Canım takma kafana ama dikkat de et tabi benim vücudum kol bacak aynı hatta şortla tshrtle fotoğraf çektim o kadar Komikkı bacaklar kollar ince kaliyo o göbeğe
eski pantolonlarmi giyiniyorum önlerine toka ya da lastik takarak ustlerimde sorun yok hepsi oluyo göbekten sorun oluyo sadece onuda hallediyorum .. ama şöyle düşün gebelikte 20 kg alıp ,3 kg çocuk çıkartıyorsun diyenler var mesela böyle yazılar çok okudum inan sağlıklı beslenip kilo alıyorsan eger veriyosun kuzenim erken doğumla 900 gram iki bebek dünyaya getirdi doğumdan indiğinde 9 kilosu gitmişti düşün ve 27 haftasına kadar 16 kg aldı o kadar çok yiyoduki bana sen nasıl hamilesin hiç yemiyosun diyor .. yani ister istemez doğumda gidiyor her bünye aynı değil ben regl olmayınca tartıda iki kg fazla çıkardım bunuda diyetisyene gittiğim sırada diyetisyenim ile birlikte anladık altı günde benden 3 kilo gitmişti aslında 1 kilo ama regl olmuştum 5. Günüydü .. belki seninde böyledir canım sağlıklı besleniyosan dert etme abur cubur yemek yeter zaten bebiş sağlıklı olsun da düzenli besleniyorsan verirsin bak bununla ilgili araştırma yap yazar nette :) ..