2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
cnaım sen ayrıntılıya mı gittin

cnaım sen ayrıntılıya mı gittin
Canim ayrintili dediginiz ne oluyo? Renkliyimi kastedoyosun yoksa normal ultrasonmu? Normal ultrasona koydu butun organlarina kol bacak kemiklerine omuriligi tamammi diye herseyine tek tek bakti organlarin buyuklugunu olctu ama benim pasa sirtini dönmüstü kalbini az gordu

aynne o canım organlarına damarlarına bakılyorr ayy yerim şkür sağlıklı demek bende yarın gidiyorm çok heyecanlıyımm yaa .. ama herşeyini gördn dimi nasıldı kız tatlı mıydıı

aynne o canım organlarına damarlarına bakılyorr ayy yerim şkür sağlıklı demek bende yarın gidiyorm çok heyecanlıyımm yaa .. ama herşeyini gördn dimi nasıldı kız tatlı mıydıı
Cok tatli heryanina bakti doktor bide uzun suruyo guzel oluyo esim tepemde esniyodu odada karanlik ne uzun surdu cok rahatsiz etti cocugu diye soyleniyodu ayaklarini gösterdi elleri,kollari, kemikleri, dudaklari ne varsa bakti tek tek heryerine. elleriyle keseye dokunuyodu yumusak yumusak bide cok yer varmis gibi ziplamaya calisiyodu ayakta duruyodu kerata ama iste sirtini dönüyodu kadin kalbine bakti tam göremedi omurilik geliyo gölge yapiyo kalbi atiyo iyi gorunuyo dedi yine randevu verdi iyice göremedigi icin bakalim bidahakine sirtini dönmezse ama demekki oda bizi özlüyo ölürüm ya sayesinde randevu 5 ocakta iki hafta beklicez fazla degil :) neyi var neyi yok görürsün annesi tatli oluyo minik insanciklar ya cok sekerler sizinde iyi gecer insallah canim hep pozitif dusunelim guzel olsun

Ölcümlerle dolu evet. Sonunda bir rapor hazırlanıyor kendi dr.unuza vermek üzere zaten :) Bizim yaramaz plesentayı almıs sag yanagina, parmaklarıyla ittirip duruyor, videoları günde kac kere izliyorum bilmiyorum. Cok sahane bir sey. Cok stressliydim ben :) Hatta dr dedi bu ne kalp atısı böyle, carpıntın oluyor mu normalde yoksa stressten mi diye :)))

Canım benim de henüz dün yapıldı tahlilim. Ama hiç dert etme, vücudumuz bazı şeyleri kolaycak atlatıveriyor. Bebişin de etkilenmez inşallah içini ferah tut annesi. Her ihtimale karşı antibiyotik verdi mi?
Hayır canım vücudda enfeksiyon çıkmadı. Kan hastalığı olabilir diye hemotolojiye yolladı. Korkuttu beni yok Bebek doğunca kemik iliğinden örnek alırız öyle değerlendiririz falan diye. Hemotolojiye gittim. Farklı bir test yaptılar kötü birşey varmı diye. Allah'a şükür birşey çıkmadı ama ömrümden ömür gitti sonuç çıkana kadar. O kadar çok ağladım ki bebekte etkilenmiştir. Çok korktum. Nedeni bulunmadı ama kötü bişey Yok sesi doktor

Canim ben zaten kendi doktoruma gidiyorum burda oyle hastane olayi yok pek hepsi ozel muayenehane dogumda bagli olduklari hastaneler oluyo sadece. Aslinda böyle olmasida kötü doktor bulana kadar kac kapi gezdim bide hamile olunca almak istemiyolar doluyuz diyolar sinir bozucu :) ay videoyu gectim renkli ultrason yok mu diyoruz yok diyo lafi tikiyo agzina kim yapiyo nerde yaptirabiliriz diyemiyosun ay kiyamam ya carpinti bende surekli var eskiden en fazla 75-80 olan kalp atosi 100 den asagi inmiyo surekli boyle

aslında birsey soyleyeyim mi ne kadar az bisiler öğrensen o kadar iyi. Ikılı test, üclü test, dortlu test, detaylı ultrason derken stress üstüne stress yasadım, simdi simdi rahatlıyorum artık. Acaip acaip rüyalar falan hep uykusuz kaldım. Ilkokuldan sıra arkadasım ile aynı haftalık ilk bebeklerimize hamileyiz, hersey cok iyi geciyordu, simdi onun detaylı ultrasonunda bebeğin kalbinde ufak bir parlaklık görmüs Dr. tek basına birsey ifade etmiyor ama ikili test down sendromu riskini yükseltiyor demis. Sonra demis onun dısında hic bir marker yok merak etme. Kız uyuyamıyor simdi nasıl gececek bu kadar süre ? Onun icin ne kadar az bilirsen o kadar iyi. Kendi Dr.uma bile sordum, dedi fazla bilimsel konusup canını sıkmıs tek basına bir anlam ifade etmiyor diyor ama gelde bu anneye anlat onu..

kız ve erkek anneleri size bir sorum olacak,Sizin kese baştan beri sagdamıydı soldamı cinsiyeti ne ? sagda olunca erkek solda kız diyorlar dogrumu diye soruyorumda :/

Sorma ben de çok sinirli herşeyi takan büyüten stresli biri oldum etrafımdakiler alttan almasa kıyameti koparcam herşeye bağırıp çağırıyorum sonra noluyo ya ben niye böyle yaptim diyorum herşeye sinirleniyorum ama elimde değil huyum değişti ya bebis için endiseleniyorum kötü kabuslar görüyorum Bebegime bişey olur diye korkuyorum Allah korusun bebislerimizi

Ve uyuz gibi kaşındıgimi da söylemek istiyorum nemlendirici krem kullanıyorum ama ne fayda bide kaşındıgi zaman tırnakla değil de avuç içiyle kaşımak gerekiyormuş çatlaklara merhaba dememek için
Canm benim karnımın nasıl kaşındığını anlatamam.Kesinlikle evet tırnak sürmemeliyiz bir arkadaşın karnı yırtıldı tırnağıyla kaşımaktan. resmen doğum snrası iz kaldı karnında ( tırnaklarının izi ) .. bende parmağımla kaşıyorum yada penyemin üzerinden.

Bu ayrintiliyi devlette yapiyor mu canm

Kizlar aklimda şöyle bi düşünce varher ay bebek bezi alsam dogumdan sonra ihtiyaccok olacak sordum hep yeni dogum yspanlar su sşu num.al falan dedi ama kararsizim varmi böyle yapaninuz
Canm bizde alacağız eşimle konuştuk geçende.Ama biraz daha bekleyelim dedim.En azından 6ayı dolsun dedim o zamn alırız .Bakalım

kız ve erkek anneleri size bir sorum olacak,Sizin kese baştan beri sagdamıydı soldamı cinsiyeti ne ? sagda olunca erkek solda kız diyorlar dogrumu diye soruyorumda :/
Keseyi bilmiyorumda benm.kiz daha yeni saga tesrf etti :) 4 ay boyunca sol kisimdaydi yeni yeni sagda hareketlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…