2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım benim 13 Ağustos adet tarihim.22 aylık oğlum var tüp bebek olduğu için 38. Haftada sezeryanla aldılar Buda sezeryanla olur

Kızlar haftaya Perşembe perinatoloğa randevum var Ayrıntılı için 19+5 oluyorum.prrinatolog Dr un Arkadaşı telde görüştüm erken değil dedi gidecem bakalım.inşaallah iyi haberler alırım bu arada artık bende bebişimi hissediyorum

canım rapor verdi doktor evde dinleniyorum..Allah a şükür tekrarlamadı. Umarım tekrarlamaz da
sen nasıl oldun iltihabın geçti mi..

Aynen sorf o yuzden zaten. Sen nasilsin canm iyisindr ins kuzucuk nasil
Hamd olsun canım bi şikayetim yok sancım lekelenmem falan doktorum öyle olursa gel demişti. Şükür iyiyim bi tuvalete gidiyorum hep yatıyorum. Haftaya çarşamba gitcez bakalım Dr a. Kuzucukta iyi teyzesi şükür hareket ediyo sürekli hissediyorum sağlığı iyidir inş. Çok acıktırıyo beni cadı :))

E Eylulde_gel cnm bünyeye göre heralde benim görüntüm 6 aylık gibi cnm ama akşamları böyle gündüz normal 4-5 aylık gibiyim.Endişe etme cnm Büyür bak 2 haftaya kadar.

Gozun aydın canım

Kızlar ben neden hissedemiyorum bebeğimi
Korkma canım benim ben 21. Haftadan daha rahat anladım. 16haftalıktık hissetmiştim ama iyice dinlemiştim kendimi. 3gün hissetmez korkardm. Çok nadir hissederdim. Stres yapma canım bol su iç sırt üstü yat bi dinle iyice bebeğini .

Oburr minnnakk daha iyi olun insaallah canimm . cok sevndm iyi olmaniza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…