2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bnde bir arastraymm tedavisi mumkunse tabiki yaptririm ama diger turlu aldrma amacliysa vs bi gicikk oluyorumki:)))

Bnde bir arastraymm tedavisi mumkunse tabiki yaptririm ama diger turlu aldrma amacliysa vs bi gicikk oluyorumki:)))
Bencede bi araştır,Yok Allah korusun rabbim göstermesin Aldırmayı kimseye kimseyide ona mecbur etmesin 7 aylıkken arkadaşım ölü dogum yaptı oda sivasta doktora gidiyordu gittigim herşey normal iken hamileligide biranda ölü dogum oldu karnında öldügünü ögrendi ondan beride etkilendim bilmiyorlar bişey bunlar flan diye araştırdım eger çok çok kötü bi rahatsızlık yoksa anne karnından ameliyatla yada igneyle tedavi olan hastalıklar var o yüzden belki tam ultrason iyi olsaydı gözükseydi belki sıkıntısı neyse çözülecek ölmiycekti tabi takdiri ilahi ama insan korkuyor rabbim kimsenin başına vermesin evlerden ırak Rabbim eşle evlatla imtihan etmesin,Başka türlü etsin inşallah

Kuzu uzulme sen ya ben ultrasona bile zorlaya zorlaya giriyom kalmiski ayrintili güya herseyimi sigorta karsiliyo su an 13. haftadan sonra devamli zorunluluk diye guya % 10 da kendimiz ödemicez artik ama renkli ultrasonu sorucam bu gun burdada buyuk ihtimal kendin odjylsundur ama kim yapiyo bilmiyorum

Ayrintili ultrasonda bi skinti cikarsa tedavi mumkunmuymus bunu bana dr soylemedi sordum. Amac hazrlikli olmk dedii
Bana hic ayrintiliyi tavsiye edende olmadi canim burda isler farkli yuruyor zaten güya klinikteki doktor 25. haftada alttan bakiliyor dedi sanirim herseyini detayli görmek icin ama bilmiyorum bu yeni doktor ne yapar yarim saate tanisicaz bakalim insallah buda rasist degildir digeri gibi.

insan ayırt edebiliyor gerçekten onun farklı birşey olduğunu çok güzel bi duygu daha güçlüleri için sabırsızlanıyorum :)
Annesi daha gucluleri gelince oturdugun yerden ziplaticak seni :)son aylarimda gece uyurken oglus oyle bi tekme attiki ben bagirdim sesime esim korkup yataktan ziplamisti ama cookkk guzel bi duygu onu hissetmek.son aylarda konusmalarina tepki vermeye basliyo dimi annecim derdim bitane tekme gelirdi :)) cok sukur tattik buguzel duygulari.saglikla dogsunlar insallah

valla o kadar güzel anlatmışsın ki canım biran önce o günler gelsin istiyor insan :) Rabbim yavurunu sana bağışlasın bizlerede sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

evet zor durumlar benim düsüncem eger risk grubuna dahilse hamile adayı bütün testler yapılmalı ama riskli grupta degilse ve rahat bür sürec geciriyosa biraz daha rahat olmalı tabi benm dusuncem
Cok haklisin cnm.zorlamaya gerek yok tabi olmiycak bisey cikar hamilelik sureci insana zehir olur allah korusun.bununda orneklerini cok duyduk.

Cok hızlı gelicek cnm insallah doyamiycaksin bile son aylarda oyle gobuste tasimak istiyceksin.ben dogduktan sonra karnimin bosluguna uzulup agliyodum karnimdaki zsmsni ozluyodum(belliki lahusa depresyonuna girmisim cok sukur buyudu simdi 5 yadinda.kardesi bekliyiruz artik:)allahim herkesin yavrusunu korusun cnm.saglikla dogsunlar insallah.(bu arada benim oglus kardesim dogunca babami olcam anne diyo :) buda seni gulumsetmek icin kucuk bi not olsun:)

Çok güzel anlatmışsın canım, kesinlikle katılıyorum.

Cok guzel bi paylasim olmus cnm sagol.dr guvenmek gerek.

kızımı gördüm bugünnn ama yüzünü göstermedi poposunu dönmüştü
ve doktorumuz kız olduğunu net bir şekilde söyledi. İsim düşünmeye başlayabilirsiniz dedi. Biz adını koyduk bile dedik.
Odasından çıkarken Belise iyi bakın dedi bi hoşuma gitti
Doktor çok önemli anne - kadın psikolojisinden anlayan boşuna isim yapmamış bir doktora gidiyorum şükür.

ne güzel masallah yas farkı cok iyi olmus insallah bizimde öyle olur

Hayırlı olsun canım, aşkın meyvesi demekti di mi? Daha önce söylemiştin aklımda kalmış bak :) doğru mu kalmış bilemedim ama? :))) mayıs sonu anneleri kız anneleri teorisi güçleniyor :)

Hayırlı olsun canım, aşkın meyvesi demekti di mi? Daha önce söylemiştin aklımda kalmış bak :) doğru mu kalmış bilemedim ama? :))) mayıs sonu anneleri kız anneleri teorisi güçleniyor :)
Evet doğru kalmış aklınızda :) teoriniz doğru gibi ama bir diğer mayıs anneleri başlığında ankete göre erkek çocuk bekliyorum diyenler fazlaydı en son baktığımda

Evet doğru kalmış aklınızda :) teoriniz doğru gibi ama bir diğer mayıs anneleri başlığında ankete göre erkek çocuk bekliyorum diyenler fazlaydı en son baktığımda
Hmm o diğer başlığı bilmiyorum canım ama burda gördüklerim ben dahil kız diye hatırladım hep :) daha fazla varsa diğer gruplarda erkek de olabilir ama dikkatimi çekti burdakiler :)

Ikili üçlü testler olasılık hesabı. 1/50 de olsa 1/50000 de trizomi 18, 21 olasılığı var demektir bu. O yüzden anlamlı değil, kabul ediyorum. Yaptırmaya gerek yok. Yerden göğe kadar haklısın.
Ama organ sağlığı daha farklı bir sey gibi geldi bana. Allah korusun kalbinde, beyninde bir şey olsa doğduğu gibi ameliyat gerekse diye düşündüm. Doğum yapacağım hastaneyi bile ona göre seçmem gerekir diye düşündüm. Benim fikrim tabi ki.
Allah korusun hepimizin cümlemizin evladını.
Sağlıkla kavuşalim inşallah.

Ne güzel, adıyla yaşasın güzel Belis

ben zaten bu tarz seyleri.duyunca istemsiz sinirlerm bozuluyo. Yok ikili.uclu ayrintilii pff
Hadii insaallahh istedigin gibi gitsin hersey canimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…