2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Masaallah canim bende sinavlarimin bitmesini bekliyorum baslycm.kuzumin alisverisine ins
Insallah hayirlisiyla atlatirsin sinavlarini ondan sonra gelsin bebisler :) bende yavas yavas yapmaya calisiyorum iste birseyler netten de sparis verdimpatikli altlar varya onlardan falan bady disinda takimlari az zaten ciplak kalmasin cocuk :) aksamda beri cok acaip migde yanmasi oluyo ne yapsam bilemedim rahatsiz ediyo bogazina dogru yanma

Benimkide öyle en son gittiğimde öne dogru gelmiş dedi doktor başka birşey de demedi bu durumda ne olacak hiç bilmiyorum

Öksürmemiş aksırmanın zararı olmaz merak etmeyin.boğazınız tahriş olmuş olabilir sıcak bişeyler içebilirsiniz.ben se bolca hapşırıyordum gecen bir ay boyunca

Canım bende de var da rahim ağzı tam kapalı değil ama benimki de sürekli kanama yapan cinsten. Bişey olmaz rabbimin izniyle kalbini ferah tut; çünkü bu aksiliğin büyük çoğunluğunda bebek plasenta dan ağır olmaya başlayınca plasenta yukarı çıkıyor. Hiç bakma internete cıs onlar ancak korkutuyor insanı.

bizim 2 hafta oldu fotografı alalı, agzı ben burnu babası cenesi teyzesi :))) Cok değişik bir duygu gercekten.

dery.a Merhaba
Bende de plasenta previa devam ediyor ve tam kapalı, o yuzden yer degistirme ihtimali cok az. Ben internetten okuduklarimla cok endiseleniyorum. Ancak doktoruma soruyorum surekli. Takip ve kontrol altinda oldugum zaman önemli bi sıkıntı cikmayacagini soyluyor. Kanama riski var. Yorulmamak agir is yapmamak lazım. Hic kanamadan gecirenler de var. Son haftalarda kanama ile sezeryana alinip saglikli dogum yapan da. Sezeryan olacagiz baska yolu yok zaten ve ani kanama riski son haftalarda yuksek. Sıkıntı olmasin diye 37 hafta dolunca daha beklemeden doguma alacaklar, tabi bebegin gelişimi de normalse.

Gunaydin bayanlar
Bu tetenos asisi gereklimi be mecburumi??? Bana kimse boyle birsey soylemedi. Dahasi ilk cocugumda da yaptirmadim??? Ilk defa duyuyorum.

Anladim canim.bi sorun sorun olmaz umarim hic birimiz icin

E Eylulde_gel canm okadar skldiki aksam...sabah uyandim o ruh halini atmisim cok sukurki ustumden cok korktum ,cok uzuldum okudugum insanlara.benimki tam kapaliymis insallah birdahaki gittigimde benimde hepimizinde acilmis olur.herseyin hayirlisini dilemek lazim hep sezeryan olmasin diyodum ,simdi olsun saglik olsunda hic onemli degil diyorum

Gunaydin bayanlar
Bu tetenos asisi gereklimi be mecburumi??? Bana kimse boyle birsey soylemedi. Dahasi ilk cocugumda da yaptirmadim??? Ilk defa duyuyorum.
Senin ve bebegin icin gerekli canim.saglik ocagina gitmedin sanirim kayit icin soylemeleri gerekir cunku ordan.suanda tam zamanin

Demek seninde tam kapali.dun gittigim dr illa kanama olucak diye bisey yok kanamasiz saglikli gebelik gecirenlerde var dedi bizimkide acilmazsa insallah saglikla tamamlanir gebeligimiz.kk da bir topikde oyle seyler okudum ki 27. Haftada dogum yapmak zorunda olanlar olmus Allahuhafaza.arkadasim da bu sekilde kanamasiz dogum yapti saglikla tamamladi ama cok dikkatli gecirdi gebeligini hep yatti.beni cok tembihliyordu sakin kendini o hale getirme diye ben sanirim cok ciddiye almadim simdiye kadar.bundan sonra daha dikkatli olucam.Allah herkesin yardimcisi olsun korktugumuza ugratmasin.evlatla imtihan cok zor olmali..

bnde alaym diyorum annem diyor aldklarmz yeter. Hemn buyuyeck .Bide merkezi yerdeyz cikar alirz eksgini diyor dogru diyor sanirim :) bu arada
Gecti mi yanman canimm. Ins atlataym su sinavlari. Kuzum oldugundn guc veriyo stres yapmiyorm ama dun baktm bunalmsim. Evde durmayan bn sinavdi vs derken 10 gundr evden cikma misim. birde gordugum ruyalardn bazen mutsuz uyanıyorum. Dun bi havalardaydm sorma. Ders faln da çalışmadım. Disari ciktm. Geldm diktim ayaklari yukari. Dedm cocuk az farklilik gorsun. Oda cocukcagzmda stres oldu galiba. Solda toplandi hareket etmedi adam akilli. Hatta hep sol tarafima dogru yatardm. Bu sefer orda ya yatamadm bile. Sabh konustmda baktm kipirdyr minnak.

G

Geçmiş olsun canım ilk doz da acımış mıydı bünyeyle alakalı sanırım
Canım ilk dozda da ilk gün akşam hafif ağrımaya başladı iki üç gün öyle hafif agrimisti bunda uzun. Sürdü ama demekki bu da böyle geçti şuan bişey yok dün akşama doğru kesilmeye başladı ağrı dün akşamdan beri yok aklınızda bulunsun 2 . Doz daha uzun ağrı yapıyor olabilir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…