- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.641
canımm korkma bak bu kadr taktığın için de olabilirr öle şeyler düşünme aklına iyi şeyler getrmeye çalışş iiyi düşün iyi olsun cnaımm Rabbim korusun yavrularımızı.. benmki de çok hareketliydii cnm çok oynuyorduu olabiliyordur illa ki ama ben ilaç faln kulanmyrm canmm benm doktor ilaçsız doğallıktan yana bende memnunum bu durumdan hiç sevmm ilaç içmeyi ama bi sıkntı mı var ki magnezyum verdiiSagol canim hepimize hayirli olsun yavrular agrim oluyo ama her gun bi degisik bu gunde isteyken batma oldu yuruyemedim cok korkuyorum herseyden erken dogumdan dogurmaktan fazla takiyorum ruyama bile girdi 6 aylik sezeryan olmusum haberim yok fazla dusunmesem iyi olucak. Ilaclari dayiyolar bi ise yaramiyo doktorumda diyo ic ic magnezyum iyi allahim ya iyise kendin ic :) sanirim o tas gibi turmasi bebegin pozisyonuyla alakali gecen gittigimizde ayaga dikilmisti ziplamaya calisiyodu fena bi cocuk olucak yerinde durmucak sanki :) ne bileyim hani goruyoruz genelde yatar pozisyonda duruyolar benimki sagda direk gibi dikilmisti sasirdim bende ilk kez gordum :)
Aminn tatlim insallah bize pek bisey demedi kontrol etti iyice bi tek benimki ayakta duruyodu doktor kalbini göremedi sirtini dondugu icin omurilik gölge yapiyo dedi normal atiyo hersey yolunda ama bidaha bakalim dedi buyutup bakiyo cunku nasil attigina kalp kapakciklari tammi diye falan 5 ocakta tekrar gidicez 22 haftayi gecmis oluyo tabi ama sorun olmaz sanirim kalbinide görsünde eksik kalmasin. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok baska birseymis gercekten insan yasamadan bilmiyoİnş canım sağolevet ben çok önemsiyorum bu kontrolü, bir eksiklik varsa anne karnında giderilebileceğinden falan değil ama çevremde detaylı ultrasonlarda yapılan tespitlere göre hamilelik ve doğum süreci şekillenen insanlar var. İnşallah sağlıkla alır bekleyen her anne meleğini kucağına
Ben elevit ve d vitamini kullaniyorum zaten, alt karinda agri var diyince rahim uzunlugunu ölctü acilma varmi diye genislgini olctu bi sorun yik erken dogum gorunmuyo dedi ama rahim kaslari geriliyo ya o agri yapiyo ondan verdi magnezyumu arada gittigim bi doktordu kendi doktoruma gittim sonrasinda oda devam et dedi. Bisey oldugundan degil agri olmasin diye veriyorlar. Bu arada balik yagida verecekti tablet istemedim haftada iki gun mutlaka balik ye dedi dedim tmm ben yerim istemiyorum ilac :)canımm korkma bak bu kadr taktığın için de olabilirr öle şeyler düşünme aklına iyi şeyler getrmeye çalışş iiyi düşün iyi olsun cnaımm Rabbim korusun yavrularımızı.. benmki de çok hareketliydii cnm çok oynuyorduu olabiliyordur illa ki ama ben ilaç faln kulanmyrm canmm benm doktor ilaçsız doğallıktan yana bende memnunum bu durumdan hiç sevmm ilaç içmeyi ama bi sıkntı mı var ki magnezyum verdii
Ayakta mı duruyorduu?? Çok tatlı yaa :) kalbinde de bir sıkıntı yoktur inş bir sonrakinde görürsünüz :)Aminn tatlim insallah bize pek bisey demedi kontrol etti iyice bi tek benimki ayakta duruyodu doktor kalbini göremedi sirtini dondugu icin omurilik gölge yapiyo dedi normal atiyo hersey yolunda ama bidaha bakalim dedi buyutup bakiyo cunku nasil attigina kalp kapakciklari tammi diye falan 5 ocakta tekrar gidicez 22 haftayi gecmis oluyo tabi ama sorun olmaz sanirim kalbinide görsünde eksik kalmasin. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok baska birseymis gercekten insan yasamadan bilmiyo
Yaa arastrdm gayet mantikli bir uygulamayms. Engellilikle alakali sandm.dr aciklamaynca. Organlari ile alakaliyms. 3 haftam kaldi benmde. Yaptrmasam icim rahat etmeyecek. Yaptraym desem devlette sira kalmamistr dedi dr. Tamda ayin sonuna gelindi maddiyat dusundrdu biraz. Cunku sinav icin erzuruma gidiyorm. Dusunuyorm. Ama.yaptrmasamda rahat edecege benzemiyormBen henüz yaptırmadım ama yaptırıcam 22.haftada randevumuz. İçim rahat etmedi herşey yolunda mı merak ediyorum, bakalım hayırlısısen yaptırıyor musun canım?
