- 2 Eylül 2016
- 2.657
- 1.136
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #23.941
Bnde bir arastraymm tedavisi mumkunse tabiki yaptririm ama diger turlu aldrma amacliysa vs bi gicikk oluyorumki:)))evet doktor demişti eşim hiç istemedi hem kafamız bulanacak hem para tuzagı başka hiç bişey degil kötü bişey çıksa aldırcakmısın evladını dedikleri şeyle sadece kafanı agrıtacak hamileligin boyunca üzüleceksin dedi haklı buldum bende istemedim ama son zamanlarda nedense sürekli düşünür ve ister oldum.. içimden bi his yaptır diyor niye bilmiyorum bu yüzden istedim
Bencede bi araştır,Yok Allah korusun rabbim göstermesin Aldırmayı kimseye kimseyide ona mecbur etmesin 7 aylıkken arkadaşım ölü dogum yaptı oda sivasta doktora gidiyordu gittigim herşey normal iken hamileligide biranda ölü dogum oldu karnında öldügünü ögrendi ondan beride etkilendim bilmiyorlar bişey bunlar flan diye araştırdım eger çok çok kötü bi rahatsızlık yoksa anne karnından ameliyatla yada igneyle tedavi olan hastalıklar var o yüzden belki tam ultrason iyi olsaydı gözükseydi belki sıkıntısı neyse çözülecek ölmiycekti tabi takdiri ilahi ama insan korkuyor rabbim kimsenin başına vermesin evlerden ırak Rabbim eşle evlatla imtihan etmesin,Başka türlü etsin inşallahBnde bir arastraymm tedavisi mumkunse tabiki yaptririm ama diger turlu aldrma amacliysa vs bi gicikk oluyorumki:)))
Kuzu uzulme sen ya ben ultrasona bile zorlaya zorlaya giriyom kalmiski ayrintilievet doktor demişti eşim hiç istemedi hem kafamız bulanacak hem para tuzagı başka hiç bişey degil kötü bişey çıksa aldırcakmısın evladını dedikleri şeyle sadece kafanı agrıtacak hamileligin boyunca üzüleceksin dedi haklı buldum bende istemedim ama son zamanlarda nedense sürekli düşünür ve ister oldum.. içimden bi his yaptır diyor niye bilmiyorum bu yüzden istedim
Bana hic ayrintiliyi tavsiye edende olmadi canim burda isler farkli yuruyor zaten güya klinikteki doktor 25. haftada alttan bakiliyor dedi sanirim herseyini detayli görmek icin ama bilmiyorum bu yeni doktor ne yapar yarim saate tanisicaz bakalim insallah buda rasist degildir digeri gibi.Ayrintili ultrasonda bi skinti cikarsa tedavi mumkunmuymus bunu bana dr soylemedi sordum. Amac hazrlikli olmk dedii
Annesi daha gucluleri gelince oturdugun yerden ziplaticak seni :)son aylarimda gece uyurken oglus oyle bi tekme attiki ben bagirdim sesime esim korkup yataktan ziplamistiinsan ayırt edebiliyor gerçekten onun farklı birşey olduğunu çok güzel bi duygu daha güçlüleri için sabırsızlanıyorum :)
valla o kadar güzel anlatmışsın ki canım biran önce o günler gelsin istiyor insan :) Rabbim yavurunu sana bağışlasın bizlerede sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAnnesi daha gucluleri gelince oturdugun yerden ziplaticak seni :)son aylarimda gece uyurken oglus oyle bi tekme attiki ben bagirdim sesime esim korkup yataktan ziplamistiama cookkk guzel bi duygu onu hissetmek.son aylarda konusmalarina tepki vermeye basliyo dimi annecim derdim bitane tekme gelirdi :)) cok sukur tattik buguzel duygulari.saglikla dogsunlar insallah
Cok haklisin cnm.zorlamaya gerek yok tabi olmiycak bisey cikar hamilelik sureci insana zehir olur allah korusun.bununda orneklerini cok duyduk.evet zor durumlar benim düsüncem eger risk grubuna dahilse hamile adayı bütün testler yapılmalı ama riskli grupta degilse ve rahat bür sürec geciriyosa biraz daha rahat olmalı tabi benm dusuncem
Cok hızlı gelicek cnm insallah doyamiycaksin bile son aylarda oyle gobuste tasimak istiyceksin.ben dogduktan sonra karnimin bosluguna uzulup agliyodum karnimdaki zsmsni ozluyodum(belliki lahusa depresyonuna girmisimvalla o kadar güzel anlatmışsın ki canım biran önce o günler gelsin istiyor insan :) Rabbim yavurunu sana bağışlasın bizlerede sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok güzel anlatmışsın canım, kesinlikle katılıyorum.Ikili uclu tarama testleri down sendromu vs için, tedavisi yok. Ikili test yaptırdım ama diğerlerine gerek görmedim açıkçası çaresi yok çünkü allah ne verdiyse kabulümuz.
Ama 2 . duzey USG için aynı şeyi düşünmüyorum.
