- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.481
Baştan beri hamilelikte aşermenin bile olmadıgını savunan ve öyle herşeyi alıpta yiyen bir insan olmadım dikkat ediyorum elimden geldigince sonuçta çocugun aldıgı vitamin kısmı,Bu yüzden daha yararlı tüketim yapmaktan yanayım,Ama son 3 gündür aceba regl dönemimi geliyor çözemedim,Aşırı çikolataya düştüm kan şekerimde olabildigince düşüyor çözemedim :/ korkuyorum şeker çıkcak diye çaya şeker atardım hamilelikte onuda bıraktım günde 1 bardak bile artık içmiyorumda,içersem limon balla tüketiyorum.ben de ilk 3 ay turşu, limon yedim durdum. şimdi de tatlı gördüğümde atlıyorum hemen. ama nolur nolmaz diye bir çatal alıp bırakıyorum. çok abartmamak lazım canım tatlıları. şeker olduğundan değildir bence..
bir de psikolojik olarak da insan etkileniyor. hamileyim canım ondan çekiyor heralde diyor insan...
sağlıklı her besinden az az yemekte yarar var..
Evet canım o güzel diye bende duydum. Johnsons baby nın şampuanı ve ıslak mendili kesinlikle almayın netten bi ara denk geldi şikayetlern haddi hesabı yok. Islak mendilden kan pıhtısı çıkmış şok oldum. Şampuanıda göz yakıyomuş kesin birden fazla aynı şikayet hemde. Bende komilinin zeytinyağlı ıslak mendilini düşünüyorm. Şampuanda ben bile dalinle yıkanmışm halada severim:)) anası nasıl büyüdüyse oda büyür :))Kizlar bakim.ürünleri hangi marka saglikli acaba islak mendil sampuan vs ben unibaby biliyorum islak mendilde diger turlu fikrm yok
Baştan beri hamilelikte aşermenin bile olmadıgını savunan ve öyle herşeyi alıpta yiyen bir insan olmadım dikkat ediyorum elimden geldigince sonuçta çocugun aldıgı vitamin kısmı,Bu yüzden daha yararlı tüketim yapmaktan yanayım,Ama son 3 gündür aceba regl dönemimi geliyor çözemedim,Aşırı çikolataya düştüm kan şekerimde olabildigince düşüyor çözemedim :/ korkuyorum şeker çıkcak diye çaya şeker atardım hamilelikte onuda bıraktım günde 1 bardak bile artık içmiyorumda,içersem limon balla tüketiyorum.
Maşallah annesi:)Hiç uyurken denk gelmedik ultrasonda da kıpır kıpır şimdi iyice hareketlendi kuvvetlendi özellikle bu hafta çoştu miniğim maşallah
İnşallah yaşamayız ya rabbim kimseye göstermesin ailede genetik bide eşimin ailesi benim ailem hep şeker hastası :/ İşte ben yemeyince agzımda metal bir tat oluyor ne yapsam geçmiyor gün içerisinde çok fazla su tüketimim var zaten ama 2 gündür durduramıyorumdoktor kontrolune gittiğinde danış bakalım ne diyecek.
Benim de canım bazen şekerli şeyler istiyor ama illaa yiyeceğim diye diretmeyince veya su içince falan o isteğim geçiyor.
Benim de hamilelikte en korktuğum iki şey şeker ve tansiyon. Umarım böyle sorunlar yaşamayız.
Oyle oluyo baslarda cok gucsuz herzaman vuramiyo oynasada hissedilmiyo ama ben su an oturdugumda bile hissediyorum hareketlerini 20. haftadan sonra gercekten baya belli ediyo kendini biraz daha sklasiyo hareketler. Yerim ben o erkekleri istediklerini yapsinlae sag salim kucagimiza alalimdaerkek olmanın hakkını vericeklerdir birazvalla doktorumda bir sonraki kontrole geldiğinde hissediyo olursun hareketlerini dedi sabırsızlanıyorum valla benim yaramaz pazartesi günü bi pıt pıt yaptı bikaç defa baya net hissettim dünde hafif hafif varla yok arası birşeydi başka birşey hissetmiyorum daha tatlım
Kalin bsyler gordum mu dayanamiyorum:)))) yavastan basladm canm. Hastane cikisi . havlusu. Zibinlari. Atletleri derken gidiyor liste. Subatta tamamen baslcm insaallah :) nisana eksigi kalmasn diye planliyorm ama naspÖrenlerde olur battaniye... dur yapmaaa :)
Bende de şimdilik 2 örgü 2 penye 1 tane de yün kalın battaniye var
dün oturdum tek tek baktım kıyafetlerine.. zaten zırt pırt bakıyorum deli gibi..
kıyafet ne kadar almak lazım acaba.. zıbın cıtcıtlı body gibi seyleri cok değiştireceğimiz için aldım bol bol inşallah düşündüğüm gibi yeterli olur. kıyafet almaya başladnız mı ?
