2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar ya gün geçtikçe daha bir zoruma gidiyor.bide eşimle annem sürtüştü annem gitti moralim Sıfır kimse beni anlamıyor

Benim derdim bana yeter evladımı kaybettim uğraştığım şeylere bak ya.ama eşimi asla affetmeyeceğim bu konuda .ne demek başka bebek istemiyorum yaa
Canım Allah sabır versin.Eşinde birebir seninle yaşamış o süreci sinirleri gerilmiştir haliyle eminim pişman olmuştur söylediklerine yaptıklarına.inş.en kısa zamanda hatasını anlayıp özür diler.annenle de konuş istersen çok belli etmesin yorum yapmasın ama insanların huyu da değişmiyor malesef

Ya benim hayalim kalabalık bir aile olmak Allah izin verirse tabi.eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var üni de cok iyi bir çocuk .yani iki oğlumuz var ama benim Oğluma arkadaş olacak bir kardeşi olsun istiyorum.eşimde öyle deyince cok içime Battı daha 3 gün oldu doğum yapalı olayın şokunu atlatmadan yaşadıklarıma üzülüyorum. Kv em o sinirle demiştir dedi bende kendi bilir boşarım vallahi dedim Ağladım sinirimden .allah var oda beni hep destekledi eşim yokken .

Aynen canım değiştiremiyoruz huyunu

Evet doğumda hep Yanımda elimden tuttu ağladı .ama hala özür dilemedi

Canım Hindistan cevizi yağı deneyebilirsin ben onu suruyorum arkadaşım onerdi o nemlendirici olarak bile Hindistan cevizi yağı kullandı hamileyken bende karnıma suruyorum
Sağol canım yarın aktardan bakıyorum mutlaka. Kokusu bayıyor mu çok ? Saf kakao yağı ağır mesela biraz ama tahammül edilebilir

Canim erkekler bu konuda bizler kadar anlayisli ve fedakar olamiyorlar ne yazikki.bence annenin biraz daha dikkatli davranmasi lazim evladinin huzur ve mutlulugu icin.anneler fedakarlik yapandir annene haksiz demiorum ama burda buyukluk ona duser.ben anneme soledigimde o zaman duzeldi hersey annem dikkat ettikce esimde daha ilimli bakti onlara karsi

Oyle canm.onlar iyi olsun yeterki. Kiloyu takmiyorum ama olsa hic fena olmaz :)

Ayrica yuva yikmak kolay deil bi evladin var ona yazik herseyden once.bak ne zorluklar yasadin yuva kolayla kurulmuyo kolayla yikilmamalida bence.ofkeyle hareket ederseniz hepinize yazik olur

Canım bence eşine kızma. Siz bir ailesiniz. Bu süreç de çok zor bir süreç. Annenden rica et biraz sizi basbasa bıraksın. Eşin haklı bence. Onca yaşanandan sonra böyle seyler çok normal. Annenin anlayışlı olması gerekirdi.

Ayrica yuva yikmak kolay deil bi evladin var ona yazik herseyden once.bak ne zorluklar yasadin yuva kolayla kurulmuyo kolayla yikilmamalida bence.ofkeyle hareket ederseniz hepinize yazik olur
Umarım düzelir her şey ilk önce benim bu yaşadıklarımı bir an önce Rabbim unutturur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…