bak bi sıkntı yokkmuş doktor da demiş sen aklına getirme kötü düşünceler ağrılar oluyormuş anneler hep öle diyor kullan sen doktor dediyse Allahın izniyle bişey olmaz cnaımmBen elevit ve d vitamini kullaniyorum zaten, alt karinda agri var diyince rahim uzunlugunu ölctü acilma varmi diye genislgini olctu bi sorun yik erken dogum gorunmuyo dedi ama rahim kaslari geriliyo ya o agri yapiyo ondan verdi magnezyumu arada gittigim bi doktordu kendi doktoruma gittim sonrasinda oda devam et dedi. Bisey oldugundan degil agri olmasin diye veriyorlar. Bu arada balik yagida verecekti tablet istemedim haftada iki gun mutlaka balik ye dedi dedim tmm ben yerim istemiyorum ilac :)
kuzum ya çok kafaya takıyorsun bide sabırsızlanıyoruz ya kucagımıza almak için minikleri vallahi kurban olurum bunlara ben ya paşamın ultrason görüntüsünü atmadın bu sefer bana küstüm sana ;( ne çabuk büyüdü bunlar yakında kucagımızada alcaz inşallah bugün 20 haftalık oldu tam,o kadar tuhaf ki tam 20 oldu dahada hissetmeye başladı kendini minigim benim bugün öyle gördükçe o kadar mutlu oldum heyecanlandım kiTeyzesi kurban olsun o fistiga masallah kuzuma yaa. Aminn insallah saglikla kavusuruz yavrulara. Rüyamda gece 6 aylik sezeryan oldugumu gordum pasam iyiydi saglikliydi ama ben hicbirsey hatirlamiyordum uyutmuslar nasil dogdu nasil oldu haberim yoktu oyle korktumki karnimda dikis cok tuhafti ya fazlami kafama takiyorum neyse :) allah göstermesin
Bende decavit troid hapı demir hapı kullanıyorum , demir hapına bugün basladim hep tadı kötü diye duyuyordum etraftan bana kötü gelmedi sevdim aksine çocukken içtiğimiz şuruplar gibi :) midemi bulandırdı sadece yemek yiyemedim aksamBnm Demir,decavit,magnezyum,coraspirin tiksine tiksine içiyorum hepsinden yine yazdı
Bende sasirdim ama evet ayakta duruyodu, bide ziplamaya calisiyodu minnak akliyla yeri cokmus gibi. Komple sag tarafindaydi kanimin ayaklari ortada sanki yandan cikmaya calisiyo gibi :) anasida sabirsiz cocuk ne yapsin. Amin canim hepimizin evlatlari saglikli olsun insallah benim dogru duzgun yapilmadi ikili test bi tek ensesi ölcüldü falan ne bileyim gecen kontroldende ben memnundum sahsen icim cok rahat aklimda hic kötü birsey yok. Bi acaba erken dogum olurmu bide sezeryan korkusu var su ara cunku normal dogum istiyorumAyakta mı duruyorduu?? Çok tatlı yaa :) kalbinde de bir sıkıntı yoktur inş bir sonrakinde görürsünüz :)
benim 21. haftada randevu verdiler 16 ocaga yanikızlarr bu sağlık ocakları sizi aradı mı yaa 20.haftada olan tetanoz içinn
bni arayan soran yokk valla ben mi gitsem acaba belli bi zmnı varmı bununbenim 21. haftada randevu verdiler 16 ocaga yani
Bende cok acikmistim yumurta yedimBen de öldüm bu akşam mide kazıntısından, şimdi peynir ekmek yedim biraz.
