2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebeği gördükten sonra dr.dan bile her cıktıgımda oturup 10 kere kenarda bir bakıyorum videoya bende Masallah annesi, saglıklı sıhhatli olsun insallah :)
bende çok defa izledimm yüzünü renkli gösterdiği yer özellkkle allahım ne byük mucze herkese nasip etsinn inşş amin teyzesi hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli olsun inşş

Ona bile raziyim ya azda olsa goreyim yawrumu ben arastrmada yapicm ins ucretsiz die hevesimi kursagimda birakmazlar

bende çok defa izledimm yüzünü renkli gösterdiği yer özellkkle allahım ne byük mucze herkese nasip etsinn inşş amin teyzesi hepimizin evlatları sağlıklı sıhhatli olsun inşş

Evet. Gözyaslarına hakim olmak cok zor oluyor. Benim esim senelerdir evladımız olunca agzı sana benzesin derdi hep, ilk gördügü sey o olmus bana diyor "Agzı aynı sen yasasın" diye, önceden yok artık dedim, sonra baktım evet aynı ben

sağoll kuzumm yaa eşimde yoktu yanmda tek başımaydımm içim içme sığmaz halde eve geldimm amin herkse sağlıklı evlatlar versinn
anlıyorum seni canım siyah beyaz birkaç dakika gördüğümüz halde inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz kaldiki renkli görüyosun bütün organlarını yüzünü net görüyosun anlatılmaz yaşanır heralde

yaaa yerimm onun ağzını benn... bazen sebepsiz ağlıyrm tekmelerine falnn o kdr fena olluyrmm ki ben ağladıkça o daha fazla vuruyorr sanki bn burdaym anne ağlama der gibi allahımm sen koru yavrularımızı..

hemde nasıll bi de sürekli hareketli küçücük kalbini görysun pıt pıt atıyoo mükemmeldi bütün gece uyuyamadım heycandan zatn

yaaa yerimm onun ağzını benn... bazen sebepsiz ağlıyrm tekmelerine falnn o kdr fena olluyrmm ki ben ağladıkça o daha fazla vuruyorr sanki bn burdaym anne ağlama der gibi allahımm sen koru yavrularımızı..
Amiin. Sen yinede aglama, sıkıntıya sokma bebeği annesi

Bu havalar niye böyle hep soguk ve yagmurlu yaaa disari cikip bisiler almak istiyorum, esim izin vermiyo hasta olursun diyo. Evde boş boş oturmaktan gina geldi Bulut Ve yildiz yastik yapicam ama malzemem yok puffff
ay bende bulut ve güneş yapmak istiyorum ama hava gerçekten çok soğuk mavi bulut ve sarı güneş yapmak istiyorum

Eklentiler

• IMG_1505.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 89
Canım bizimki kız ve hep solda son 1 haftada arada kısa süreli sağa geçip sola geri dönüyor yani bilmiyorum ben hareketini öyle hissediyorum diyelim ne çeşit akrobatik hareketler yapıyor içerde bilmiyorum tabi :) karnım hiç yok gibi bir ara biraz büyüdü gibi oldu ama sonra kaldı öyle, daha çok yanlara doğru genişledi gibi kalçalarımla birlikte. Bugün ağdacım hani hiç yok karnın bebek nerde dedi :)) içeri doğru mu büyüyor yavrum bilmiyorum ama kalçaların genişlemiş dedi :) yengemin oğlu olmuştu nasıl sivriydi karnı. Genel olarak böyle bir kanı var kız yayvan erkek sivri yapıyor karnı diye çok örnekleri de var ama bilimsel bir geçerliliği var mı bilemiyorum. Tam tersi olanlar da vardır belki. Bizim 12.haftada %51 kız, 16.haftada kesin kız dedi doktorum bacak arasını çok net görüntüleyebildi. Sizin bir sonraki kontrol ne zaman? Ne zaman gösterecek acaba minik? :) ayrıntılı ultrason falan düşünüyorsanız orda da belki net görürsünüz pozisyonuna bağlı olarak.

hemde nasıll bi de sürekli hareketli küçücük kalbini görysun pıt pıt atıyoo mükemmeldi bütün gece uyuyamadım heycandan zatn
ne güzell ya maşallah kuzucuklara ben de 28'inde gün almaya gidicem eğitim araştırmaya inşallah bakıyolardır çok istiyorum ben de renkli ultrason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…