2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kullanmıyorum canım
ilk hamileligimde surekli kasilmalarim vardi, tas gibi oluyordu. Bunda da sinirlenince oluyior ama ilk hamileligime gore daha az. 2 hamileligimde de magnezyum kullaniyorum doguma kadar. Doktoruna bir danis istersen.

Bunu kullaniyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-17-21-01-26.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 40
Kizlar aklimda şöyle bi düşünce varher ay bebek bezi alsam dogumdan sonra ihtiyaccok olacak sordum hep yeni dogum yspanlar su sşu num.al falan dedi ama kararsizim varmi böyle yapaninuz
Sanırım primanın yemidoğanı en iyisi pamukmuş o. Arkadasım 40 ı cıkana kadar bunu kullanmış , sonra ne bulursam onu kullandım dedi

Bende bidahaki gidisime sorucm doktoruma mecbir deilsin derse birakicam yemem guzel cunku saglikli seylerde tuketiyorum
Ya ben hap icmek istemiyorum istedgm herseyi yiyebiliyorum dedim
Dr da kendini halsiz hissedince ic madem dedi. Halsiz oldugum zamanlarda oluyor ynede icmiyorum. Cunku basim catlasa dahi agri kesici icmeyen birym. Zor gelmyr:) sor sende canm

Kizlar aklimda şöyle bi düşünce varher ay bebek bezi alsam dogumdan sonra ihtiyaccok olacak sordum hep yeni dogum yspanlar su sşu num.al falan dedi ama kararsizim varmi böyle yapaninuz
Canım bence herseyini al bitek bez kalsın alerji veya pişik yaparsa bütün aldıkların elinde kalır zaten alınıcak o kadar çok sey var ki bence önce diğerlerini hallet

Arkadaşlar normalde perinatolog a 300₺ verenler ayrıntılı için de aynı tutarı mı verdiniz yoksa daha mı fazla? Az önce 650₺ yazmış biri onu gördüm de neden ayrıntılı daha pahalı ki?

ilk hamileligimde surekli kasilmalarim vardi, tas gibi oluyordu. Bunda da sinirlenince oluyior ama ilk hamileligime gore daha az. 2 hamileligimde de magnezyum kullaniyorum doguma kadar. Doktoruna bir danis istersen.

Bunu kullaniyorum.
Yarın vitamin ilaçlarımı yazdırmaya gidicem.mutlaka kasılmayı önleyici birseyler verir diye düşünüyorum.bende ilk Oglumda yasadım zaten 36. Haftada dogum yaptım

Bazi bezler bebeklerde pisik yapiyor, bana hep dedilerki 0 ve 1 beden ufak paket bez al, sonra bebegin durumuna gore bezini tercih edeceksin. Belki aldigin bez cocuga uymayacak bosuna stok yapmis olursun. Kenara para at daha mantikli

Bugun devlete gittim dr.beni sinir etti sordugum hicbi soruys cevap vermedi bebegi gostermiyo agzindan cimbizla aldim herseyi kizimi da goremedimki
Devlet oyle canım bende göremedim hic ,ultrasonda kendi bakıyo sadece Dr, bundan sonra özele gidecegim artık bende dun sondu gittiğim rahat rahat görürüm insallah artık melegimi

Hayatım benim Dr riske atmamak Lazım dedi

Bende vajinismus sorunu vardı oyüzden normal dogum yapabileceğimi sanmıyorum sezeryan olur benimde buyuk ihtimal ama zaman ne gösterir bilemem :) hayırlısıyla o gunleri göstersin Rabbim hepimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…