2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
T
Azıcık gözüm dalmış uyumuşum çok kötü rüya gördüm zaten erken doğum riskim var çok korktum. Ne olur dua edin bebeğim vakti zamanında sağlıkla gelsin inşallah.
Tatlim korkma bende cok kabuslar goruyorum annem bana cok onceden demisti hamile kadinlar cok kabus gorur dogurdugunu gorur bebegine iyi anne olamadigini gorur falan demisti hakliymis hepsini gordum baska gorenleride cok duydum bizler aslinda zihnimizin altinda hep hamilelik ile ilgili annelik ile ilgili endiseler tasidigimiz icim bilincaltimiz tarafindan kabus goruyoruz sanirm.Allah yardimcin olsun icini ferah tut

Teyzoşlar bız acayıp geıp olduk sinuzit grıp suan heyanımız dokuluo oglumla büyük oğlumda hasta valla salgın fenaa dıkkat edin sizlerde kendınıze yakamızı kurtaramıyoruzz ilaçta içemiyoruzz bu arada kızlar karnım gerildigindenmi nedir sol dikiş yerim agrıo bacagımı kaldırdıkca bacak çatım oturup kalkarken kopcak gıbı oluo boyle olan varmı yarın doktor randevumız var sorucam gerçi yaşayan varmı die sorim dedim

Ben onun pek cinsiyetle alakali oldugunu sanmiyorum bebisim sagda hep en basindan beridir bide enfeksiyon var diye doktora gitmistim yumurtaliklara bakti yumurtada sag taraftaydi o döllendi o ay hamile kaldim belki yumurtanin ne tarafta olduguylada alakali olabilir bilemiyorum :) benimkinin ayaklari ortada cok nadir solda hissediyorum dönüyo galiba ondan. Bebek zaten kendine yer belirleyip onu aklinda tutuyomus hep orda duruyomus minicik akillarina kurban olurum onlarin :)

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun zaten zar zor hamile kaldım hamile kaldıgımdan beri yok kanama yok rahim ağzı kısalması erken doğum ne uyku kaldı ne hamilelik heyecanı tek derdim evladım sağlıkla zamanında dünyaya gelsin inşalah

Kizlar bir suredir kordon kani bagisi aklimdaydi bugun arastirdim ankarada sadece hacettepe ve ankara tipta dogum yapanlarinkini aliolarmis her hastanede alinmamasi cok uzucu

Aynı şeyleri yaşadım ya bende antibiyotiği bırakmıştım da doktorum kızmıştı kullan diye ama bebişe bişey olmasın dedim saf saf bende :) inş kolay atlatırsın ben gittiğimde gelişimi bir gün geriye düşmüştü sonra da hiç gitmedim haftaya bakacağım

Canlar bugün genel kan ve idrar testi yaptırdım idrarda yoğun enfeksiyon görüldü doktor monural diye tek doz bi antibiyotik verdi kendi doktorum da kullanabilirsin dedi ama yinede acabalar içindeyim

Canlar bugün genel kan ve idrar testi yaptırdım idrarda yoğun enfeksiyon görüldü doktor monural diye tek doz bi antibiyotik verdi kendi doktorum da kullanabilirsin dedi ama yinede acabalar içindeyim
Ben kizimdayken her ay kullaniodum canim bi zarari olmadi ama bana yararida olmadi hic ben kizimdada simdide tum hamileligimi yogun eneksiyonla gecirdim geciriorumda artik dr um bana antibiyotik vermio sadece su ic dio o bile gecmiceginin farkinda sanirim.

bende ise yaradi, ben iki defa kullandim. Tereddut etmene gerek yok, hamilelikte her idrar yolu enfeksiyonunda yaziyorlar. İc bence, enfeksiyon durumu daha kotu...

Ayy çok güzeller bende o bulutların büyüklerinden oğluşun odasına yaptırayım diyorum instagramda sipariş alan sayfalar var
Vallla pahaliya yapiyorlar, yapimida acayip kolay. 5liraya mal edilen bir yastik, 40 liraya satiliyor. Kendin yap bence, cok basit yani dikis makinan yoksa bile elde dikebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…