2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Olsun canım şartların el verdiği kadarıyla o halde :) ayrıntılı için gideceğin doktorun perinatolog olmasına dikkat et onların özel eğitimi oluyormuş bu konuda. Bizim muayeneye gittiğimiz doktor perinatolog olmadığı için biz de alternatif birini bulduk doktorumun önerisiyle. 2 hafta sonra gidicez inş.

Hanımlar ablalarım kardeşlerim inşallah birileri görür mesajımı. Aralarda girdiğim için konuşmaları çok takip edemiyorum maalesef ama belki beni tanıyan vardır karında olası çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. Bende kakao yağı vardı kuruluk artınca kullanmaya başlamıştım ama şimdi eritip kullanmak üşendiriyor beni. Hazır yağ olsun istiyorum doğalından şöyle. Tavsiyeniz var mı

Selam kizlar. Bugun kontrole gittik. Oglusumuz olacakmis. Haftayla uyumluymus. 292 grammisiz her sey normalmis. Pipişimizi de gorduk
endless love bizim oglumuzu da ekleyebilirsin canim (ayni resmi 2kez eklemisim)

Eklentiler

• 20161230_191621.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 103
  • 20161230_191621.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 83
Doktorumun tavsiyesi ile mustela çatlak öncesi krem kullanıyorum her banyodan sonra, çok güzel nemlendiriyor bir sorun yaşamadım ama henüz karnım pek büyümedi o yüzden tam etkili olacak mı emin değilim, göreceğiz.

Ama dr normal demis canimcim ne guzel saglikli ilerliyorsun. Ya almasaydn o daha kotu bn cok almk istiyorumm :) bana verin kilolarii. Bu arada masaaalh kuzuna. Boyunu bilmiyorm ama kilosu iyii

Zeytinyagii canimm :)))

Bnde ac karnina iciyorum diye ilk bulantı yapti birakmadm ama. Sabah namazina kalktgmda icip yattm. Kabizlk olurdu ama bol su iciyorum olmuyor alerjide kasintim var ama onemsemiyorum. Yuzumde bir sey cikmadi. Dr da bunu hc soylemedm ama bitti ilacm dedm farkli bi ilac verms

Evet mustelayı her yerde görüyorum tavsiye edenler çok fazla ama ben daya ziyade doğal yağlardan tavsiye istiyorum canım ya. Ben biraz kilolu bi insanım yağlı güreşe hazırlanır gibi nerdeyse her yerime sürüyorum yağı o yüzden ucuz bişey olsun diyorum açıkçası

Ahahha yağlı güreş çok iyiymiş :)) evet oldukça pahalı bir krem, 100 tl civarı... Ben basenle göğüs arasına sürüyorum. Henüz çok tüketmedim ama ilerleyen zamanlarda daha çok kullanırım sanırım bakalım kaç tane almam gerekecek. Etkili ve daha ucuz yollu bir şey varsa ben de sonradan onu tercih edebilirim. Yine de çatlak olcaksa olur gibi geliyor krem, yağ kullansak bile ama bakalım önlem olsun elimizden geleni yapalım.

Bende kakaolu vazelin aldim ama duzenli kullanmiyrm unutuyorum orasi ayri :)

Kızlar ya gün geçtikçe daha bir zoruma gidiyor.bide eşimle annem sürtüştü annem gitti moralim Sıfır kimse beni anlamıyor

Selam kizlar. Bugun kontrole gittik. Oglusumuz olacakmis. Haftayla uyumluymus. 292 grammisiz her sey normalmis. Pipişimizi de gorduk
endless love bizim oglumuzu da ekleyebilirsin canim (ayni resmi 2kez eklemisim)
maşallah canım allah tamamına erdirsin
haftaya bende gidicem bakalım detaylı ultrason için benimkiler ne durumda acaba çok özledim minişlerimii

Kızlar ya gün geçtikçe daha bir zoruma gidiyor.bide eşimle annem sürtüştü annem gitti moralim Sıfır kimse beni anlamıyor
Canım benim niye ne oldu? Yaşadıklarınız yüzünden gerilmişlerdir onlar da belki... Ama sana destek olmaları lazım... Kafana takmamaya çalış. Düzelir her şey...

Ya ben aslında hani çatlak olsa da çok takmam zaten evladımdan hatıra bana. Annelerimizin yok mu sanki onlar hayıflanır mı bundan ama dediğim gibi çok kuruyorum kuruyan ve kiloylada gerilen yerler aşırı kaşınıyor. İş yerinde falan tuhaf oluyor

Allah yardımcınız olsun canım esin için de zor bir durum annen biraz anlayışlı olsun o büyük daha olgun psikolojiyi toplamak biraz zaman alabilir istersen bi destek al ben ilk düşükte direkt doktora gitmiştim Rabbim kısa zamanda toplanmaniza yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…