2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Bide ben bir ay önce vitamini kestim düşün yani yapacak bi şey Yok gibi hamur işi tatlı vs yemicez... bu ay denicem bakalım kilo alımım nasıl olacak.. tabi tutabilirsem kendimi

Dadli canim o kadar üzüldüm ki sana moral vermeye calisiyordum ama sen yolunda gitmeyen biseyler oldugunu anlamissin meğer
Rabbim insallah yerini tez vakitte saglikli bir gebelikle doldurur.
Bundan sonra hic kimseyi, hic biseyi kafana takma sana stres yaptiran her kim varsa cikar hayatindan her zaman pozitif olmaya calis
Umuyorum ki yakin zamanda gelip burada tekrar bize guzel haberi verirsin insallah yine 2. Cizginin fotosunu burada paylasirsin.
Dualarim seninle, saglicakla kal

Ben hic kilo almadim öyle abartı yemek yememde yok normalmi bilmiyorum

Ca

Canım ya en güzel haberi almışsın bebişin sağlıklı gerisine çok takılma hem senin boyun varmış benim ablam 25 kg aldı şimdi tığ gibi

Bir yanım öyle diyor diğer yanım da biraz yavaşla diyor. Elimde olan bir şey değil ki... hamurişi ve tatlıyı kesicem bakalım bir etkisi olcak mı ? Birde ben balık yağı kullanmıyorum doktor da bi şey demedi
Herkes alıyor mu kızlar ?

Bende kullanmıyorum, dr bugün sordu haftada 1 balık tüketmeye çalış dedi... ztn zor içiyorum diğer haplarıda

Teyzesi kurban olsun o fistiga masallah kuzuma yaa. Aminn insallah saglikla kavusuruz yavrulara. Rüyamda gece 6 aylik sezeryan oldugumu gordum pasam iyiydi saglikliydi ama ben hicbirsey hatirlamiyordum uyutmuslar nasil dogdu nasil oldu haberim yoktu oyle korktumki karnimda dikis cok tuhafti ya fazlami kafama takiyorum neyse :) allah göstermesin

hayırlı olsun canımm .. ağrı hala devam ediyor muu pekii
Sagol canim hepimize hayirli olsun yavrular agrim oluyo ama her gun bi degisik bu gunde isteyken batma oldu yuruyemedim cok korkuyorum herseyden erken dogumdan dogurmaktan fazla takiyorum ruyama bile girdi 6 aylik sezeryan olmusum haberim yok fazla dusunmesem iyi olucak. Ilaclari dayiyolar bi ise yaramiyo doktorumda diyo ic ic magnezyum iyi allahim ya iyise kendin ic :) sanirim o tas gibi turmasi bebegin pozisyonuyla alakali gecen gittigimizde ayaga dikilmisti ziplamaya calisiyodu fena bi cocuk olucak yerinde durmucak sanki :) ne bileyim hani goruyoruz genelde yatar pozisyonda duruyolar benimki sagda direk gibi dikilmisti sasirdim bende ilk kez gordum :)

Ben henüz yaptırmadım ama yaptırıcam 22.haftada randevumuz. İçim rahat etmedi herşey yolunda mı merak ediyorum, bakalım hayırlısı sen yaptırıyor musun canım?
Canim bende yaptirdim insallah hersey yolunda gider rabbim onlari bize bagislasin ic organlarina ve kemiklerine bakiyorlar eline ayagina herseyi tammi diye yani ordanda bi hastalik cikariyolarmi anliyorlarmi bilemiyorum

sanırım bu kilo olayına çokta yapıcak bişey yok,az yesende alınıyor. Hamileliğinde 30-40 kilo alanlar var ama hepsi gidiyomuş en fazla bir yılda
Ay vallah bir şekilde vericem kesin vermem lazım rahat hissetmem kendimi yoksa oyuzden fazlada üzmek istemiyorum kendimi bununla arkdasımın biri hamilelik şekeri vardı be çöl kiloluydu ama bana dedi kimsenin dediğni dinleme ve rahat olmaya çalış ve rahat da bir doğumu ve gayet sakin ve sağlıklı bebeği oldu. Stres yapamak lazım bazı şeyleri aslında

Bide ben bir ay önce vitamini kestim düşün yani yapacak bi şey Yok gibi hamur işi tatlı vs yemicez... bu ay denicem bakalım kilo alımım nasıl olacak.. tabi tutabilirsem kendimi
Canım bu aydan sonra hızlandığını söylüyorlar daha çok acıka biliriz eşim takma kiloyu diyor bir tavsiye vereyim sana bol su iç 3 litre ve limon suyu iç ve greyfurt kivi gibi meyveler yiyelim çok acıkınca bende bu ay öyle denicem birde akşamları hep süt içip yatıyom sabah kalkıncada ilk süt içiyorum bunlar hep kilo yapar zaten bebişler sağlıklı gelsinde dert etmeyelim inşallah üzme kendini çok

Canim bende yaptirdim insallah hersey yolunda gider rabbim onlari bize bagislasin ic organlarina ve kemiklerine bakiyorlar eline ayagina herseyi tammi diye yani ordanda bi hastalik cikariyolarmi anliyorlarmi bilemiyorum
İnş canım sağol evet ben çok önemsiyorum bu kontrolü, bir eksiklik varsa anne karnında giderilebileceğinden falan değil ama çevremde detaylı ultrasonlarda yapılan tespitlere göre hamilelik ve doğum süreci şekillenen insanlar var. İnşallah sağlıkla alır bekleyen her anne meleğini kucağına

Biraz buyuk olsa rahatsiz etmez ama kucuk olunca bosa gider banada diyorlar burdada okuyorum ondan ben kendim buyuk aldim hep abim 3-6-9 aylik aldi biraz bide bizim burayla trde ayni degil bedenler bizde mesela 0 dan itibaren yaziyo yada 0-2 aylik 0-3, 3-6 aylik falan ama sanirim trde 3 yazan 0-3 aylik gibi biey oluyo onu daha cözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…