2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Salı randevum var. 1 ay oldu gitmeyeli. Bakalım durumlar nasıl :) Senle aynı görünüyor günü gününe...
Nasıl gidiyor senin ki ?
Evet aynıymısız :) bu hafta bulantılarım istifra gecti canım iştahım açıldı simdide bebişler in büyümesi hızlanıyormus bu haftalarda ondan sanırım
Bende salı gunu gitmeyi dusunuyorum :) gecen hafta gitmistim bacağını tam açmadığı icin goremedim ama buyuk ihtimal kız demisti Dr . salı gunu netleşir artık insallah :) sizin bellimi cinsiyet ?

Canım bana 11 den beri kız diyor. Belli noktalardan tahmın ediyorlarmış. En son yine kız dedi :) kızım olacak inşallah. Hep kızım olsun istedim Allah ol nasip etti şükürler olsun. Allah seninde gönlü e göre versin :)
Ya ben sanki hissediyorum bebeğimi. Böyle hafif hafif oynamasını felan. Benim kuruntum mu bu yoksa normal mi ? Sende var mı ? :)

Sağlıkla gelsin insallah prensesin bizim ilk cocuk farketmiyo cinsiyeti ama merak sadece bizimki :) saglıklı olsunlarda canım

Iyi akşamlar kızlar sizlerinde göbekleri soğuk mu
ay benimde hep soguk gecede üstümp hep actigim icin buz gibi... cok sicakliyom hararet hep var üzerimde. Benim gibileri varmi acaba kis günü yatak odanin kaloriferini kapattim benimki kiziyo soguktan ölcez diye

Kızlar memelere çatlamaması için bir şeyler sürüyor musunuz ? Ben göbek kalça vs sürerken onlara da sürüyorum ama erken Doğum sebebi diyorlar memelerin uyarılmasına?
Siz sürüyor musunuz ?
ben hic bise sürmüyom :/ sadece banyodan sonea bi nemlendirici sürüyom her yerime... aman diyom her gün biseler sürcegime catlayim bu konularda biraz üsengenim

5 er kiloluklardan 3 u de bitti. Esim 2 kilo yemedi heralde :) yedm valla dayanamiodm :) son ikinin tuzu neredeyse yoktu ama ilki acayp tuzluydu. Odem olursada hakettm yanii :))
Gece gece yatagimdan kaldirip tursu yedirceniz bana yani kizlar benim buaralar aklima hep acili lahmacun geliyo cok pis bogaz bisey oldm 24 saat yiyesim var.

Offf zalimsin.aöyleme böyle güzel şeylereee:))
Vallaha bende yemedim ama evet azcik pot kirdim kabarmis istahimla.kizlar sizi bir konuda uyarmak istiyorum esimin arkadasi anlatmis hanimi hamileyken disarda yemek yemisler meger et bozukmuymus neymis kadin hastalanmis 9 ay boyunca dusuk tehlikesiyle igne vurulmjs o yuzden disarda yemeyin yersenizde emin oldugunuz yerden yiyin canlar.bende yerdim duydugumdan beri korktm yemiyorum

Yok ya ne yiyecem.bizim pizza restaurantımız var ordan bile yemiyorum çok nadir.illa ev yemekleri.kıyma ürünleri asla yemeyin dışardan.bozuk kıymalara baharatı basıp Ada'na,lahmacun yapıyorlar benden söylemesi

Yok ya ne yiyecem.bizim pizza restaurantımız var ordan bile yemiyorum çok nadir.illa ev yemekleri.kıyma ürünleri asla yemeyin dışardan.bozuk kıymalara baharatı basıp Ada'na,lahmacun yapıyorlar benden söylemesi
Ay pizza 24 saat yesem bikmam hele hamileligin ilk baslari pizza yiyodum hep.salam sosis yememe karari aldm o yuzdn ara verdm bende ev yemekleri sevyrm ama insan bazen yoldan cikiyo iste

Boyu nasıl 1 yaşına yeter mi ben de böyle düşünüyorum

Ay pizza 24 saat yesem bikmam hele hamileligin ilk baslari pizza yiyodum hep.salam sosis yememe karari aldm o yuzdn ara verdm bende ev yemekleri sevyrm ama insan bazen yoldan cikiyo iste
Öyle.şimdi hamburger felan fena olmazdı:)))yanına soğuk kolası:))allahtan herkes uyumuş yoksa kızarlardı vallaha

Off utanmasam her gün çentik ATacam biyere.o kadar sabırsız bekliyorum bebeğimi.30 olsak artık yavaş yavaş o moda girecez de daha vaaaaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…