2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Harf hatası olmuş olabilir belki. Rapora geçerken öyle harf hataları oluyor.

Canım hayırlı olsun seni hatrlıyrm cok sevindim aramıza katılmana :) canım enfeksiyon falan yoksa akıntılar normal benimde dediğin gibi ara ara turuncu bile oluydu

İkiz kısmını atlamışım ben iki kat daha sevindim sabrımın mükafatını iki evlatla almışsın canım ne güzel :)

Ben de henuz tetanoz asisi olmadim. Buradaki saglik ocaklari 23. 24. Hafta gibi yapiyorlar. Bu arada kilo aliminiz nasil? Kac kilo aldiniz simdiye kadar

Aaa kuzum heyecandan unuttum onu kendi doktorum baktı normal dedi hatta bakın pipisini sallıyo dedi öyle heyecanlıydım ki doktordan çıkınca puf diye indim doktor pozitif bi insan küçük çaplı bişeyler bile gördüyse bile söylemez ama o kadar çok sordum ki bunalttım adamı idrar yolu enfeksiyonum hala geçmemiş antibiyotik yazdı o da suya atılıp içilenlerden bu arada 430 gr olmuş kuzum benim

2. Kere gormek icin cagirmadi mi canim? Boyle deyip birakmamasi lazimdi. Biz detaylidan 1 hafta sonra tekrar kontrole gittik mesela.

Canim ben doktorda plesenta on duvarda dio her muayenede kotu bisey deil bu bende korktm sordum bisey deil merak etme dedi doktor

Ben ilk hamileliğimde 3 doz asi olmustum acaba tekrar asi olmama gerek var mi ki?
Kilo konusunda ben henuz 2 kilo aldim ama zaten kilolu basladigim icin dikkat ediyorum.
Bu arada isim konusunda cok kararsızım.sizin aklinizdaki isimler nedir, belki bana da fikir verir..

Ben de normal kiloda hamile kaldim ve simdilik 2.5 kilo aldim bakalım ilerleyen dönemler nasil olacak...

2. Kere gormek icin cagirmadi mi canim? Boyle deyip birakmamasi lazimdi. Biz detaylidan 1 hafta sonra tekrar kontrole gittik mesela.
Zaten doktoru bir güzel tersledim uygun fiyat diye o saçma hastaneye gittim bin pişman oldum kümes gibi odalar morg dibinde ve radyasyonlu odalar arasında. Bir daha gitmem kimse de gitmesin özel Meltem hstnesi. Ekran bozuktu göremedim bile kuzumu. Sözde özel fırçayı yiyince birden iyi oldu tavırları ama benim zaten her yonden moral düştü

Ist da oturanlar aranizda uskudarda zeynep kamil kadn dogum pol. Giden var mi. Orada ayrintili ultrason yaptran var mii

Kızlar ayrıntılı ultrason için keisn bi tarih varmıdır aceba? Bir sonraki muayene 25.haftama geliy zaman yaptirsam olurmu aceba. Aranızda bu hafta kontrolu olan varmı, varsa drunuza sorabilirmisiniz?

Kızlar ayrıntılı ultrason için keisn bi tarih varmıdır aceba? Bir sonraki muayene 25.haftama geliy zaman yaptirsam olurmu aceba. Aranızda bu hafta kontrolu olan varmı, varsa drunuza sorabilirmisiniz?
Canim 25. Hafta gec olur, 19-23 arasi yaptirmalisin. Tüm doktorlar bu sekilde tavsiye ediyorlar. Doktorunu telefonla arayip sor istersen, gecikme.

Feralp benide arayan olmadı ama hamileliğimi bildirdiğimde 19.haftada ilk aşın olacak demişlerdi bugün gidip vuruldum. Biraz ağrı yapar diyorlar bakalım şuanda iyiyim
ben ilk duyduğumda biz sizi arıycaz çağırcaz dediler cuma günü gidtcm bakımm ama benim 20.haftam bitiyo nolur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…