- 29 Mart 2016
- 2.059
- 2.188
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.621
Canim doktorum bana hiç kiloma bişey demedi ama aşırı yemege başladım bende çok korkmaya başladım kendimden 9 kilo oldu bendede yemeyi biraz az yemem lazım galiba birde hamilelik şekeri ölçüyorlarmış daha yapılmadı bende ondan da korktum birde vitamin hapı balık yağı kullanıyorum bi şekilde durmam lazım bende artık ama nasıl bilmiyorum
Şuan da çok pis kıskandım seniBen hic kilo almadim öyle abartı yemek yememde yok normalmi bilmiyorum
Yok canm ne abartmasii icc tabii cok guzellBen de bilakis su içemeye bayılıyorum.dün hesapladım akşam 8 den 2 ye kadar 3 lt su içmişim.abartıyorum ben de sanırım
Ca
Canım ya en güzel haberi almışsın bebişin sağlıklı gerisine çok takılma hem senin boyun varmış benim ablam 25 kg aldı şimdi tığ gibi
Bende kullanmıyorum, dr bugün sordu haftada 1 balık tüketmeye çalış dedi... ztn zor içiyorum diğer haplarıdaBir yanım öyle diyor diğer yanım da biraz yavaşla diyor. Elimde olan bir şey değil ki... hamurişi ve tatlıyı kesicem bakalım bir etkisi olcak mı ? Birde ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bi şey demedi
Herkes alıyor mu kızlar ?
Haftada iki yada bir mutlaka yiyorum bende. Her gün üç ceviz yiyorum. Bi tek Demir hapım var benimBende kullanmıyorum, dr bugün sordu haftada 1 balık tüketmeye çalış dedi... ztn zor içiyorum diğer haplarıda
Iki doktorda erkek dedi kendi doktorum nerdeyse eminim dedi ama %100 demedi erkek bekliyoruz bakalim :)aminn tabii aynen öle cinsiyeti neydi canmm senin
Bnm Demir,decavit,magnezyum,coraspirin tiksine tiksine içiyorum hepsinden yine yazdıHaftada iki yada bir mutlaka yiyorum bende. Her gün üç ceviz yiyorum. Bi tek Demir hapım var benim
hayırlı olsun canımm .. ağrı hala devam ediyor muu pekiiIki doktorda erkek dedi kendi doktorum nerdeyse eminim dedi ama %100 demedi erkek bekliyoruz bakalim :)
Ben henüz yaptırmadım ama yaptırıcam 22.haftada randevumuz. İçim rahat etmedi herşey yolunda mı merak ediyorum, bakalım hayırlısıAyrintili ultrasonu yaptirmayacak olan yada yaptiramayan var mii
Teyzesi kurban olsun o fistiga masallah kuzuma yaa. Aminn insallah saglikla kavusuruz yavrulara. Rüyamda gece 6 aylik sezeryan oldugumu gordum pasam iyiydi saglikliydi ama ben hicbirsey hatirlamiyordum uyutmuslar nasil dogdu nasil oldu haberim yoktu oyle korktumki karnimda dikis cok tuhafti ya fazlami kafama takiyorum neyse :) allah göstermesinEki Görüntüle 1931013 teyzeleri Prensesimiz geliyor Kesinleşti ve doktor çok güzel bir prenses benden demesi dedi Ama agzını burnunu hep gördüm bugün şükürler olsun içim Rahatladı agzını açıp açıp kapattı elini agzına götürdü başına koydu bana el uzattı kurban oldugum bugün bir kez daha şükür ettim RabbimeBurda ümit ettim burda dua ettim bu sitede her isteyenle bir oldum ve Kavuştum inşallah 5-6 ay sonra kucagıma alacagım inşallah hep beraber saglıkla sıhatle alırız teyzelerine selam olsun
Sagol canim hepimize hayirli olsun yavrular agrim oluyo ama her gun bi degisik bu gunde isteyken batma oldu yuruyemedim cok korkuyorum herseyden erken dogumdan dogurmaktan fazla takiyorum ruyama bile girdi 6 aylik sezeryan olmusum haberim yok fazla dusunmesem iyi olucak. Ilaclari dayiyolar bi ise yaramiyo doktorumda diyo ic ic magnezyum iyi allahim ya iyise kendin ic :) sanirim o tas gibi turmasi bebegin pozisyonuyla alakali gecen gittigimizde ayaga dikilmisti ziplamaya calisiyodu fena bi cocuk olucak yerinde durmucak sanki :) ne bileyim hani goruyoruz genelde yatar pozisyonda duruyolar benimki sagda direk gibi dikilmisti sasirdim bende ilk kez gordum :)hayırlı olsun canımm .. ağrı hala devam ediyor muu pekii
Canim bende yaptirdim insallah hersey yolunda gider rabbim onlari bize bagislasin ic organlarina ve kemiklerine bakiyorlar eline ayagina herseyi tammi diye yani ordanda bi hastalik cikariyolarmi anliyorlarmi bilemiyorumBen henüz yaptırmadım ama yaptırıcam 22.haftada randevumuz. İçim rahat etmedi herşey yolunda mı merak ediyorum, bakalım hayırlısısen yaptırıyor musun canım?
