2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ne güzell ya maşallah kuzucuklara ben de 28'inde gün almaya gidicem eğitim araştırmaya inşallah bakıyolardır çok istiyorum ben de renkli ultrason
araştırma da varmış detyalı canım ama bilmyrm valla nasıl olduğunu bana uzak kaldığı ve eşim olduğu için gidemedim bende araştırmaya mecbur özele gittim inşş muhtemelen orda da aynıdır die düşünyrmm :)

o tez doğru olabilir canım benim karnımda sivri baya belli oluyor artık :)

burda benim mutluluğunu paylaştığım çoğu kişi şu an benim mutluluğumu paylaşmıyor gerçekten çok üzücüü hayal kırıklığı ...
Oyy yaa senin hamilelik triplerini sevsnlerr. Masaallah kuzucugunaa. Rabbm sag salm.kucagna almayi nasip etsin. Kacinci haftadasnz canm

Maşallah annesi kocaman olmuş çok sevindim herşeyinin iyi olmasına, darısı bizim başımıza, bizimki 12 ocakta ayrıntılı ultrason.

inşallah canım aradım sordum danışmadaki adam çok emin konuşmadı ama var doktor yönlendiriyo dedi özelde kendi doktorum yapıyormuş 250 lira ama eşimde ne gerek var diyo ben de çok istiyorum

Oyy yaa senin hamilelik triplerini sevsnlerr. Masaallah kuzucugunaa. Rabbm sag salm.kucagna almayi nasip etsin. Kacinci haftadasnz canm
ama valla çok üzüldüm kız ben yalnız hamillk geçiriyorum ve burası benm tek yoldaşımm .. amin kuzumm sağol valla.. adete göre 19+5 ama bebeğe göre 20+3 müş cnmm zatn ağırlığı ve boyu adet tarihime göre olnla uyuşmuyorr .. inş hepimiz sağ salim alırız kucağımızaa..

inşallah canım aradım sordum danışmadaki adam çok emin konuşmadı ama var doktor yönlendiriyo dedi özelde kendi doktorum yapıyormuş 250 lira ama eşimde ne gerek var diyo ben de çok istiyorum
valla canm insan rahtlıyor çünkü herşeyine bakılıyor damarları organlarıı bnm eşimde başta ne gerk var dedi ama sonra tmm dedi git bende medical e 225 verdim bence değer canımm

Ben israrla bayan aradım, Kurtköy Emsey Hospitalda Oya Pekin'i buldum, 350 tl ödedim

bi de kızlar ben baştan beri kan ilacı kullanamadım mesela doktora sordum balık kapsülü kullanıym mı bi de vitaminim de bitti napim dedim hiçbişey kullanma ben bişey kullanmayan anneleri çok sevyrm dedi gebeliği akışına bırakalımm dedi anneleriniz ilaçla mı doğurduki dedi.. çok ilgili bi doktordu allah razı olsunn

valla canm insan rahtlıyor çünkü herşeyine bakılıyor damarları organlarıı bnm eşimde başta ne gerk var dedi ama sonra tmm dedi git bende medical e 225 verdim bence değer canımm
bencede değer ben en çok yüzünü net görücemya onun için istiyorum aslında devletten çok kendi doktoruma yaptırmak istiyorum ama bakalım eşimi ikna edebilirsem

yinede takviye alman gerekirdi bence canım ya, en azından demir takviyesi. gercekten cok önemliymis.

kanın falan iyiyse gerek yok tabi tatlım balık yiyebiliyorsan kapsülede gerek yok benim kanım biraz düşmüştü o yüzden ben içiyorum şuan balıkta yiyemiyorum o yüzden alg yağı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…