2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

ben de bugün gittim doktora. benim oğluşlarda biri 109 diğeri 120 gr olmuş maşallah.

her ikinize de maşallah :)

Evet ya sanki baloncuk gbi dedigin cok dogru 2 gun once hissettim bende tam aaaa diye bagirmisim esim sok:))

maşallah kızına :) şimdi gördüm yazmışsın. biz de onu öpüyoruz

Ben neden yaşamıyorum acaba ya da farkında değilim :) adet ağrısı vs mi oluyor kızlar?
Bendede hicbir belirti olmuyo zamanini bile unuttum ben sonucta dogumdan sonra yeni döngü baslicak :) en cok sevindigim seylerden biri oldu cunku cok sanci cekiyordum.

Ayy işte en çok ondan korkuyorum Eşim deli gibi erkek istiyor bende kız Şimdi doktor son sefer kız dedi diye ben baYa havaya girdim çok bozulurum
Ama simdi 4 boyutlu ultrasonla bakiyolar ya cnm yanilma payi cok dusuk.bebisin yuzunu anne karninda goruyosun.benim oglum ayni gordugumuz gibiydi.o melek bi dogsun baba hic cinsiyetini umursamiycak bile mest olucak :)esime bebegi verdiklerinde hungur hungur aglamis heycandan elleri o kadar terlemiski bebegin battaniyesi islanmis cok guzel bi duygu bekleyen isteyen herkese nasip olsun insallah.

Çok hakli Karnimizi sicak tutmak lazim .hasta olmasak iyi olur .ilaç da içemeyiz benim bugün önüm açikti :)hemen karnim agridi normalde oyle bir şey olmaz bebekten galiba ..bugün alişveriş yapmam lazim zaten kendime hamilelik kiyafeti almaktan bebege sira gelmedi :)

doktorlara göre erken hareketler için ama bilmiyorum gaz falan değildi arada pıt pıt oldu geçti göbeğimin altında kasıklarımın üstünde
Ilk kez anne olanlar hareketi ayirt etmekte zorlaniyo ama sirt ustu yatip dikat kesilince bi hareket hissediyosun cnm daha cok kivranma seklinde.sonrasinda vurmaya basliyo.

Ben de öyle düşünürdüm ama artik erkeklerin giysileri de çok şirin, renkli renkli boyle hayvan figurleri dinozor gibi şapkaları oluyor çok sevimliler :)
Bende ogluma hamileyken hic erkekler icin bisey yok falan diyodum ama o dunyaya girince neler bulunuyo neler.oyle tatli seyler yapiyolarki minik adam oluyolar.benimde kız reyonlari basimi donduruyo cok renkli cok süslu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…