Ay vallah bir şekilde vericem kesin vermem lazım rahat hissetmem kendimi yoksa oyuzden fazlada üzmek istemiyorum kendimi bununla arkdasımın biri hamilelik şekeri vardı be çöl kiloluydu ama bana dedi kimsenin dediğni dinleme ve rahat olmaya çalış ve rahat da bir doğumu ve gayet sakin ve sağlıklı bebeği oldu. Stres yapamak lazım bazı şeyleri aslındasanırım bu kilo olayına çokta yapıcak bişey yok,az yesende alınıyor. Hamileliğinde 30-40 kilo alanlar var ama hepsi gidiyomuş en fazla bir yılda
Canım bu aydan sonra hızlandığını söylüyorlar daha çok acıka biliriz eşim takma kiloyu diyor bir tavsiye vereyim sana bol su iç 3 litre ve limon suyu iç ve greyfurt kivi gibi meyveler yiyelim çok acıkınca bende bu ay öyle denicem birde akşamları hep süt içip yatıyom sabah kalkıncada ilk süt içiyorum bunlar hep kilo yapar zaten bebişler sağlıklı gelsinde dert etmeyelim inşallah üzme kendini çokBide ben bir ay önce vitamini kestim düşün yaniyapacak bi şey Yok gibi hamur işi tatlı vs yemicez... bu ay denicem bakalım kilo alımım nasıl olacak.. tabi tutabilirsem kendimi
İnş canım sağolCanim bende yaptirdim insallah hersey yolunda gider rabbim onlari bize bagislasin ic organlarina ve kemiklerine bakiyorlar eline ayagina herseyi tammi diye yani ordanda bi hastalik cikariyolarmi anliyorlarmi bilemiyorum
Biraz buyuk olsa rahatsiz etmez ama kucuk olunca bosa gider banada diyorlar burdada okuyorum ondan ben kendim buyuk aldim hep abim 3-6-9 aylik aldi biraz bide bizim burayla trde ayni degil bedenler bizde mesela 0 dan itibaren yaziyo yada 0-2 aylik 0-3, 3-6 aylik falan ama sanirim trde 3 yazan 0-3 aylik gibi biey oluyo onu daha cözemedimCanim dogru yapmissin ben bi suslu hastane cikisi aldm bitanede ucuzlardan aldm yeni dogan icin dier citcitlari 3 aylik ve 6 aylik olur herkes diyo bana cunku sakin alma cok hizli buyuyolar anlamiosun biraz buyuk al kollarini kivira kivira giydirirsn bikac gun sonra sigiyolar zaten diolar.bide bebek kiyafetlerinin kaliplarida kucuk benim akrabam dogum yapti bebegi cok iri bi bebekte deil daha 20 gunluk olmadigi halde 3 aylik tulumlar biraz bol gelio on gune iyice olur zaten bebek yeni dogdugunda kusma cok oldugu icin ustunden cikardgimizi hemen yikamak zorunda oluyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?