- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.743
- 133
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #25.881
aaaaaaamerheba çok teşekkür ederim ,, Allah razı olsun
evet bende öyle sürekli değiştiriyorum devamlı oluyor akıntım benide korkutuyor inşallah bişey olmaz insan hep endişeleniyor valla bende devamlı yatıyor dinleniyorum aslında iş yapmıyorum bide ikiz bekliyorum Allah nasio ederse sanırım birazda ondan kaynaklı kasık agrılarım cok olıyor
baklm canmm ya yapmzlarsa geçti mi ki acabaAramadılar fakat ben kendim gidip gebelik kaydı yaptırmıştım baya 2 ay önce falan, o zaman 20.haftam için aşı için gel dediler, gün verdiler gidicez bakalım önümüzdeki hafta. Doktoruma da danıştım evet aşılarınızı sağlık ocağı takip edecek dedi.
aminnnnnnnnn canımmm benmmmEn azindan biraz bilgim olsun diye ozellikle yorumlari okuyorum bide ilk cocuk hic tecrubemiz yok birsey bilmiyoruz bide milletten laf dinlemek yerine kendim bilsem daha iyi ilur dusuncesiyle bakiyorum iyide kotude olsa onlari kucagimiza alinca aklimiza bile gelmicek tek dusuncemiz onlar olcak bide iyi ki burdayim sizleri tanidim umarim dogumdan sonrada olan vaktimizde birbirimize yardimci oluruz tecrubelerimizi paylasiriz. Dogumlarda hep yakin az kaldi surda birkac ay sonra sirayla birbirimizin dogumunu beklicez rabbim saglikla getirsin insallah o gunlere
Kızlar dün akşam saat 9:30 da doğum sancılarım şiddetlendi ve bu sabah 11:30 da doğum Yaptım ölü doğum çok zor dedi Dr ama dediği kadar varmış çok üzgünüz ama Rabbimin işine karışılmaz.
Aminnn canimmm insallah allah nasip eder o gunleri ay ne dogum hikayeleri cikar simdi cok tatli ya allah yavrulari bize bagislasin insallahbaklm canmm ya yapmzlarsa geçti mi ki acaba
aminnnnnnnnn canımmm benmmmbende mutluym burda olup sizleri tanıdığım içinn doğumdan sonrada burda olcaz tabii birbirimizi dualarla doğuma uğurluycaz bebeklerimzi paylaşcaz derdimizi paylaşcaz hep beraber tam kadro burda olurz inşş :)
Ikizlerimin seker annesi iyidir valla oglusumunbi tekmesini daha yakaladim bu gun disardan zorda olsa cunku yukari pek vurmuyor ayakta dikilmeyi seviyo :) akinti surekli oluyo canim meraklanma sen ama kisiye gore yogunlugu degisiyodur tabi bendede hep var kahve yada pembe olursa mutlaka doktora gorun onun disinda sorun yoktur. Ikizler nasillar?selam kızlarSup3risi naber kuzummmm hafta olarak benden tecrübelsiniz sorum olcak sizlere
akıntınız oluyor muydu ilk haftalar bende oluyor kan yok ama bazen turuncu gibi bazen hiç yok bazende renksiz doktor normal dedi ama yinede içim içimi yiyor benim
Allah sabir versin canim, insallah en kisa zamanda tekrar nasip etsin allahKızlar dün akşam saat 9:30 da doğum sancılarım şiddetlendi ve bu sabah 11:30 da doğum Yaptım ölü doğum çok zor dedi Dr ama dediği kadar varmış çok üzgünüz ama Rabbimin işine karışılmaz.
Ne güzel böyle haberler almak.saglikli gunlerimiz olsunCimcime kızımın teyzeleriiiiDr san geldik biraz önce serklaj olmuştum ya 2hafta önce kontrole gittik çok şükür Rabbim e bi sıkıntı çıkmadı :) kiloda almış prensesim maşallah 400 olmuş hareketleri falan da iyiydi onu görünce ben otomatik kendime geldim şükrettim Rabbim e zaten. Dikişlerde iyi yine dikkat etcekmişm yatcam oturcam çok ayakta gezmicem. Kızım için değer tek o sağlıklı iyi olsnda annesi razı bütünü cefa ya sonrası kızımla sefasını sürcez hep dua edelim canlarım birbirimize az kaldı inş sağlıkla tam günün de saatinde gelsinler
Allah razı olsun canım benimmm :* :) hepimizin bebişleri kilo alsın sağlıklıca. Bende otururken rahatsız oluyom tam belimin ortasına yastık koyunca rhatlıyım. Artık dahada ağırlaşıyorz canım :) 1ay sonra mrk ediyom halimizi :)bizde mutlu oldk annesi oh kiloda alms masaallhh balaa.
Artti canim benm. Dayanlmck gibi degl ama ins ilerlemez. Oturma minderi verdi onu alicam. :)))
Ben vermem prensesimi :)Oooo ben evlendrdm bile :))) hahah
Şükür ki inançlı insanlarız Rabbim seni büyük bi sınavdan geçirmiş dilerim mükafatın da büyük olur durumunu okuduğumda inan kendim yaşamış gibi kendimi toparlayamıyorumKızlar dün akşam saat 9:30 da doğum sancılarım şiddetlendi ve bu sabah 11:30 da doğum Yaptım ölü doğum çok zor dedi Dr ama dediği kadar varmış çok üzgünüz ama Rabbimin işine karışılmaz.
Ben Gynoferon kullaniyorum, genelde gunde bir adet kullaniliyor. Son aylarda kan degerlerin cok duserse iki adete cikiyormus. Doktorun kan degerine bakip ciddi azalma var demediyse seninde bir adet kullanman gerekir diye dusunuyorumGynoferon kullanan var mı? decavit kullanıyordum artık bununla devam edecez ama günde bir mi iki mi hatırlamıyorum idrar yolu enfeksiyonum bi nebze düşmüş ama bitmemiş doktor yine monural verdi sirkeli suyla taharet işe yarar mı acaba?
Aynen canımm çok şükür Rabbim e hepimiz hayırlı haberlerle dönelim, sonlandıralım da inş. Sağlıkla hayırlaNe güzel böyle haberler almak.saglikli gunlerimiz olsun
Aynen canımm çok şükür Rabbim e hepimiz hayırlı haberlerle dönelim, sonlandıralım da inş. Sağlıkla hayırlaNe güzel böyle haberler almak.saglikli gunlerimiz olsun
Canim benimde her temizlikte agrim oluyo kasik ve kuyruk kemigi özellikle 2-3 gune ancak geciyo oturup kalkarken yururken falan agri yapiyo belim bi yemek yapmayada kalksam kasigima agri giriyo bazen normal diye dusunuyorum oyledir herhaldeYok canim kanamam falan Allah'ın izniyle insallah bisi yoktur
Gynoferon kullanan var mı? decavit kullanıyordum artık bununla devam edecez ama günde bir mi iki mi hatırlamıyorum idrar yolu enfeksiyonum bi nebze düşmüş ama bitmemiş doktor yine monural verdi sirkeli suyla taharet işe yarar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?