2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
CAnım senin 25 haftada ölü doğum yapmanın sebebi neydi? Zaman ilerledikçe risk azalıyor diye rahatlamıştım ama risk hep var galiba
Canm bende duydum hep 8 aylık bebeğin kalbi duranları. 9 aylıkken doğum anında ölü doğum yapanları.Tabiki herşey olabilir.
Allah'a dua etmek gerek bebeklerimizi bize kavuşturması için.Allah yardımcımız olsun.
Ama hep pozitif düşünelim hiç negatif olumsuz düşünmeyelim.
Herşey güzel olcak diye bakalım.Milyonlarca kadın doğum yapıyor.Bebeklerine kavuşuyor bizde öyle olacağız inşallah.Hep güzel düşünelim.

Kızlar Allah aşkına olumsuz seyleri çok fazla yazmayın. Hassas bir dönemdeyiz okudukça iyice kötü oluyoruz. Her şey Allah tan. Sağlıklı doğup bir şey de olabilir. Allah korusun.
Hiç bi şey belli olmaz. Ama bizi bu gibi durumlar normal insanlardan daha çok etkiliyor. Sizde hamilesiniz hepimiz için söylüyorum bunu
Kötü senaryolar acaba dedirtiyor hepimize
Üzmeyelim üzülmeyelim. Anlayışınıza sığınıyorum nolur yanlış anlamayın.

Sağlık ocağından ebe aradı tetanoz aşısı için. Takip ettiğim programda 21. Haftada yapılıyor aşı yazıyor. Ben şuan 19+3 teyim. Yani 20. Haftanın içindeyim. Erken değil mi?

Aynen canm bende öyle düşünüyorum.Dediğim gibi hep poziitif düşünelim bebeklerimizi düşünelim herşey güzel gidecek.

günaydın güzel annişler :) bugün ayrıntılı için gün almaya gidicem eğitim araştırmaya inşallah ordaki doktor sorun çıkarmazda alırım günü bana dua edin

Günaydın, hangi tarihe verecekler burdan paylaşır mısınız tahmini doğum tarihimiz aynı bende özelden randevu alacağımda ne zaman arasam diye düşünüyorum.

Feralp benide arayan olmadı ama hamileliğimi bildirdiğimde 19.haftada ilk aşın olacak demişlerdi bugün gidip vuruldum. Biraz ağrı yapar diyorlar bakalım şuanda iyiyim

kesinlikle aynı fikirdeyim okudukça çok etkileniyorum foruma giresim olmuyor kaç gündür tabi ki herşey insan için kimsenin başına kötü şeyler gelsin istemeyiz hepimiz anne olacağız yaşananları gözardı edemeyiz ama psikolojim inan sıfır şu an yarın detaylım var öyle korkuyorum ki. doğru dürüst hareket te hissetmiyorum zaten

Canm aynı haftadayız.Ama bende öyle çok hissedemiyorm daha çok küçük ondandır.Bikaç hafta daha sabredelim.

Korkma güzelim ya. İyi kötü tabiki paylaşım olacaktır ama ne bilim işte ağlamaklı oluyorum. Aklım hep bebeğimde oluyor. Bu da bizi çok kötü etkiliyor. Gebeliğimiz içinde sağlıklı bir durum olmuyor. Güzel düşünelim güzel olsun. Güzel haberlerle döneceksin detaylıdan. Korkma

Günaydın, hangi tarihe verecekler burdan paylaşır mısınız tahmini doğum tarihimiz aynı bende özelden randevu alacağımda ne zaman arasam diye düşünüyorum.
tabiki paylaşırım canım sıkıntı çıkarmadan versinlerde buranın kadın doğum doktorları biraz değişik niye geldin der gibi davranıyorlar insana o yüzden teraddütlerim var biraz

ben de bir uğrasam mı acaba yoksa haftaya kadar beklesem mi
Evinize yakınsa bi uğrayıp kendinizi hatırlatın derim :)
Detaylıya gideceğim doktoru aradım sekreteri 24.haftaya kadar süreniz var dilediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi.
Bende aramışken 13 ocağa aldım.
Kızım benim gibi sabırsız olmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…