- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #24.601
Ay inşallah canım erken gelmesinlerde korkum bu korktuğumda başıma gelir hepÇok heycanlı ya. sonra dicez son 15 gün son 12 gün filan
Günaydın cnm :) ayrıntılıyı araştırma hastanelerinde ücretsiz yapıorlar, devlet hastanelerin de yokmuşBu ayrintiliyi devlette yapiyor mu canm
Ahh o korku bendede var paranoyak oldum.Geçende diyorum ya evde kimse olmassa ya dışarda otobüste olursam ya beni duymazlarsa evde tek olduğumda yetişemessek .Annemle kızdı saçma sapan konuşma diyorlar. 8 aydan snra yanında olcağız hergün diyorlar. bende 8 ayımda işten ayrılcam kısmetse bir süre. Ondan snra yanında kalırız kayınvalidenler gelcek diyorlar moral verdiler.Ama çaktırmıyorum aklım hep başka şeyde hala kimse olmassa kendim doğurursam yetişemessem filan diye düşünüyorum arada.Yok canm yok kesin hormonlardan bu kadar paranoyak olamamAy inşallah canım erken gelmesinlerde korkum bu korktuğumda başıma gelir hepetrafındaki herkes erken doğurdu cogununki sağlıklı ama yinede vaktinde gelsinler inşallah
Benim öyle korkularim yok canım sezeryan olcak çünkü ama ben de mikrop kapmaktan korkuyorumAhh o korku bendede var paranoyak oldum.Geçende diyorum ya evde kimse olmassa ya dışarda otobüste olursam ya beni duymazlarsa evde tek olduğumda yetişemessek .Annemle kızdı saçma sapan konuşma diyorlar. 8 aydan snra yanında olcağız hergün diyorlar. bende 8 ayımda işten ayrılcam kısmetse bir süre. Ondan snra yanında kalırız kayınvalidenler gelcek diyorlar moral verdiler.Ama çaktırmıyorum aklım hep başka şeyde hala kimse olmassa kendim doğurursam yetişemessem filan diye düşünüyorum arada.Yok canm yok kesin hormonlardan bu kadar paranoyak olamam
benim eşimde çok sıradan diyo ne bekliyosaS
Sen ayni benim durumu yasamissin ben emiralp istiyodum esim kesinlikle istemiyor fazla entelmis:) oyuzden eymen die dusunduk ama bakalim degismezse
Tatlim oyle herhangi bir yerde saklamakla olacagini sanmam, steril bir ortamda hastane kosullarinda saklanmasi gerekiyordur. Hucrelerinin canli kalmasi gerekir muhtemelen diye dusunuyorum. Yoksa ölü deri parcasi ne ise yarar kiKızzzlarr ben ne duydum.
Hani göbek bağları biyerlere gömülür ya.Doktorlar haberlerde mi ne demiş artık göbek bağlarından tedavi yapılıyormuş.
Örneğin çocuk geldi 10 yaşına 15 yaşına hasta oldu Allah korusun ağır durumda.
O kendi göbek bağından ilik mi ne alınıyomuş göbek bağından birşeyler alınıp tedaviye başlanıyormuş.
Bende gömmicem biyerlere saklicam Allahım nasip ederse.
Bu arada benim göbek bağım hala duruyor annem saklamış memleketteki evde
bakıyor canım ara ara ben pazartesi günü verdim hemogram ve idrar bakacak tekrarGeçmiş olsun tekrar, inşallah toparlarsın en kısa sürede. Böyle arada tekrar kan değerlerimize bakacak mı acaba doktor bilen var mı? Yoksa rahatsızlık üzerine mi bakıyorlar sadece?
ultrasona göre farklı çıkabiliyor ultrasonda görüneneni baz alıyor doktorlarKizlar turkiye de son adet,tarihine gore mi hamilelik hesaplaniyor.Yurtdisndayim ben 5 haftalik diyor doktor.Son adet tarihime gore 9 haftaligim kafam karisti .Turkiyede nsl hesaplaniyor ?
Doktor sezeryan tarihimi verdi canim? Erkenden belirlenmis.Son 121 gün (sezaryen ile dogum olacagindan 107)
Canım normal doğum tarihim 23 nisan doktor iki hafta önceden aliyomus ben de ona göre hesapladim henüz kendisi su tarih demedi ama sezeryan ile alınca herşey yolundaysa erken gelmezse yani 38 haftada aliyomus ..Doktor sezeryan tarihimi verdi canim? Erkenden belirlenmis.
Evet canm aynen öyle doğruTatlim oyle herhangi bir yerde saklamakla olacagini sanmam, steril bir ortamda hastane kosullarinda saklanmasi gerekiyordur. Hucrelerinin canli kalmasi gerekir muhtemelen diye dusunuyorum. Yoksa ölü deri parcasi ne ise yarar ki
canım o bahsettiğin kordon kanı saklamadır. çok önemli olduğunu ben de duymuştum ama doğum sırasında özel yöntemlerle alınıp sonra da özel lab. larda saklanıyor ve çok pahalıydı.... Rabbim ihtiyaç duyurmasın inşallahKızzzlarr ben ne duydum.
Hani göbek bağları biyerlere gömülür ya.Doktorlar haberlerde mi ne demiş artık göbek bağlarından tedavi yapılıyormuş.
O kendi göbek bağından ilik mi ne alınıyomuş göbek bağından birşeyler alınıp tedaviye başlanıyormuş.
Allah dermansiz dert vermesin, bisicik olmaz biz anayiz anaaaaaEvet canm aynen öyle doğruBenimkini annem saklamış ama işe yaramaz daha birşey olduğunda Allah korusun çürümüştür çoktan.
Hayirlisi olsun canim. Sen son adet tarihine gore mi hesapliyorsun. Bebegin ultrasonda gorunen haftasina gore mi? Benim ultrasonda 5 gun ileri ama ben son adet tarihine gore hesapliyorum. Cunku dogum iznini son adet tarihine gore belirliyorlar.Canım normal doğum tarihim 23 nisan doktor iki hafta önceden aliyomus ben de ona göre hesapladim henüz kendisi su tarih demedi ama sezeryan ile alınca herşey yolundaysa erken gelmezse yani 38 haftada aliyomus ..
ben de duydum bunu canım hastanede dondurularak saklanıyor :)Kızzzlarr ben ne duydum.
Canm detaylı hiç bilmiyorum bana dün arkadaş söyledi ama nasl olur nerde saklanır kaça saklanır bilmiyorum.Ama pahalıdır tabi.Amiiiin canmcanım o bahsettiğin kordon kanı saklamadır. çok önemli olduğunu ben de duymuştum ama doğum sırasında özel yöntemlerle alınıp sonra da özel lab. larda saklanıyor ve çok pahalıydı.... Rabbim ihtiyaç duyurmasın inşallah
Son adete göre canım 17 temmuz usg de sürekli değişiyor doktor sata Gore hesapliyo usg bi önde bi geride şuan 4-5 gün geride en son detaylıda öyleydi daha doğrusu ama ileride yakalıyoruz düzenli gidiyormuş Dr en son gittiğimde iki hafta önce 23 nisan doğum tarihin dedi ama normal doğum için daha sezeryani konuşmadık...Hayirlisi olsun canim. Sen son adet tarihine gore mi hesapliyorsun. Bebegin ultrasonda gorunen haftasina gore mi? Benim ultrasonda 5 gun ileri ama ben son adet tarihine gore hesapliyorum. Cunku dogum iznini son adet tarihine gore belirliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?