2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canımm korkma bak bu kadr taktığın için de olabilirr öle şeyler düşünme aklına iyi şeyler getrmeye çalışş iiyi düşün iyi olsun cnaımm Rabbim korusun yavrularımızı.. benmki de çok hareketliydii cnm çok oynuyorduu olabiliyordur illa ki ama ben ilaç faln kulanmyrm canmm benm doktor ilaçsız doğallıktan yana bende memnunum bu durumdan hiç sevmm ilaç içmeyi ama bi sıkntı mı var ki magnezyum verdii

Aminn tatlim insallah bize pek bisey demedi kontrol etti iyice bi tek benimki ayakta duruyodu doktor kalbini göremedi sirtini dondugu icin omurilik gölge yapiyo dedi normal atiyo hersey yolunda ama bidaha bakalim dedi buyutup bakiyo cunku nasil attigina kalp kapakciklari tammi diye falan 5 ocakta tekrar gidicez 22 haftayi gecmis oluyo tabi ama sorun olmaz sanirim kalbinide görsünde eksik kalmasin. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok baska birseymis gercekten insan yasamadan bilmiyo

Ben elevit ve d vitamini kullaniyorum zaten, alt karinda agri var diyince rahim uzunlugunu ölctü acilma varmi diye genislgini olctu bi sorun yik erken dogum gorunmuyo dedi ama rahim kaslari geriliyo ya o agri yapiyo ondan verdi magnezyumu arada gittigim bi doktordu kendi doktoruma gittim sonrasinda oda devam et dedi. Bisey oldugundan degil agri olmasin diye veriyorlar. Bu arada balik yagida verecekti tablet istemedim haftada iki gun mutlaka balik ye dedi dedim tmm ben yerim istemiyorum ilac :)

Ayakta mı duruyorduu?? Çok tatlı yaa :) kalbinde de bir sıkıntı yoktur inş bir sonrakinde görürsünüz :)

Ben henüz yaptırmadım ama yaptırıcam 22.haftada randevumuz. İçim rahat etmedi herşey yolunda mı merak ediyorum, bakalım hayırlısı sen yaptırıyor musun canım?
Yaa arastrdm gayet mantikli bir uygulamayms. Engellilikle alakali sandm.dr aciklamaynca. Organlari ile alakaliyms. 3 haftam kaldi benmde. Yaptrmasam icim rahat etmeyecek. Yaptraym desem devlette sira kalmamistr dedi dr. Tamda ayin sonuna gelindi maddiyat dusundrdu biraz. Cunku sinav icin erzuruma gidiyorm. Dusunuyorm. Ama.yaptrmasamda rahat edecege benzemiyorm

bak bi sıkntı yokkmuş doktor da demiş sen aklına getirme kötü düşünceler ağrılar oluyormuş anneler hep öle diyor kullan sen doktor dediyse Allahın izniyle bişey olmaz cnaımm

kuzum ya çok kafaya takıyorsun bide sabırsızlanıyoruz ya kucagımıza almak için minikleri vallahi kurban olurum bunlara ben ya paşamın ultrason görüntüsünü atmadın bu sefer bana küstüm sana ;( ne çabuk büyüdü bunlar yakında kucagımızada alcaz inşallah bugün 20 haftalık oldu tam,o kadar tuhaf ki tam 20 oldu dahada hissetmeye başladı kendini minigim benim bugün öyle gördükçe o kadar mutlu oldum heyecanlandım ki

Bnm Demir,decavit,magnezyum,coraspirin tiksine tiksine içiyorum hepsinden yine yazdı
Bende decavit troid hapı demir hapı kullanıyorum , demir hapına bugün basladim hep tadı kötü diye duyuyordum etraftan bana kötü gelmedi sevdim aksine çocukken içtiğimiz şuruplar gibi :) midemi bulandırdı sadece yemek yiyemedim aksam

Ayakta mı duruyorduu?? Çok tatlı yaa :) kalbinde de bir sıkıntı yoktur inş bir sonrakinde görürsünüz :)
Bende sasirdim ama evet ayakta duruyodu, bide ziplamaya calisiyodu minnak akliyla yeri cokmus gibi. Komple sag tarafindaydi kanimin ayaklari ortada sanki yandan cikmaya calisiyo gibi :) anasida sabirsiz cocuk ne yapsin. Amin canim hepimizin evlatlari saglikli olsun insallah benim dogru duzgun yapilmadi ikili test bi tek ensesi ölcüldü falan ne bileyim gecen kontroldende ben memnundum sahsen icim cok rahat aklimda hic kötü birsey yok. Bi acaba erken dogum olurmu bide sezeryan korkusu var su ara cunku normal dogum istiyorum

bak bi sıkntı yokkmuş doktor da demiş sen aklına getirme kötü düşünceler ağrılar oluyormuş anneler hep öle diyor kullan sen doktor dediyse Allahın izniyle bişey olmaz cnaımm
Aminn tatlim. ruyamdada gordum ya sezeryan asla istemiyorum insallah normal dogum yaparim allahin izniyle. Ben cok nazliyim kesik dikis falan hic bana göre degil :) kullaniyorum ilaclari zaten bi dogursamda ilactan kurtulsam diye 4 gözle bekliyorum :) bu arada seninki kizmiydi? Herkesinkini unutuyorum ya surekli yazmayinca kusura bakmasin kimse :)

bni arayan soran yokk valla ben mi gitsem acaba belli bi zmnı varmı bunun
valla ben ilk gidip gebelik bildirimi yaptım sonra 15 haftamda aradılar çağırdılar gittim vitaminimi verdiler bide doktoruna sor tetenoz asısını vurulacagını bıldır izin veriomu dediler bende sordum doktoruma sonra sağlık ocagını aradım söyledm doktorumun izin verdiğini.16 ocaga randevu verdiler bana

bilinçaltına işlemiş canımm düşüne düşüne artıkk görmen normall .. inş isteyen herkse normal nasip eder.. erkek benmde unutursan resmin altında yazıyr benm

biizm burdakiler baya ilgisiz anlaşılann

Oyy yarisi gitti yarisi kaldi annesi onlarin minik tekmeleri herseye bedel. Bu arada doktor bu kez foto vermedi teyzesi kusura bakma hakkaten niye vermedi ya sinir olcak bisey buldum yine hahaha 5 ocakta gitcez söyliyim bari foto istiyoz diye kendine cikariyolar bize vermedi en sonki popo goruntusuydu zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…