2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar öyle böyle değil kasılmalarım moralim cok bozuk.cok erken daha cok ((

Ve uyuz gibi kaşındıgimi da söylemek istiyorum nemlendirici krem kullanıyorum ama ne fayda bide kaşındıgi zaman tırnakla değil de avuç içiyle kaşımak gerekiyormuş çatlaklara merhaba dememek için
Çatlak kullan canım benim de gögüsler o kadar kaşınıyodu ki tırnakla kaşıyıp kalan beyaz izleri bi dönem çatlak sandım sabah olunca baktım yoklar o yüzden söylediğin çok mantıklı

Canım geçmiş olsun diyip dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden. Eşinle yatakları ayır bi süre hastalık aranızda sirkülasyon yapmasın bide doktora görün derin hapşırmak da sağlıklı değil bebiş açıısndan

Geçmiş olsun tekrar, inşallah toparlarsın en kısa sürede. Böyle arada tekrar kan değerlerimize ba
Geçmiş olsun tekrar, inşallah toparlarsın en kısa sürede. Böyle arada tekrar kan değerlerimize bakacak mı acaba doktor bilen var mı? Yoksa rahatsızlık üzerine mi bakıyorlar sadece?
Ben troid hastasiyim canım her ay kan tahlili yaptiriyorum 3 ayda 1 de vitamin tahlili yaptiriyorum kadın doğum doktirumda hamileligimin başından beri belirli aralıklarla kan tahlili yapiyo canım

Kizlar aklimda şöyle bi düşünce varher ay bebek bezi alsam dogumdan sonra ihtiyaccok olacak sordum hep yeni dogum yspanlar su sşu num.al falan dedi ama kararsizim varmi böyle yapaninuz

Kizlar aklimda şöyle bi düşünce varher ay bebek bezi alsam dogumdan sonra ihtiyaccok olacak sordum hep yeni dogum yspanlar su sşu num.al falan dedi ama kararsizim varmi böyle yapaninuz
Bebegin gelişimine baglı bence cok stok yapma derim elinde kalır

S
Sen ayni benim durumu yasamissin ben emiralp istiyodum esim kesinlikle istemiyor fazla entelmis:) oyuzden eymen die dusunduk ama bakalim degismezse

Bende kakaolu vazelin aldim ama duruyo oylece banada zor gelio surmek

Sanirim hormonlarla alakali psikolojim bi mutlu oluyorum bi huzursuz sağlıklı olsun da önemli olan o veririz elbette canım bebeği de biraz fazla düşünüyorum sağlıklı mı değil mi dünyaya sağlıkla gelecek mi insanın aklına her bişey geliyor hormonlarla beraber tavan yapıyor psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…