2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Baştan beri hamilelikte aşermenin bile olmadıgını savunan ve öyle herşeyi alıpta yiyen bir insan olmadım dikkat ediyorum elimden geldigince sonuçta çocugun aldıgı vitamin kısmı,Bu yüzden daha yararlı tüketim yapmaktan yanayım,Ama son 3 gündür aceba regl dönemimi geliyor çözemedim,Aşırı çikolataya düştüm kan şekerimde olabildigince düşüyor çözemedim :/ korkuyorum şeker çıkcak diye çaya şeker atardım hamilelikte onuda bıraktım günde 1 bardak bile artık içmiyorumda,içersem limon balla tüketiyorum.

Kizlar bakim.ürünleri hangi marka saglikli acaba islak mendil sampuan vs ben unibaby biliyorum islak mendilde diger turlu fikrm yok
Evet canım o güzel diye bende duydum. Johnsons baby nın şampuanı ve ıslak mendili kesinlikle almayın netten bi ara denk geldi şikayetlern haddi hesabı yok. Islak mendilden kan pıhtısı çıkmış şok oldum. Şampuanıda göz yakıyomuş kesin birden fazla aynı şikayet hemde. Bende komilinin zeytinyağlı ıslak mendilini düşünüyorm. Şampuanda ben bile dalinle yıkanmışm halada severim:)) anası nasıl büyüdüyse oda büyür :))

doktor kontrolune gittiğinde danış bakalım ne diyecek.
Benim de canım bazen şekerli şeyler istiyor ama illaa yiyeceğim diye diretmeyince veya su içince falan o isteğim geçiyor.
Benim de hamilelikte en korktuğum iki şey şeker ve tansiyon. Umarım böyle sorunlar yaşamayız.

İnşallah yaşamayız ya rabbim kimseye göstermesin ailede genetik bide eşimin ailesi benim ailem hep şeker hastası :/ İşte ben yemeyince agzımda metal bir tat oluyor ne yapsam geçmiyor gün içerisinde çok fazla su tüketimim var zaten ama 2 gündür durduramıyorum

Oyle oluyo baslarda cok gucsuz herzaman vuramiyo oynasada hissedilmiyo ama ben su an oturdugumda bile hissediyorum hareketlerini 20. haftadan sonra gercekten baya belli ediyo kendini biraz daha sklasiyo hareketler. Yerim ben o erkekleri istediklerini yapsinlae sag salim kucagimiza alalimda

Kalin bsyler gordum mu dayanamiyorum:)))) yavastan basladm canm. Hastane cikisi . havlusu. Zibinlari. Atletleri derken gidiyor liste. Subatta tamamen baslcm insaallah :) nisana eksigi kalmasn diye planliyorm ama nasp

Yaa cokk sasrdm . dedgin iyi oldu canm dikkat edeyim. dalinin kokusunu cok seviyorum bende :)))

Ayy allahim nazlarini sevsinler. Bu minnakta oylee pek nazli. Bende oyleydm de babam nazimla ugrasrdi. Simdi kuzumun babasida naziyla oynar bende oynarm. Canlari sagolsunda nazlansinlar:)
Oyyy kurban olurum onun nazina benim seker prensesim ya :)

Korkmaym yaa oda bi ihtiyactr. 4 aydr agzima sekerli hic bir sey surmedim. Simdi bende yemeye basladm. Bu donemin etkisi mi acaba :)

Bugun devlete gittim dr.beni sinir etti sordugum hicbi soruys cevap vermedi bebegi gostermiyo agzindan cimbizla aldim herseyi kizimi da goremedimki

amiiiin canım inşallah valla güçlü kuvvetli tekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum sıpamın

Benimde surekli elim karnima gidiyo esimde aynen diyo bi rahat birak cocugu bastirma karnina birak yatsin ne ugrasiyon :) ama iste dedigin gibi o oynadikca iyi oldugunu anliyorum kafam rahat oluyo huzurlu mutlu oluyorum bebisimde huzurlu oluyo ben olunca :)

Aynenn canim ben normalde panik biri degilmdr seytan iste insana vesvese veriyor . 2 gundur vurup kaciyo devami gelmiyo diyorum.o degil mi acaba banami oyle geldi noye oynamiyor bu gum aennle.konuaurken sukur zahmet etti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…