Aminn tatlim. ruyamdada gordum ya sezeryan asla istemiyorum insallah normal dogum yaparim allahin izniyle. Ben cok nazliyim kesik dikis falan hic bana göre degil :) kullaniyorum ilaclari zaten bi dogursamda ilactan kurtulsam diye 4 gözle bekliyorum :) bu arada seninki kizmiydi? Herkesinkini unutuyorum ya surekli yazmayinca kusura bakmasin kimse :)bak bi sıkntı yokkmuş doktor da demiş sen aklına getirme kötü düşünceler ağrılar oluyormuş anneler hep öle diyor kullan sen doktor dediyse Allahın izniyle bişey olmaz cnaımm
valla ben ilk gidip gebelik bildirimi yaptım sonra 15 haftamda aradılar çağırdılar gittim vitaminimi verdiler bide doktoruna sor tetenoz asısını vurulacagını bıldır izin veriomu dediler bende sordum doktoruma sonra sağlık ocagını aradım söyledm doktorumun izin verdiğini.16 ocaga randevu verdiler banabni arayan soran yokk valla ben mi gitsem acaba belli bi zmnı varmı bunun
bilinçaltına işlemiş canımm düşüne düşüne artıkk görmen normall .. inş isteyen herkse normal nasip eder.. erkek benmde unutursan resmin altında yazıyr benmAminn tatlim. ruyamdada gordum ya sezeryan asla istemiyorum insallah normal dogum yaparim allahin izniyle. Ben cok nazliyim kesik dikis falan hic bana göre degil :) kullaniyorum ilaclari zaten bi dogursamda ilactan kurtulsam diye 4 gözle bekliyorum :) bu arada seninki kizmiydi? Herkesinkini unutuyorum ya surekli yazmayinca kusura bakmasin kimse :)
biizm burdakiler baya ilgisiz anlaşılannvalla ben ilk gidip gebelik bildirimi yaptım sonra 15 haftamda aradılar çağırdılar gittim vitaminimi verdiler bide doktoruna sor tetenoz asısını vurulacagını bıldır izin veriomu dediler bende sordum doktoruma sonra sağlık ocagını aradım söyledm doktorumun izin verdiğini.16 ocaga randevu verdiler bana
Oyy yarisi gitti yarisi kaldi annesi onlarin minik tekmeleri herseye bedel. Bu arada doktor bu kez foto vermedi teyzesi kusura bakma hakkaten niye vermedi yakuzum ya çok kafaya takıyorsun bide sabırsızlanıyoruz ya kucagımıza almak için minikleri vallahi kurban olurum bunlara ben ya paşamın ultrason görüntüsünü atmadın bu sefer bana küstüm sana ;( ne çabuk büyüdü bunlar yakında kucagımızada alcaz inşallah bugün 20 haftalık oldu tam,o kadar tuhaf ki tam 20 oldu dahada hissetmeye başladı kendini minigim benim bugün öyle gördükçe o kadar mutlu oldum heyecanlandım ki
Yaptırmamayı mı düşünüyorsun Can'ım?Ayrintili ultrasonu yaptirmayacak olan yada yaptiramayan var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?