2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar moralim çok bozuk. Kan testimde wbc yani beyaz kan hücresi yüksek çıktı. 2 aydır gittikçe yükselmiş. Doktor bu değerle grip olup yataktan hiç çıkamıcak olman lazım ama sen hasta değilim diyorsun dedi. Yarın enfeksiyon bölümüne git öyle değerlendirelim dedi. Panik yaptı benide korkuttu. Karşılaşan varmı böyle bir durumla

Kızlar, göbüşler ne durumda? Benim 16.haftada birden bir büyüme oldu şu an midem boşken belli olmuyor karnım ama birşeyler yiyince çıkıyor biraz. ancak 16. Haftadan beri tık yok, aynı kaldı. Ben de bundan sonra her hafta biraz biraz büyüyecek gibi bir izlenime kapılmıştım :)) öyle olmadı. Sizde durumlar nedir?

Canim ya doktorlar direk en kotuyu soyluyor. İnsallah kotu birsey cikmaz.

canım benim de plesanta rahim ağzına yakın
sürekli kontrolde olacaksın dedi eğer yukarı çıkmazsa normal doğum olmuyormuş
seni kaç günde bir çağırdı?

benim baya baya 6 aylık hamile göbüşü olmuş canım.kilo desen aldı başını zaten.bide salopet giymeye başladım.ben burdayım diyor bebişim yani

Benimde birden büyüdü ama midem boşta olsa belli oluyor yavaş yavaş büyüyor sanırım

benim baya baya 6 aylık hamile göbüşü olmuş canım.kilo desen aldı başını zaten.bide salopet giymeye başladım.ben burdayım diyor bebişim yani
Yaa ne tatlıı :) birden mi büyüdü canım göbeğin yoksa yavaş yavaş mı? :) benimki ne zaman büyüyecek acaba.. Ayy hevesleniyorum resmen karnım çıksın diye benim kilom çok dalgalı çıkıyor kabızlık ve zaman göre tuvalete çıkabilme durumundan dolayı sanırımbir bakıyorum bir önceki tartıldığımdan düşük falan... Tam anlayamadım yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…