2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben sezeryan olursa 23 Nisan istiyim demistim. Pazara geliyormus :)

Canım omun için hastanelerle anlaşıyorsun kordon bankaları senin için saklıyorlar yıllık ücret ödüyorsun. Öyle evde saklanmıyor.

kız ve erkek anneleri size bir sorum olacak,Sizin kese baştan beri sagdamıydı soldamı cinsiyeti ne ? sagda olunca erkek solda kız diyorlar dogrumu diye soruyorumda :/
Bebeğim sol tarafta canım hep, birkaç kere sağda hissettim sadece ama sonra hep sola kaçtı geri :)) orayı seviyor herhalde kızım :)

Hani size bebegi down sendromlu dogan bir arkadasimi yazmistim ya. Dun bebegine rapor almak icin zeynep kamile gitmisler. Doktor 3. Cocugu dusunursen. Tup bebek yaptir, tup bebek de down sendromu olmuyor demis. Bana cok ilginc geldi, ilk defa duydum. Tup bebek olup down sendromlu olan bebek yok mu yani?

Canım tüp bebekte kromozom sayısına kadar bakıyorlar yurt dışına gidiyor döllenmiş embriyo bu nedenden demiştir..

Asumnur newyork88 Kızlar doktor 14.ncü haftada kız dedi benimkine %98 sonra bizimki göstermedi Tam bişey diyemem flan dedi döndü. Benim baştan beri sagda arada sola dogru gidiyor ama hiç sagdan geçmedi hep sagda aceba kız diyorlar erkekmi diye düşünmeye başladım;( sivri bide karnım tam

Okudum canim Rabbim kabul etsin ins bende tup bebekle hamile kaldim sanada nasip olsun insallah.

Okudum cnm Allah hayırlısı ile sana da nasip etsin inş

ben de okudum canım Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…