2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin tatli anneler minnaklar nasil
Günaydın canımm :* biz hala yatakta olduğumuz için kızımla keyfimize bakıyoz :) arada belim ağrıyo sırtım yatmaktan sanırım. Oturunca da yine kuyruk sokumu batıyo canım geçen sormuştun ya :) netten baktımda bi Dr yanıtlamş bebeğin duruşuyla alakalı olabiliyomus bu kuyruk sokumu ağrıları :) birde teşekkür ederiz teyzesi senden duyduk adem güneş i sıkı takibe aldık :) hatta bugün 22:00 de çocuk anne baba arasında bağlanma problemlerinden bhsetcek YouTube dan bakarız artk:)

Günaydın canım.bel Ağrı'sı ile uyandım yine.sağacdön olmuyor sol taraf aşı tarafı ağrı yapıyor bölük pörçük bir uykundğzenim var artık:)))bebeğe hazırlık diyelim
Al benden de o kadar canımm :)) gece 3 demeden uyku yok solda aynen tetanoz aşısı var hem kalp çarpıntısı oluyo sırt üstü bele ağırlık yapıyo sağ tarafa yatıyom oda uyuşuyom artk:)) yaşam tarzımız komple değişcek onlar gelince hazırlık yapıyo minnaklar. Bide bu aralar şükür net hissediyorum artık tekneleri ayaklar sürekli sağda yada ortada hiiç durmuyor tepiniyomu artk napıyosa:))

Günaydın canım.bel Ağrı'sı ile uyandım yine.sağacdön olmuyor sol taraf aşı tarafı ağrı yapıyor bölük pörçük bir uykundğzenim var artık:)))bebeğe hazırlık diyelim
Bi ara benmde vardida gecti canim. Bel agrisi da zor hani. Simdiden mi uyku duzenin sasti. Zorluyor seni desene. Beni biraksalar 24 saat uyurum. Oyle tatli bi uyku :)

Ohh ana kiz keyiff masaallah :) kuyruk sokumu benm fena bidik nasil duruyomussa. Durusunu seviyimm. Bu ara hep sandalyede oturuyorum. Ani kalksam tutulurum o derece :) bunada sukur olsun. Hanim icerde rahat olsun da. :) Bu arada adem gunesi takip etmene sevndm. Fikirleri degerli biri :) cok naif

2gündür bende de başladı canım inan nasıl oturacağımı bilemiyorum :)) cimcimeler feleğimizi şaşırttı :) kesinlikle canım yazılarının hepsini okuyorum. İnşallah kitabını da bulursm burda aldırcam eşime

Bunu nas ıl yaptınız allah askina ben almicam derken nasil aliyorum anlamiyorum.
Metabolizma, beslenme alışkanlıkları ve hamileliğin etkilerinin herkese nasıl yansıdığı ile alakalı bence. Ben normalde kilo almaya meyilli biriyim aslında kış ile yaz kilom arasında hep 3 kilo olur kışın salınca ve hareket etmeyince alırım yaza doğru veririm :)) benim bulantı dönemim biraz kötü geçti şükür atlattık 1 ay kadar önce. Bu dönemde kilo verenler bile oluyor. Şimdi de yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum kaliteli kalorilerin dışına çıkmamaya çalışıyorum ama arada kaçamak yapmak şartıyla :) bence biz de alıcaz baya kilo yakında sadece şu ana kadar almadıklarımız yanımıza kar kalıcak :))

Gunaydin tatli anneler minnaklar nasil
Ayy hala yataktayız babamız işe gitti bugün bile kızımla başbaşa keyif yapmaktayız. Akşam teyzoş ve amcalarımızla yeni yıl yemeğimiz olacak kalkıp ona hazırlık yapmamız lazım :)) sizler neler yapıcaksınız bu akşam, planlarınız var mı? :)

Sabahlari cok hareket ederdi bu sabah etmedi bekliyorum
Hareket ediyordur annesi aklına kötü şeyler getirme. Her hareketlerini hissedemiyoruz ki sonuçta. Çok sert vurdukları zaman anlıyoruz. Biraz su iç sırt üstü yat bakalım bizimki öyle olunca başlıyo yavaştan. Ki sen 19.haftadasın bende öyle olurdum 2gün hissetmediğim zamanlar. 21.haftadan itibaren rahat netçe belli ediyor

Kizlar istisnasiz her gece ruyamda hamile oldugumu unutup hopluyorum zipliyorum sonra aa ben ne yapiyorum hamileyim ben deyip vicdan azabi duyuyorum. Bu gece de gordum aynisini. Bi de bu gece likir likir kola goturuyordum amaaaan bu kadardan bir sey olmaz diyip icmeye devam ediyordum.
Hamileligimin basindan beri cok susuyorum ama bulanti yaptigi icin ve midemdekilerin aninda sindirilnesini saglayip midemi bos biraktigi icin -o da bulanti yapiyor- susadigim kadar icemiyorum. Her an susamis durumdayim. Su an su icesim yok dedigim hicbir an yok.

canım senin okadar acı çektiğini görünce öyle demiştir
seni ne kadar sevdiğini gösteriyor bu
senin zaten canın sıkılıyor
ama eşin de bu durumu içselleştirmiş annenin yaptığı eleştirileri bebeğin kaybına yönelik yargı olarak kabul etmiş olabilir
zor bir süreçten geçiyorsunuz annen eşin ve sen sürtüşmeler olası
herkes mutsuz çünkü..

Keyfiniz bol olsunn canimm masaallah :))) kutlayana saygim var tabi ama bizim.icin normal bir gun canim fark yok bizde.:)

Canım iyi misin şu an??
İyi gibiyim ama gece çok korktum,Sancım fazlalaşır gibi oldu.Dua ettim yatmaya çalıştım kabuslar gördüm sonra uyandım.Doktorumu aradım,oda 2 gün boyunca dinleniyorsun kalkmıyorsun bebegi riske atmış olabilirsin. kendini dinliyorsun,Ne tür agrılar hissediyorsun dahada hissedecekmisin bi ona bakalım. Eger kanama olursa agrılar dayanılmaz boyut aşarsa ve çok fazla su gelmiş gibi bişey olursa hemen geliyorsun yoksa pazartesini bekle yanıma gel o zaman Agrıların boyutunu şeklini düşünerek testler yapalım,Sebebini ögrenelim dedi. Şimdi yatıyorum öyle rahatladı gibi agrı ama ara ara acı duyuyorum,Akşam çok korktum sancıyla bianda akıntı artışı oldu delircektim korkuyla resmen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…