2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Selam kizlar. Bugun kontrole gittik. Oglusumuz olacakmis. Haftayla uyumluymus. 292 grammisiz her sey normalmis. Pipişimizi de gorduk
endless love bizim oglumuzu da ekleyebilirsin canim (ayni resmi 2kez eklemisim)
Oy oy oy maşallah maşallah canm ya ne güzelsin sen öyle melek seni. Pipişi de görünüyo hahahah cnm allah kucağına almayı nasip etsin.

4 günü geliyorsa yardıma annen eşin gerçekten nankörmüş canım
Canm lütfen öyle deme adamın psikolojısı iyi değil çok duygusal hssas dönemde bunları yaşamasa demezdi bişey annesi anlayışlı olsun alttan alsın.Yanlış anlama nolursun ama ben kimsede suç bulmuyorum.Babanın üzüntüsü var belki ne dediğini bilmezdr. Dadli Eşini anlamaya çalış. bak ben annen yada eşin suçlu demiyorum. ortada tek suç hatta suç değil yapılan tek hata bilinmemezlik o sinirle konuşmak olmuş.Ben sinirleniyorum yada sen sinirleniyorsun istemsiz kelime çıkabilir ağızdan bir anda. ama kalpten söylemiyorsun bunu mesela. Eşin bugünlerde seninle başbaşa kalıp dertleşmek konuşmak içini dökmek isteyebilir yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir. bence yargılama eşini.ben olsam bunu yapardım. emin ol yapardım. ve benim annem de bana yardım eder gün içinde eşim gelmeden evden gideer konuşun anlaşın sıkıntı yapmyın eşini anla oda seni anlasın der.ben eşimi eşimde beni sakinleştirir. ama tabikide burda en çok yaralanan anne baba faktörü.

Canm benim bence eşin suçlu değil bir konuda.eşin o kadar şey yaşamış ki. bir erkek olarak bebeğinin ölü doğduğuna şahit olmuş. seninle o kadar acı çekmiş ağlamış. psikolojisi alt üst olmuş. bu durumda herşeye rağmen annenin anlayışlı olup eşine destek vermesi lazım laf yapıp evhamlı konuşmaması gerekir çok söz söylüyor annem dedin ya. en zından bu dönemde söylememesi gerekir. Adam ne desin? o kadar şey yaşamış tamm anne haklısın anne olur anne yaparız anne diye karşılık verememiş. vermek zorundamı peki? Bence hayır.birşey demeden yada üzgünüm beni anlayındiyip kalkıp gidebilirdi yan odaya.annende anlayıp bunu alttan alabilir birşeyleri.Annen den çok eşin daha çok acı çekti belkide bilemeyiz.

Son düzenleme:
Kızım olsa adını Beril koyardım ama oğluşumun hala bi ismi yok ah kel oğlum Keleş oğlum diye mi sevecem:)

S
Sen aklındakileri benimle paylaş belki bana beğendirirsin

Gökalp güzelmiş bak deperlendirmeye aldım hemen

Canım çok çok haklısın ama bizde hem Türk ismi hem dini isim istiyoruz hem söylenişi güzel hem anlamı güzel derken isim yok

Evet Simay da çok güzel yeğenim için söylemiştim koymadılar :)

Ben sadece besik olan duvari kagit ile kaplatacagim, tabi biraz maliyetli ama bebislerimize deger
Ya yarama tuz bastınız kızlar.. benim bebiş için düşündüğüm odada duvar kağıdı var görseli de çok hoş zaten çocuk genç odası olduğu için ona göre seçtik ama düşündüğüm oda kız odası yani erkek için kağıt yaptırdığımız oda serin oluyo bide balkonu var güvenemiyorum bende kağıdı söktürüp maviye mi boyatsam üstüne de bulut çıkartmaları yapıştırırım diyorum ama kağıt da öyle güzel ki geceleri parıldıyo ışıl ışıl kıyamıyorum

L
Biz iki isim koyacagiz. İlk ismi Elif olacak, Elif gibi dosdogru olsun kizimiz diye ikinci isim icin simdilik Lina ya da Asel dusunuyoruz, ikiside Kuran'da geciyor ve manalari da guzel. Bakalim son karari henuz vermedik
Lina çok havalı bide rus ismi gibi Asel erkeğe de olur ama Lina direkt feminen sarışın uzun boylu uzun sarı saçlı bi kız geliyo gözümün önüne Lina koyun Lina

S
Kızlar Gamze olsun diye bebişlerde Ayva ya da yumurta yiyip yanaklara dokunuyor musunuz :) benim iki tarafta da gamzem var. Aynı yerlere dokunuyorum bebeğimde de olsun diye : D
sırf yakışıklı olsun diye ayva yiyorum inan :) ama gamze için bişey yapmıyorum erkek adamda gamze olsa da olur olmasada

Y
Nolur yazgı koyma eski Türk filmi klişesi gibi Miray çok tatlış ama

Prenses doğumun fiyatı nedir bilen var mı?

Gunaydin tatli anneler minnaklar nasil
Günaydın canım.bel Ağrı'sı ile uyandım yine.sağacdön olmuyor sol taraf aşı tarafı ağrı yapıyor bölük pörçük bir uykundğzenim var artık:)))bebeğe hazırlık diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…