2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar hep okuyorum burda ama ben bişey yazamıyorum, bende 22 haftalik hamileyim kilo konusunda endiseliyim hamile kaldığımda 68 kiloydum sadece 1 kilo aldım şimdiye kadar 69 kiloyum drmda bişey demiyo acaba sıkıntı olurmu

Herkes gergin şuan canım ondan kaynaklanıyor sanırım ama seni de düşünmeleri lazım biraz alttan almaları lazımdı sende arada kalmissin
Esinede hak ver canım oda yıkılmıştir senin gibi oyuzden sinirden konuşmuş öyle takılma ne olur önce eşinle oturup konuşun orta yolu bulmaya çalışın , sonrada annene gider özür diler barisirsiniz canım zor bir dönemden geçiyosunuz alttan almaya çalışın birbirinizi yoksa buyur gider kırıcı olursunuz iyice Allah yardımcın olsun canım inşallah duzelirsiniz bi an önce

Yaşasın, Sen de bendensin :) ben de 1,5 kilo aldım henüz, 20.haftadayım. Bebeğinin gelişiminde herhangi bir problem yoksa ve sen az kilo aldıysan sen de benim gibi şanslı anne adaylarındansın :) önemli olan bebeğin gelişimi, annenin az ya da çok kilo almış olması önemli değil. Hamilelik sonunda 8 kilo alan da oluyor, 30 kilo alan da. Bebeği etkileyen bir durum yoksa ikisi de makbul. Biz sadece böyle giderse doğum sonrası kilo verirken avantajımız olur o kadar. Zaten bu haftalardan sonra iştah daha da açılacağı için kilo alımında artış olabilir

Çok iyi o zamanya, bebeğin gelişimi normal dedi Dr. 10 gün önce ayrıntılı ultrasona girdim 420 gr civarı dedi olumsuz bişey demedi inşallah olmazda
Aynen, ben de bugün tartıldım doktor kontrolünde. Az kilo almışsın ama problem yok zaten almaya başlarsın dedi. Bebeğinin gelişimi de gayet güzel dedi.

Arkadaşlar 2 hafta önce başlayan ama bugünle birlikte toplamda 5 defa hissettgim şey artık normal gelmemeye başladı,kasıklarım ve karnım izasında ani elektiriklenme gibi sancılar oluyor sanki elektirik çarpıyor gibi çözemiyorum ve can yakıyor sizce bu neden böyle olan var mı ? tehlikelimi yksa

Bende böyle bir şey olmadı canım, doktorunu arayıp sor bence acil gibi görünüyorsa. Mineral eksikliğinden falan mı acaba?

o sinirinden öyle dedi canim. Ben ikinci düsükten sonra depresyona az kala ki giriyodum herkestwn nefret ettim kimseyle ne görüsmek ne konusmak istiyodum esimle bile. Ondan bile gicik kaptim. Kötü olmadan annemlere gittim biraz iyi geldi bana. Sana tavsiyem biraz toparlandiktan esinle oglunla bi güzel tatil yapin ücünüz tek olun inan ilac gibi gelcek bizde öyle yaptik cnm. Insallah hersey düzelir.

bu saatte doktoruma ulaşamam ama yarın arıycam tabi yarına çıkarsam çok şiddetli elektirik çarpıyo gibi
Bende sağ tarafımda daha önceden bu ağrıyı tanımıyorum.acaba benegim buyumeye calisirken mi oluyor diyordum. Sonra siddetlenince doktora gittik 4cm capinda miyom varmis. Acaba sizinkide oyle mi ki.

Bunu nas ıl yaptınız allah askina ben almicam derken nasil aliyorum anlamiyorum.

Bende sadece 1 kilo aldım ama ben zaten kilolu hamile kaldım 76 kiloydum 77 olmuşum Dr bebeğin sağlığı kilosu çok iyi sadece bebeği besliyorsun dedi.

Prenses dogum yapan yapan tanıdıgı olanlar yazın lütfen kafamçok karısık normal dogum istiyorum ama korkuyorum işte
Canım benim 2 kuzenimde prenses Doğum yaptı. Çok rahat geçmiş acı ağrı hissetmemişler. Çok az sadece 4 cm. Açılmada ağrımış oda adet sancısı gibiymiş. Baş ağrısı falanda yoktu. Şuan olsa aynı şekilde doğruyum diyorlar. Benide ikna ettiler. Eğer bir problem olmazsa bende epidural normal istiyorum. Baş ağrısı anestezi uzamanına bağlı. Hareket edersen olurmuş. Zaten oda en fazla 1 ay içinde geçiyormuş ki aynı risk epidural sezeryandada var.

Canım yanlışın var. Ikınma hissediyormuşsun bebeğin baskılarını hissediyormuşsun ama acı sancı olmuyormuş. Doğum sancısınıda sadece 4 cm. açıklığa kadar çekiyormuşsun oda adet sancısı kadar oluyormuş. Sonra iğne yapıyorlarmış.

Ay ne güzel işte isteyipte olamadığımiz şey doktor en çok kiloyu 20 28 hafta arası alırsın dedi bence alırsın artık dert etme bebek sağlıklı olsunda varsın kilo alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…