2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sen çok yaşa hamile hormonları mode on :)) Nasıldı anlatsana ayrıntılı ultrason? Damarlarını falan mı görüyorsun?? Full renkli ve 4D mi yapıyorlar?
Normal ultrason gibi arkadaslar, en sonunda yüzünü görüyorsunuz öyle 1 dk falan :) gerisi zaten ölcümler falan hep normal ultrasonda olanlar gibi, kalbe bakarken renkli oluyor damar doppler gbi- mavi/kırmızı kan giris cıkısları :) Komple öyle renkli olmuyormus, benim gibi hayal kırıklıgına ugramayın

Sen çok yaşa hamile hormonları mode on :)) Nasıldı anlatsana ayrıntılı ultrason? Damarlarını falan mı görüyorsun?? Full renkli ve 4D mi yapıyorlar?
hemde nasıll hormonlar beni esir aldıı... çok güzeldi kızz ölçüm yaparken renksiz ama yüzünü renkli gösterioo çok güzel herşeyni göryrsunn küçücük kalbini bilee mutlak video çektir sende

Hadi yaa ben vitamin kompleksi, demir ve omega-3 kullanıyorum. Vitamin ve demiri doktorum kullanmam gerektiğini söyledi, hamile kalmadan önce yaşadığım demir ve b12 eksikliği sebebi ile olabilir. Omega-3ü ben kullansam mı diye sordum çünkü hiç balık yiyemiyorum tiksintiden, zorunda değilsin ama kullanmak istersen zararı yok dedi doktorum. Ben de aldım her gün değil ama 2-3 günde bir kullanıyorum.

kanın falan iyiyse gerek yok tabi tatlım balık yiyebiliyorsan kapsülede gerek yok benim kanım biraz düşmüştü o yüzden ben içiyorum şuan balıkta yiyemiyorum o yüzden alg yağı kullanıyorum
aynen canımm azsa kullancan tabii kullan senn kzumm ben balık yiyormm ceviz yiyrm her günn bi de :)

canımm eksiklik varmış sende mecbur yazmıştırr bazı doktor da sırf yazmk iiçin yazyr bn ona sinir oluyrmm allah sıhhat versin canmm sağlıkla kucağına al inşş

Oyyy maşallah annesi yavruna Darısı bizlerin de başına sağlıkla kucağına al inşallah cnm. Bizde bgn heyecanlıyız akşam olmasını iple çekiyoruz cinsiyetimizi netleştircez inş bgn kısmet olursa

Ben normal doktorumda da hep renkli görüyorum canım, profil fotoğrafım gibi mi gösterdi? Yoksa daha da mı belirgin ve detaylı? Ben aslında en çok organlarında, durumunda, kordonunda falan bir sıkıntı olmasın öğrenmek için istiyorum tam teşekküllü bir kontrolden geçsin diye ama tabi ki randevu alırken fotoğraf ve video veriyor musunuz cd'de diye sordum ve ona göre aldım randevuyu

hepinizz sağolunn canlarrr gece uyksuzluğu beni esir aldıı ben şimdi uyuymm biraz seviyorumm sizii öpüldünüzz minnaklarınızı da ama ..

ayy amin canmm sağoll inşş öğrenirsiniz valla ne büyk heycann

Bende oyleym canim :) hepimiz bu surecte birbirimizin destekcisi olacgz insaallah. Araya.msjlar giriyor ya kaynayabiliyor:) ileriden gidio kuzu masaallah. Bende ayrintili ultrason hakkinda pek bilgi sahibi degilm. Engellilikle.ilgili vs degilmiyms bu

aynen canım sonnda yüüznü renkli gösteriyo sen şanslısın kuzumm buralarda araki bulasınn :)

Bende oyleym canim :) hepimiz bu surecte birbirimizin destekcisi olacgz insaallah. Araya.msjlar giriyor ya kaynayabiliyor:) ileriden gidio kuzu masaallah. Bende ayrintili ultrason hakkinda pek bilgi sahibi degilm. Engellilikle.ilgili vs degilmiyms bu
canım tüm orgnlarına bakılıyor kalbi damarı böbreği midesi herşeyine herşeyi tam mı gelimiş bakılıyorr iyicee :) mutlaka yaptırılmalı bence canmm.. birbirimzin destekçisiyizz canımm mutlu oluyrm ben burda

Benm mantgmda dr bende demir harici kullanmıyorum canm. Demir hapini kullanmaya mecburum.cunku kendimi bildm bileli kanszm

Benm mantgmda dr bende demir harici kullanmıyorum canm. Demir hapini kullanmaya mecburum.cunku kendimi bildm bileli kanszm
senn kullan canımm bende de eskiden vardı ama ne işse hamile kalmadan 1 ay önce baktırmıştım gayet iyi demişlerdi hamileyken de iyiydii şükürr herşeyde varmış bi hayırr.. sende toparlarsın inşş canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…