2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay inşallah canım erken gelmesinlerde korkum bu korktuğumda başıma gelir hep etrafındaki herkes erken doğurdu cogununki sağlıklı ama yinede vaktinde gelsinler inşallah
Ahh o korku bendede var paranoyak oldum.Geçende diyorum ya evde kimse olmassa ya dışarda otobüste olursam ya beni duymazlarsa evde tek olduğumda yetişemessek .Annemle kızdı saçma sapan konuşma diyorlar. 8 aydan snra yanında olcağız hergün diyorlar. bende 8 ayımda işten ayrılcam kısmetse bir süre. Ondan snra yanında kalırız kayınvalidenler gelcek diyorlar moral verdiler.Ama çaktırmıyorum aklım hep başka şeyde hala kimse olmassa kendim doğurursam yetişemessem filan diye düşünüyorum arada.Yok canm yok kesin hormonlardan bu kadar paranoyak olamam

Benim öyle korkularim yok canım sezeryan olcak çünkü ama ben de mikrop kapmaktan korkuyorum ya daha çok var da korkum işte anlatmaktan korkuyorum o kadar oldum artık bu arada senin de çatın agriyomu hafif afedersin genitalimin üst tarafı iki uç haftadır agriyo hafif neden acaba ya:/

Kızzzlarr ben ne duydum.
Hani göbek bağları biyerlere gömülür ya.Doktorlar haberlerde mi ne demiş artık göbek bağlarından tedavi yapılıyormuş.
Örneğin çocuk geldi 10 yaşına 15 yaşına hasta oldu Allah korusun ağır durumda.
O kendi göbek bağından ilik mi ne alınıyomuş göbek bağından birşeyler alınıp tedaviye başlanıyormuş.
Bende gömmicem biyerlere saklicam Allahım nasip ederse.
Bu arada benim göbek bağım hala duruyor annem saklamış memleketteki evde

S

Sen ayni benim durumu yasamissin ben emiralp istiyodum esim kesinlikle istemiyor fazla entelmis:) oyuzden eymen die dusunduk ama bakalim degismezse
benim eşimde çok sıradan diyo ne bekliyosa eymen de güzel isim severim adıyla yaşasın hepsi sağ salim inşallah

Tatlim oyle herhangi bir yerde saklamakla olacagini sanmam, steril bir ortamda hastane kosullarinda saklanmasi gerekiyordur. Hucrelerinin canli kalmasi gerekir muhtemelen diye dusunuyorum. Yoksa ölü deri parcasi ne ise yarar ki

Geçmiş olsun tekrar, inşallah toparlarsın en kısa sürede. Böyle arada tekrar kan değerlerimize bakacak mı acaba doktor bilen var mı? Yoksa rahatsızlık üzerine mi bakıyorlar sadece?
bakıyor canım ara ara ben pazartesi günü verdim hemogram ve idrar bakacak tekrar

Kizlar turkiye de son adet,tarihine gore mi hamilelik hesaplaniyor.Yurtdisndayim ben 5 haftalik diyor doktor.Son adet tarihime gore 9 haftaligim kafam karisti .Turkiyede nsl hesaplaniyor ?
ultrasona göre farklı çıkabiliyor ultrasonda görüneneni baz alıyor doktorlar

Doktor sezeryan tarihimi verdi canim? Erkenden belirlenmis.
Canım normal doğum tarihim 23 nisan doktor iki hafta önceden aliyomus ben de ona göre hesapladim henüz kendisi su tarih demedi ama sezeryan ile alınca herşey yolundaysa erken gelmezse yani 38 haftada aliyomus ..

Tatlim oyle herhangi bir yerde saklamakla olacagini sanmam, steril bir ortamda hastane kosullarinda saklanmasi gerekiyordur. Hucrelerinin canli kalmasi gerekir muhtemelen diye dusunuyorum. Yoksa ölü deri parcasi ne ise yarar ki
Evet canm aynen öyle doğru Benimkini annem saklamış ama işe yaramaz daha birşey olduğunda Allah korusun çürümüştür çoktan.

günaydın anneler kafama bişi takıldı kaç gündür ilk doğan bebeğe süt yetmez diye yada sütün hemen gelmeyebilir diye mama al dediler bana ama hangi mamayı alıcam bilmiyorum

canım o bahsettiğin kordon kanı saklamadır. çok önemli olduğunu ben de duymuştum ama doğum sırasında özel yöntemlerle alınıp sonra da özel lab. larda saklanıyor ve çok pahalıydı.... Rabbim ihtiyaç duyurmasın inşallah

Canım normal doğum tarihim 23 nisan doktor iki hafta önceden aliyomus ben de ona göre hesapladim henüz kendisi su tarih demedi ama sezeryan ile alınca herşey yolundaysa erken gelmezse yani 38 haftada aliyomus ..
Hayirlisi olsun canim. Sen son adet tarihine gore mi hesapliyorsun. Bebegin ultrasonda gorunen haftasina gore mi? Benim ultrasonda 5 gun ileri ama ben son adet tarihine gore hesapliyorum. Cunku dogum iznini son adet tarihine gore belirliyorlar.

ben de duydum bunu canım hastanede dondurularak saklanıyor :)

Canm detaylı hiç bilmiyorum bana dün arkadaş söyledi ama nasl olur nerde saklanır kaça saklanır bilmiyorum.Ama pahalıdır tabi.Amiiiin canm

Hayirlisi olsun canim. Sen son adet tarihine gore mi hesapliyorsun. Bebegin ultrasonda gorunen haftasina gore mi? Benim ultrasonda 5 gun ileri ama ben son adet tarihine gore hesapliyorum. Cunku dogum iznini son adet tarihine gore belirliyorlar.
Son adete göre canım 17 temmuz usg de sürekli değişiyor doktor sata Gore hesapliyo usg bi önde bi geride şuan 4-5 gün geride en son detaylıda öyleydi daha doğrusu ama ileride yakalıyoruz düzenli gidiyormuş Dr en son gittiğimde iki hafta önce 23 nisan doğum tarihin dedi ama normal doğum için daha sezeryani konuşmadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…