmesi flan sadece halsizlik çok yaşadım,Birde magnezyum potasyum eksikligim var korkuyorum ya bebegimdede olursa diye ama onun dışında ne bebegimde ne bende hamilelikle alakalı bir sıkıntı olmadı bazen hamileligimi unuttugum bile oldu inan,Sonuçta hissetmiyorsun,Sancılardan kusmadan baş dönmesinden anımsıyorsun bende hiç biri olmayınca bazen unutuyordum yani unutmak dedigimde öyle her dakika aklımda olamıyordu halada hissetmedigim için bazen Anne diye birinin bana geldigini hayal ediyorum enterasan bişeymiş gibi geliyor günlük yazıyorum şimdi annecigim yazdım o gün inanırmısın 1 sayfa anne yazmışım eşim bu ne böyle anne demeyimi ögreniyorsun dediginde Ben anne oluyorum diyip aglamıştım,Eşim haliyle şok geçirmişti Herkes anne rahmine düştügünde anlarsın diyor ama ben öyle idrak edemdim ne biliyim kötü bi annemiyim diyorum bazen yetebilcekmiyim ona diye korkuyorum,Saglıgı iyimi iyi bakıyormuyum aceba nasıl diye düşündügümden birde en çok göremiyorum ya meraktan istiyorum o testleri yoksa başka hiç bi şekilde aklımda yoktu sadece görmek onun agzını burnunu görmek içimde gerçekten bir canlı oldugunun idragına varmak gözlerimle görmek istedigimden yoksa dogru söylüyorsun katılıyorum her dedigine

Marka model versene kuzum bi bakiim netten güzel günlerde kullanın sizde

Ikili uclu tarama testleri down sendromu vs için, tedavisi yok. Ikili test yaptırdım ama diğerlerine gerek görmedim açıkçası çaresi yok çünkü allah ne verdiyse kabulümuz.
Ama 2 . duzey USG için aynı şeyi düşünmüyorum.
Ben yaptırdım. Bunun genetik bir hastalık down sendromu vs ilgisi yok. Doktor yalnızca iç organlarına damarlarina baktı. Beyin beyincik beyin sıvısı, kalbinin kapakcik kulakçiklar karınciklarina kadar her şeyi gösterdi. Bebeğin kordonundaki besin akışını dinletti kalp atışı gibi. Hatta benim kasiklarimdan geçen damarlar bebeği besliyormus, onları dinletti sorun varsa preeklemsi riski yüksek olurmuş hamilelikte. Çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımın ikiz gebeliğinde bebekler arasındaki besin paylaşımının dengesizliği detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Iki ay Çapada yattı doğurana kadar riskten dolayi. Her gün nst de kordondan besin akışını kontrol ettiler, bir sıkıntı olursa hemen sezaryana almak için.

bende görme hissine katılıyorum cünkü bende daha cok net sekilde göremedim ve acıbadem hastanesine gidiyorum ama ultrason 4d yapılmadı hafif renkli ve yuzunun belli oldugunu bende cok görmek istiyorum yengemde hamile 20.haftadan sonra 4d ultrasona geciliyomus dedi insallah bende bu hafta biraz daha net görebilirim insallah seninde öyle olur görebilirsin

Çok saol canım inşallah gecsin çabucak. Deneyeyim hemen

evet zor durumlar benim düsüncem eger risk grubuna dahilse hamile adayı bütün testler yapılmalı ama riskli grupta degilse ve rahat bür sürec geciriyosa biraz daha rahat olmalı tabi benm dusuncem

inşallah dogum acıbadem ankara istiyorum,Fakat muayneye gidemiyorum burdada sanmıyorum 4d ultrason olupta geçilecegini ;( galiba ben dogana kadar göremiycem

20. Haftamda ayrıntılı ultrasonumuz var artık en net cevabı orda bekliyorum hala bişey alamıyorum böyle sizden de duyunca değişmiş falan diye

Mu
Arkadaşlar günaydın
Çok fena soğuk aldım vücudum VE boğazlarım çok ağrıyor zor yutkunuyorum bana bir Öner'iniz var mı
Mutlaka doktora git ve verirse verdiği ilaçları kullan benim bağışıklığım çok düşük o kadar ağır bir grip geçirdim ki Allah hiç bir gebeye vermesin dün eşim hafif boğazım ağrıyo dedi hemen attık onu salona oğluşumla

Oy oy kızı da öpermiş bizi yerim ben senin o tontiş kızını

inşallah dogum acıbadem ankara istiyorum,Fakat muayneye gidemiyorum burdada sanmıyorum 4d ultrason olupta geçilecegini ;( galiba ben dogana kadar göremiycem
allah sabır versin canım görmesende hareketlerini hissetmeye baslayınca da cok mutlu oluyo insan 20.haftadan sonra daha cok hissediosun insallah saglıkla kavusuruz cabucak

Ben canim kesinlikle yaptırmiyorum. Ne ikili test ne 3 ne ayrintili ultrason. Aldrma fikri yoksa mantigini asla anlayamiyorum. Esinide fikrnden dolayi tebrik ederm. Ayrica Allah korusun bir skinti olsa tedavi mumkunmu dedim oyle bir sey yok dedi dr. Sana dr mu soyledi tedavinin mumkun oldugunu . sadece soyle bir mantgi var bu testlerin vs. Hazir olmak. Ki bu hayatta oyle hazr olmak diye bir sey yok . Yarin basimiza ne gelecegni bilmeden yaşıyoruz. E kesinligide olmayan bsy. O yuzden ne yavrumu nede kendimi hic yormadm. Stresine grmedm:) Rabbimizden gelen kabulumuz. Tevekkul etmeli insan. Bu benm gorusum tabi

sağol canım benim... En azından daha iyi olmana sevindim..idrar yolu enfeksiyonundan kaçış yok gibi
kış soğuk illaki dışarı çıkınca üşütüyoruz..umarım en yakın zamanda geçer

evet doktor demişti eşim hiç istemedi hem kafamız bulanacak hem para tuzagı başka hiç bişey degil kötü bişey çıksa aldırcakmısın evladını dedikleri şeyle sadece kafanı agrıtacak hamileligin boyunca üzüleceksin dedi haklı buldum bende istemedim ama son zamanlarda nedense sürekli düşünür ve ister oldum.. içimden bi his yaptır diyor niye bilmiyorum bu yüzden istedim

Ayrintili ultrasonda bi skinti cikarsa tedavi mumkunmuymus bunu bana dr soylemedi sordum. Amac hazrlikli olmk dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…