Yaa cokk sasrdm . dedgin iyi oldu canm dikkat edeyim. dalinin kokusunu cok seviyorum bende :)))Evet canım o güzel diye bende duydum. Johnsons baby nın şampuanı ve ıslak mendili kesinlikle almayın netten bi ara denk geldi şikayetlern haddi hesabı yok. Islak mendilden kan pıhtısı çıkmış şok oldum. Şampuanıda göz yakıyomuş kesin birden fazla aynı şikayet hemde. Bende komilinin zeytinyağlı ıslak mendilini düşünüyorm. Şampuanda ben bile dalinle yıkanmışm halada severim:)) anası nasıl büyüdüyse oda büyür :))
Oyyy kurban olurum onun nazina benim seker prensesim ya :)Ayy allahim nazlarini sevsinler. Bu minnakta oylee pek nazli. Bende oyleydm de babam nazimla ugrasrdi. Simdi kuzumun babasida naziyla oynar bende oynarm. Canlari sagolsunda nazlansinlar:)
Korkmaym yaa oda bi ihtiyactr. 4 aydr agzima sekerli hic bir sey surmedim. Simdi bende yemeye basladm. Bu donemin etkisi mi acaba :)Baştan beri hamilelikte aşermenin bile olmadıgını savunan ve öyle herşeyi alıpta yiyen bir insan olmadım dikkat ediyorum elimden geldigince sonuçta çocugun aldıgı vitamin kısmı,Bu yüzden daha yararlı tüketim yapmaktan yanayım,Ama son 3 gündür aceba regl dönemimi geliyor çözemedim,Aşırı çikolataya düştüm kan şekerimde olabildigince düşüyor çözemedim :/ korkuyorum şeker çıkcak diye çaya şeker atardım hamilelikte onuda bıraktım günde 1 bardak bile artık içmiyorumda,içersem limon balla tüketiyorum.
Ay tesekkur eders guzel teyzesi. Senn iltifatlarnlami mayisiyor acaba bu minnak :))))Oyyy kurban olurum onun nazina benim seker prensesim ya :)
aaaa o nasıl bişey canm anlamadım yaniiiii. nasl doktor oBugun devlete gittim dr.beni sinir etti sordugum hicbi soruys cevap vermedi bebegi gostermiyo agzindan cimbizla aldim herseyi kizimi da goremedimki
amiiiin canım inşallah valla güçlü kuvvetli tekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum sıpamınOyle oluyo baslarda cok gucsuz herzaman vuramiyo oynasada hissedilmiyo ama ben su an oturdugumda bile hissediyorum hareketlerini 20. haftadan sonra gercekten baya belli ediyo kendini biraz daha sklasiyo hareketler. Yerim ben o erkekleri istediklerini yapsinlae sag salim kucagimiza alalimda
Dikkatli araştırmak gerek canım gerçekten Allah korusun. Dalin iyi evet bende çok severim ortaokul falandım hala onla yıkanırdm :)) :))Yaa cokk sasrdm . dedgin iyi oldu canm dikkat edeyim. dalinin kokusunu cok seviyorum bende :)))
Benimde surekli elim karnima gidiyo esimde aynen diyo bi rahat birak cocugu bastirma karnina birak yatsin ne ugrasiyon :) ama iste dedigin gibi o oynadikca iyi oldugunu anliyorum kafam rahat oluyo huzurlu mutlu oluyorum bebisimde huzurlu oluyo ben olunca :)Ben kiyaslaninca delii olurdum annemde sagolsun cok yapardi :))) banada yapismis bu huy. Kuzumu kiyaslamiyim bida simdiden anliyor. Yanlz farkedersen teyzesi huzursuz olduda hareketlendi :)))) sonra sevdm biraz yne tik yok. Al beni ye diyor :)))) dedgn gibi cok sey bekliyoruz malesef. Hatta esim cok kiziyorm bi rahat birakmiyosun diye. Ama elimde degil. Hareket olunca saglikli oldugunu biliyo olmak herseye bedel
Aynenn canim ben normalde panik biri degilmdr seytan iste insana vesvese veriyor . 2 gundur vurup kaciyo devami gelmiyo diyorum.o degil mi acaba banami oyle geldi noye oynamiyor bu gum aennle.konuaurken sukur zahmet etti:)))Benimde surekli elim karnima gidiyo esimde aynen diyo bi rahat birak cocugu bastirma karnina birak yatsin ne ugrasiyon :) ama iste dedigin gibi o oynadikca iyi oldugunu anliyorum kafam rahat oluyo huzurlu mutlu oluyorum bebisimde huzurlu oluyo ben olunca :)
Hadii yaa ortaokula kadar bide:))) arastrcam canm nede olsa kimyasallar. Kuzulara en iyisi hangisiyse o olsn inssDikkatli araştırmak gerek canım gerçekten Allah korusun. Dalin iyi evet bende çok severim ortaokul falandım hala onla yıkanırdm :)) :))
Maşallah size :)Allahtan boyum var da çok göstermiyor.fena olurdu yoksa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?