2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aminnn aminn insaallahh. Bence tedavisi varsada bu turkiyede mumkun degildr. Cunku ne duydum nede rastladm. Hakkimizda hayrlisi olsun. Rabbim ne yazmissa o olacak elbet tabi tedbr bizden taktr Allahtan ins

Bugün 20 aralık beklediğin gün. Hatırladığım kadarıyla net erkek dememisti di mi diğer doktor. Inşallah bu yeni doktordan memnun kalırsın

Aminnn aminn insaallahh. Bence tedavisi varsada bu turkiyede mumkun degildr. Cunku ne duydum nede rastladm. Hakkimizda hayrlisi olsun. Rabbim ne yazmissa o olacak elbet tabi tedbr bizden taktr Allahtan ins
Gerçekten stresli mevzular. Kapattik gitti :)

Kızlar bebeğe sure dinletmek benim içimi çok rahatlatiyor. Insan suresi bebek için faydaliymis. Meryem suresi de dinliyoruz bazen. Başka bildiginiz hamilelige bebeğe özel dualar var mı?

Ben de öğretmenim .seni çok iyi anliyorum konuşmaktan bogaz ağrisi cok olur bol bol ılık su iç ,çok kötüysen bir kac gün istirahat al .okullar buz zaten

Kızlar bebeğe sure dinletmek benim içimi çok rahatlatiyor. Insan suresi bebek için faydaliymis. Meryem suresi de dinliyoruz bazen. Başka bildiginiz hamilelige bebeğe özel dualar var mı?
Ben Yasin süresi ve yusuf süresi dinletiyorum canim...namazimdan sonra.haftada 1 yusuf süresi 3-4 te Yasin süresi ...

Ben de öğretmenim .seni çok iyi anliyorum konuşmaktan bogaz ağrisi cok olur bol bol ılık su iç ,çok kötüysen bir kac gün istirahat al .okullar buz zaten
Ben özel okuldayım.
Sizin isiniz zormus çok dikkat et kendine allah yardımcınız olsun. Izin aldım bugün ve yarınki boş derslerim için. Daha iyi olurum inşallah.

Doktor sag el serce parmagindaki 3 bogumu gormek icin karnima oyle bir bastirdi ki dayak yemis gibiyim :)
Canm aynısını banada yaptı parmağın 3 boğumuna baktı bastırdı baya geçen hafta. ve gördü.elini açtı kapadı.çok iyi dedi.
Böbrekleri çalışıyor dedi.
Çünkü idrarını filan yapmış bebeğim.Onu gördü.

Ben Yasin süresi ve yusuf süresi dinletiyorum canim...namazimdan sonra.haftada 1 yusuf süresi 3-4 te Yasin süresi ...
Evet Yûsuf suresi de var, erkek çocuk için özellikle demişlerdi. Sen soyleyince hatırladım. Bana soylediklerinde cinsiyeti bilmiyordum daha. Demek kızım olur diye kulak arkası etmişim

Gecen haftadan beri kafayi takmisti cok sukur gorduk rahatladik.

Kızlar ben de bugün perinatolog a gittim 228gr olmuş bebişim, şimdilik bebek normal, plesenta biraz aşağıda kontrole devam edeceğiz dedi. Hayırlısıyla şu plesenta da yukarıya çıksa diyorum artık :) ayrıca ultrasonda hiç yerinde durmuyor ben niye hissetmiyorum bu şapşalı acaba? :)

Kızlar indirimden Bebek arabası aldım. Bebeconfort loola 2 origami...
kullanan var mı ? İlk gebeliğim ve her şeyden bi haberim :) sora soruştura yapmaya çalışıyorum işte :)

Avm lerde hep anne babaların sürdüğü bebek arabalarına takılıyor gözüm. Millet de bebeklerine bakıyorum sancak :)
Yaza geliyor doğum insallah, bebek arabası önemli. Iyi etmissin annesi, iyi günlerde bol bol gez bebisinle.
Ben henüz almadım ama mamas papas armadillo flip xt aklımda. Onu alican inşallah. Kapanınca yer kaplamiyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…