2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
aaaaaaa inanamıyorum gerçekmi bu ikizler mi geliyor vallahimi Allahım çok sevindim kuzummmmmmm Hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin sonunda duaların kabul oldu canım

baklm canmm ya yapmzlarsa geçti mi ki acaba
aminnnnnnnnn canımmm benmmm bende mutluym burda olup sizleri tanıdığım içinn doğumdan sonrada burda olcaz tabii birbirimizi dualarla doğuma uğurluycaz bebeklerimzi paylaşcaz derdimizi paylaşcaz hep beraber tam kadro burda olurz inşş :)

Kızlar dün akşam saat 9:30 da doğum sancılarım şiddetlendi ve bu sabah 11:30 da doğum Yaptım ölü doğum çok zor dedi Dr ama dediği kadar varmış çok üzgünüz ama Rabbimin işine karışılmaz.

Canım benim yaa
Rabbim sana da eşine de sabır versin inşallah
Çook güzel haberlerle geleceğin günü iple çekiyorum dualardasın

Aminnn canimmm insallah allah nasip eder o gunleri ay ne dogum hikayeleri cikar simdi cok tatli ya allah yavrulari bize bagislasin insallah

Ikizlerimin seker annesi iyidir valla oglusumunbi tekmesini daha yakaladim bu gun disardan zorda olsa cunku yukari pek vurmuyor ayakta dikilmeyi seviyo :) akinti surekli oluyo canim meraklanma sen ama kisiye gore yogunlugu degisiyodur tabi bendede hep var kahve yada pembe olursa mutlaka doktora gorun onun disinda sorun yoktur. Ikizler nasillar?

Allah sabir versin canim, insallah en kisa zamanda tekrar nasip etsin allah

Ne güzel böyle haberler almak.saglikli gunlerimiz olsun

bizde mutlu oldk annesi oh kiloda alms masaallhh balaa.
Artti canim benm. Dayanlmck gibi degl ama ins ilerlemez. Oturma minderi verdi onu alicam. :)))
Allah razı olsun canım benimmm :* :) hepimizin bebişleri kilo alsın sağlıklıca. Bende otururken rahatsız oluyom tam belimin ortasına yastık koyunca rhatlıyım. Artık dahada ağırlaşıyorz canım :) 1ay sonra mrk ediyom halimizi :)

Gynoferon kullanan var mı? decavit kullanıyordum artık bununla devam edecez ama günde bir mi iki mi hatırlamıyorum idrar yolu enfeksiyonum bi nebze düşmüş ama bitmemiş doktor yine monural verdi sirkeli suyla taharet işe yarar mı acaba?

Şükür ki inançlı insanlarız Rabbim seni büyük bi sınavdan geçirmiş dilerim mükafatın da büyük olur durumunu okuduğumda inan kendim yaşamış gibi kendimi toparlayamıyorum

Ben Gynoferon kullaniyorum, genelde gunde bir adet kullaniliyor. Son aylarda kan degerlerin cok duserse iki adete cikiyormus. Doktorun kan degerine bakip ciddi azalma var demediyse seninde bir adet kullanman gerekir diye dusunuyorum

Kizlar bakin bende oglusuma böyle birsey yaptirmayi dusunuyorum sayfayi facede buldum insallah guvenilirdir bakalim kayinvalideler parayi yatircak sonra yapilcak sayfaya bakinca sparis veren baya var ama bilemem tabi :) eger guzel ve guvenilirse sizlerede tavsiye ederim. Görümceye onca sey sordum ona kalsa hersey gereksiz bisey istemiyor benim icinde tam tersi :)

Eklentiler

• IMG_0101.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_0113.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0117.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0112.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
Yok canim kanamam falan Allah'ın izniyle insallah bisi yoktur
Canim benimde her temizlikte agrim oluyo kasik ve kuyruk kemigi özellikle 2-3 gune ancak geciyo oturup kalkarken yururken falan agri yapiyo belim bi yemek yapmayada kalksam kasigima agri giriyo bazen normal diye dusunuyorum oyledir herhalde

Kızlar bişey merak ediyorum.bebeğim bugün 2 defa biyerde toplandı be sertleşti baya.çok hoşuma gitti sonuçta ona dokundum zararsız olduğunu düşünüyorum fakat sebebini çok merak ediyorum Bebek tam olarak ne yapıyor??

İdrar yolu enf vardı benim de. Kendi doktoruma gitmemiştim. Buradaki doktor ilaç verdi kullandım. Biraz azaldı. Sonra bi daha ilaç kullan dedi güvenemeyip kendi doktoruma gittim. Hiç gerek Yok bu değerler çok normal dedi gereksiz ilaç kullanmışsın dedi. Günde 3 litreden fazla su içiyorum. Bol nar ye bol yaban Mersini ye... şükür benim geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…