2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar sorun annem fazla evhamlı her konuda yorum yapıyor.eşimde sinir oluyor bu duruma biraz dik Başlı bir şekilde sivri dille Uyarıyor .bende ikisinede bağırdım özellikle eşime oda anneni koruyorsun dedi.annem haftanın 4 günü yardım ediyor geliyor emeği cok bizde eşinde alttan almıyor nankör dedim bende

Ama dr normal demis canimcim ne guzel saglikli ilerliyorsun. Ya almasaydn o daha kotu bn cok almk istiyorumm :) bana verin kilolarii. Bu arada masaaalh kuzuna. Boyunu bilmiyorm ama kilosu iyii
.bebis sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bende neden kilo alıyorum sağlıksız hiçbirşey yiyemiyorum canım pasta istedi onu bile bi çatal aldım bıraktım kilo almaktan baya korkuyorum sende takma kilo alamıyorsun diye önemli olan bebislerimiz sağlıklı olsunlar yeter

Canım Hindistan cevizi yağı deneyebilirsin ben onu suruyorum arkadaşım onerdi o nemlendirici olarak bile Hindistan cevizi yağı kullandı hamileyken bende karnıma suruyorum

4 günü geliyorsa yardıma annen eşin gerçekten nankörmüş canım

Ben doktoruma detaylı ultrasonu dediğimde ben zaten her seferinde detaylı bakıyorum ama sadece kağıda dökmüyoruz 20.haftadan önce dedi evet bizim ultrasonlar uzun sürüyor inceliyor baya baya doktorumda kafama takıldı herkes gün fln alıyor benim minnak çok hareketli artık dıştan bile belli oluyor bugün bütün gün onu izledim doyamadım çatlaklar içinde acı badem yağı kullanıyorum ben doktorum en pahalısını da alsan vücudun çatlamaya yatkınsa etki etmez hemde doğal ürünler daha iyi dedi şuan daha başlamadı çatlak falan

Canım 3 4 gundur giremiyordum simdi okudum bütün yazılanları . Öncelikle Rabbim sana sabır versin . Yasadıgın cok zor . İnsallah en kısa zamanda guzel haberlerini alırız. Herkes üzgün ve oyuzden kimse tam olarak nasıl davranacagını bilmiyo olabilir . Bence arkadasın da dedigi gbi destek al en yakın zamanda kendini toparlaman bu psikolojiden uzaklasman senin icin en hayırlısı olacaktır. Annenle esini de zmana birak emin ol hersey eskisi gibi yoluna girecektir. Simdi acınız cok taze

Evet bencede nankör anneme karşı ama annemde. Fazla yorum yapıyor her konuda.bide eşim 40 küsür Yaşında yani bende çocuk Değilim diyor.artık yardımına gelmesin diyor.bana karşı çok iyi eşim ama annemle cok sürtüşüyorlar.bıda benim zoruma gidiyor.kızlar işin kötüsü doğum anında eşimde yanımdaydı ben doğurana kadar çok ağladı.şimdide bu gün o sinirle artık başka bebek istemiyorum dedi çok üzüldüm Ağladım.allah kv Razı olsun hep beni destekledi oğluna nankör dedi kızdı.şimdi eşimle konuşmuyoruz

Canım ama genel olarak sürtüşüyorlar her zaman

Kızlar ya gün geçtikçe daha bir zoruma gidiyor.bide eşimle annem sürtüştü annem gitti moralim Sıfır kimse beni anlamıyor
Canimm bugunlerde gecicek inan sen guclu olmaya calis.ailevi meselelerde sinirler gecince duzelir merak etme.bi yavrun var onun icin dayanman lazim herseye

Canım ama genel olarak sürtüşüyorlar her zaman
Anladım canım . Zor bi durum herzaman durum boyleyse gerçekten hos degil . Annen biraz daha karısmamalı biraz geride durmayı bilmeli , eşin de sivri dille degil daha yumusak bi sekilde konusmalı . En azından senin icin ikiside dikkat etmeli seni üzmek istemiyorlarsa . Suan kendini , saglıgını düsün ve evladını. Herseyin zamanla yoluna girecegine inan . Zor bi sürecin icindesin cünkü .

Canim cok benzerlerini bende yasadimek cozumu fazla bir araya getirmemekte buldum simdi kafam rahat ki benim annem karismazda hicbiseye.benimde esim bana karsi cok iyi ama yapi olarak fazla samimiyeti sevmio ve bu yuzden hersey batio ona.inan uzerine gidince daha kotu oluo.sende dene fazla bir araya getirmemeye annen o yokken gelsin onun isten gelecegi saat gitsin evine.ben oyle yapiorum ve huzuru boyle buldum.

Benim derdim bana yeter evladımı kaybettim uğraştığım şeylere bak ya.ama eşimi asla affetmeyeceğim bu konuda .ne demek başka bebek istemiyorum yaa

Canim kayinvalide sözleri genelde batar annene sen tembihle annecim bana yapacağın yorumu yap ama ona yapma diye bana da mesela kvnin bazı dedikleri batıyor mesela karışmasını istemiyorum ve kendi anneme de karıştırtmiyorum büyükler aslında kötülükten demiyorlar ama insan bazen ister istemez kızıyor

Benim derdim bana yeter evladımı kaybettim uğraştığım şeylere bak ya.ama eşimi asla affetmeyeceğim bu konuda .ne demek başka bebek istemiyorum yaa
Esin onu sinirle demis.sinirle bi anlik ofkeyle hersey cikio agizdan ben bosaniodum az kalsin ama bi arkadasim oyle guzel seyler anlattiki bana hayatimin dersini aldim.simdi cok sukur bak huzurlu mutlu bi yuvam var evladim icin sabrettim sabrimin mukafatinida aldim.sende sabret bu konuda konusmak istedigin surece sana destek olurum.cunku ayni seyleri yasayan biri olarak seni ve icinde oldugun duumu cok iii anlayabiliorum.

Ah canım ya keşke senin ruh halini de düşünseler biraz arkadaşın dediği gibi anneni frenlemek senin elinde en iyi yolda fazla karşı karşıya getirmemek..
Allah çocuğunu sana bağışlasın yine olur bebeğin, eşin şimdi üzüntüsünden öyle demiştir sonuçta senin acı çektiğini görüyor bu halde çocuk derinde düşmesi daha kötü olurdu. O hareketi de sinir bozardı İnan ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…