Ben yaptırdım. Bunun genetik bir hastalık down sendromu vs ilgisi yok. Doktor yalnızca iç organlarına damarlarina baktı. Beyin beyincik beyin sıvısı, kalbinin kapakcik kulakçiklar karınciklarina kadar her şeyi gösterdi. Bebeğin kordonundaki besin akışını dinletti kalp atışı gibi. Hatta benim kasiklarimdan geçen damarlar bebeği besliyormus, onları dinletti sorun varsa preeklemsi riski yüksek olurmuş hamilelikte. Çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımın ikiz gebeliğinde bebekler arasındaki besin paylaşımının dengesizliği detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Iki ay Çapada yattı doğurana kadar riskten dolayi. Her gün nst de kordondan besin akışını kontrol ettiler, bir sıkıntı olursa hemen sezaryana almak için.
Cok guzel bi paylasim olmus cnm sagol.dr guvenmek gerek.Ikili uclu tarama testleri down sendromu vs için, tedavisi yok. Ikili test yaptırdım ama diğerlerine gerek görmedim açıkçası çaresi yok çünkü allah ne verdiyse kabulümuz.
Ama 2 . duzey USG için aynı şeyi düşünmüyorum.
Ben yaptırdım. Bunun genetik bir hastalık down sendromu vs ilgisi yok. Doktor yalnızca iç organlarına damarlarina baktı. Beyin beyincik beyin sıvısı, kalbinin kapakcik kulakçiklar karınciklarina kadar her şeyi gösterdi. Bebeğin kordonundaki besin akışını dinletti kalp atışı gibi. Hatta benim kasiklarimdan geçen damarlar bebeği besliyormus, onları dinletti sorun varsa preeklemsi riski yüksek olurmuş hamilelikte. Çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımın ikiz gebeliğinde bebekler arasındaki besin paylaşımının dengesizliği detaylı ultrasonda ortaya çıktı. Iki ay Çapada yattı doğurana kadar riskten dolayi. Her gün nst de kordondan besin akışını kontrol ettiler, bir sıkıntı olursa hemen sezaryana almak için.
ne güzel masallah yas farkı cok iyi olmus insallah bizimde öyle olurCok hızlı gelicek cnm insallah doyamiycaksin bile son aylarda oyle gobuste tasimak istiyceksin.ben dogduktan sonra karnimin bosluguna uzulup agliyodum karnimdaki zsmsni ozluyodum(belliki lahusa depresyonuna girmisimcok sukur buyudu simdi 5 yadinda.kardesi bekliyiruz artik:)allahim herkesin yavrusunu korusun cnm.saglikla dogsunlar insallah.(bu arada benim oglus kardesim dogunca babami olcam anne diyo :) buda seni gulumsetmek icin kucuk bi not olsun:)
Hayırlı olsun canım, aşkın meyvesi demekti di mi? Daha önce söylemiştin aklımda kalmış bak :) doğru mu kalmış bilemedim ama? :))) mayıs sonu anneleri kız anneleri teorisi güçleniyor :)kızımı gördüm bugünnnama yüzünü göstermedi poposunu dönmüştü
ve doktorumuz kız olduğunu net bir şekilde söyledi. İsim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi. Biz adını koyduk bile dedik.
Odasından çıkarken Belise iyi bakın dedi bi hoşuma gitti
Doktor çok önemli anne - kadın psikolojisinden anlayan boşuna isim yapmamış bir doktora gidiyorum şükür.
Evet doğru kalmış aklınızda :) teoriniz doğru gibi ama bir diğer mayıs anneleri başlığında ankete göre erkek çocuk bekliyorum diyenler fazlaydı en son baktığımdaHayırlı olsun canım, aşkın meyvesi demekti di mi? Daha önce söylemiştin aklımda kalmış bak :) doğru mu kalmış bilemedim ama? :))) mayıs sonu anneleri kız anneleri teorisi güçleniyor :)
Hmm o diğer başlığı bilmiyorum canım ama burda gördüklerim ben dahil kız diye hatırladım hep :) daha fazla varsa diğer gruplarda erkek de olabilir ama dikkatimi çekti burdakiler :)Evet doğru kalmış aklınızda :) teoriniz doğru gibi ama bir diğer mayıs anneleri başlığında ankete göre erkek çocuk bekliyorum diyenler fazlaydı en son baktığımda
Ne güzel, adıyla yaşasın güzel Beliskızımı gördüm bugünnnama yüzünü göstermedi poposunu dönmüştü
ve doktorumuz kız olduğunu net bir şekilde söyledi. İsim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi. Biz adını koyduk bile dedik.
Odasından çıkarken Belise iyi bakın dedi bi hoşuma gitti
Doktor çok önemli anne - kadın psikolojisinden anlayan boşuna isim yapmamış bir doktora gidiyorum şükür.
Nuna pepp canım markası e bebek te ve sitesinde varMarka model versene kuzum bi bakiim netten güzel günlerde kullanın sizde
ben zaten bu tarz seyleri.duyunca istemsiz sinirlerm bozuluyo. Yok ikili.uclu ayrintilii pffBana hic ayrintiliyi tavsiye edende olmadi canim burda isler farkli yuruyor zaten güya klinikteki doktor 25. haftada alttan bakiliyor dedi sanirim herseyini detayli görmek icin ama bilmiyorum bu yeni doktor ne yapar yarim saate tanisicaz bakalim insallah buda rasist degildir digeri gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?