2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ve uyuz gibi kaşındıgimi da söylemek istiyorum nemlendirici krem kullanıyorum ama ne fayda bide kaşındıgi zaman tırnakla değil de avuç içiyle kaşımak gerekiyormuş çatlaklara merhaba dememek için

Evet canım maalesef ilaç kullandığım halde yeterli gelmemiş doktor dozu baya yükseltti bebek bende ki bütün demiri almış benim demir depoları boşalmis bende de surekli tansiyon düşüklüğü vardı umarım toparlarim biran önce çok teşekkür ederim canım

Aynenn canim ben normalde panik biri degilmdr seytan iste insana vesvese veriyor . 2 gundur vurup kaciyo devami gelmiyo diyorum.o degil mi acaba banami oyle geldi noye oynamiyor bu gum aennle.konuaurken sukur zahmet etti:)))
Beneklerin cani ne isterse onu yapiyorlar malesef onlari yönlendirmek elimizde degil su an :)

Canım benim 13 Ağustos adet tarihim.22 aylık oğlum var tüp bebek olduğu için 38. Haftada sezeryanla aldılar Buda sezeryanla olur
Canım tüp bebekte illa sezeryan olcak diye bir şey mi var? Benimki de tüp bebek hiç sezaryene odaklanmamıştım.

canım rapor verdi doktor evde dinleniyorum..Allah a şükür tekrarlamadı. Umarım tekrarlamaz da
sen nasıl oldun iltihabın geçti mi..
Ay bu mevsimde evde olmak da güzel bişey canım bende daha iyim kalmadı o sancılarım. Eskisi gibi yatmıyorum da en azından. Normale döncez hepimiz Allah ın izniyle. Ama ben yavrumu çok hissediyordum şimdi tık yok ona taktım.

E Eylulde_gel cnm bünyeye göre heralde benim görüntüm 6 aylık gibi cnm ama akşamları böyle gündüz normal 4-5 aylık gibiyim.Endişe etme cnm Büyür bak 2 haftaya kadar.
Anam o 4 5 aylık da YÖK dediğin gibi bünyeden demek ki. Bi de kilo var ki sanırım sebep o.

Geçmiş olsun tekrar, inşallah toparlarsın en kısa sürede. Böyle arada tekrar kan değerlerimize bakacak mı acaba doktor bilen var mı? Yoksa rahatsızlık üzerine mi bakıyorlar sadece?

Arkadasim tup bebekle normal dogum yapti canim. Doktor bir engel gormezse normalde yapabiliyorsun. Tamamen senin hamilelik surecinle ilgili.

Kizlar turkiye de son adet,tarihine gore mi hamilelik hesaplaniyor.Yurtdisndayim ben 5 haftalik diyor doktor.Son adet tarihime gore 9 haftaligim kafam karisti .Turkiyede nsl hesaplaniyor ?

@asumn
Kizlar turkiye de son adet,tarihine gore mi hamilelik hesaplaniyor.Yurtdisndayim ben 5 haftalik diyor doktor.Son adet tarihime gore 9 haftaligim kafam karisti .Turkiyede nsl hesaplaniyor ?
son adet tarihinden hesaplanıyor canım ama benim mesala 21 temmuzdu,Ama doktora dedigimde oda 10 agustos olarak hesapladı belki bebegin geç döllenmeyse ondan öyle demiş olabilir benim öyle oldu çünkü

Kalin bsyler gordum mu dayanamiyorum:)))) yavastan basladm canm. Hastane cikisi . havlusu. Zibinlari. Atletleri derken gidiyor liste. Subatta tamamen baslcm insaallah :) nisana eksigi kalmasn diye planliyorm ama nasp

Hayırlısıyla tamamlarsın nisana kadar.
Ben aslında buyuk parca pahalı syleri alayım diyorum ama bebek arabası mes
Merhaba hanımlar 19+3 günlük hamileyim bi prensesim olacak benimde :)

Hayırlı olsun sagsalimmm gelsin prensessss

Kivide c vitamini oranı çok yuksek bide onu dene istersen canım geçmiş olsun
Kivim şuan evde yok busene nekadar aldıysam değişik kokulu çıktı sanki mazotmu desem onun gibi bir kokusu oluyor aldıklarımın bende almıyorum artık seçmeyi beceremiyorum sanırım marketten alsamda aynı pazardan alsamda

Cabim ben hem gribim hem bronsitim var..doktor anbibiyotik verdi ama kullanmayacagim..sana tavsiyem bol ihlamur icmen.hatta ben icine taze zencefil atiyorum iki gunde bayagi toparladim
Ihlamurda denedim canım hatta içine tarcın limon elma portakal da attım ama çok farkeden birşey olmadı dinleniyorum dısarı çıkmıyorum sürekli yatıyorum ama bel kalca agrım oluyordu busefer oda artıyor hareket etmediğim için sanırım eşimde hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…