2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok vicdansizlarmis ya burda enguzel baligin kilosu 20 den basliyo.bak sen soyleyince kiymet bildim hergun alip yiyesim geldi valla:)afiyet olsun cnm yarasin bebisinede sanada.

somon balığı 20 li
Bizde iyiyiz şükür ağrım sızım geçti şu sıralar bi şikayetim yok. Bende genelde çalışırken dik oturduğumda hissediyorum hareketlerini sıkışıyomu acaba diye tereddüt ediyorum arkama yaslanıyorum tık yok tekrar dik durunca hissediyorum oyun mu oynuyo napıyo bilemedim :) Araştırmada olunca ödeme yapmayacaksınız o halde hemde istediğin doktor olması iyi denk gelmiş . Biz 13 ocağa aldık randevumuzu özele gideceğiz 350 lira ödeyeceğiz pahalı aslında ama alanında isim yapmış biri olduğu için ona gitmek istedim. Sonuçta bundan sonra bebeğimiz ve onun geleceği için çalışacağız. Özledim bidee şimdiden son gördüğümde arkası dönüktü pek göremedik.İsimini koydunuz mu :)

E Eylulde_gel ben de henuz yaptirmadim is guc derken. Burdaki sağlık ocaklari tetanoz asisi icin 23 24. Haftada cagiriyorlarmis
Tamam arkadasım. Sağolasın. Mevzu aslında Doğumdan önce iki dozu ayarlamak gibi geldi bana. Riske atmamak için bu haftalar seçiliyor sanırım.

Canım bi aksilik olmasın da boş ver sezaryen olsun. Ablam pazar sezaryen oldu dün her şeyini tam anlamıyla yapıyordu, bebeği dahil. Bazı yardımlara ihtiyaç duyuyor evet ama o normalde de olur diye düşünüyorum.
Ben sürekli kalbim küt küt bekliyorum. Kanama olunca İnan daha kötü. İnan güzelce sağlıcakla yavrunu kucağına alacaksın.

Masaallah canm rabbim bagislasin :))

İyi haberlerini bekliyoruz canım :) bakalım minigimiz ne kadar olmuş :)
Canım gittim doktora bebek ters dönmüş bakamadı . 2 saat snra gelin dedi. Saat 12 yı bekliyoruz eve geldm. İşe gitmeyeceğim bugün maalesef. Sağlık ocağına gittim kayıt oldum. Tetenoz aşısı vurulcaktim. 21 haftasınız dedi. 23 de filan vururum aşıyı bazen düşük tehlikesi yaratabiliyor erken vurulmak dedi.

Loola origami bizimki. İnternet fırsatından aldım canım

15. Haftada asagıdaydı. 19 da yukarı çıkmış benim ki şükür

Ben 19 da ilk dozu 24 De ikinciyi vuruldum canım kaç doktora gittim hiç biride demedi böyle bişey ya şaşırdım bı sorunda olmadı çok şükür..

estağfurullah ne yanlış anlaması. Teşekkür ederim emek verip yazdığın için. Yok bana batmıyor adam ruh hastası trip yapınca öyle yanıma gelmiyor illa
Sorma o kadar şoka girdim ki anlatamam. Şu an çalışmıyor kendisi elinde olmayan nedenlerle bir süredir evde. Bakalım ocak gibi başlayacak eğitimci.

Ben 19 da ilk dozu 24 De ikinciyi vuruldum canım kaç doktora gittim hiç biride demedi böyle bişey ya şaşırdım bı sorunda olmadı çok şükür..
Cnm bilmiyorm ki öyle dedi. Aman allah korusun olmasin zaten. Ya demekki rastlamış böyle olaylara yada doktor sonucda duymuştur okumuştur ne bilim. Yaşayan vardır. Bende tamam dedim 23 de gideceğim.

Benim doktorumda 20 haftanda yaptır mutlaka dedi. Çok ilginç öyle bir tehlike olsaydı yaptır demezdi diye düşünüyorum
Her doktor bir değil ki. O doktor 1 haftayı önemsemez kimi yok 1 hafta snra yapalm her ihtimale karşı der. 17sine gün verdi. Biraz daha geçsin dedi. Hayırlı si

Benim doktorumda 20 haftanda yaptır mutlaka dedi. Çok ilginç öyle bir tehlike olsaydı yaptır demezdi diye düşünüyorum
Canım ben kaç doktora gittim hepsi yaptır dedi sanmıyorum ama vardır o Dr unda bı bildiği hatta etrafındaki herkes 20 De 18 De yaptırdı bende 19 hafta 5 gün falandım yaptırdım ilk dozu çok şükür bişe olmadı geçen cumada ikinci dozunu yaptırdım

Belki evde oluyor olmk boyle yapmistr ise grnce duzelir umarim. Bebisine iyi bak annesi

Beni 20. Hafta cagirdilar, dün vuruldum bende. Her ebe farkli mi uyguluyor, ne kadar sacma yani

Kızlar şimdi iyi bi baktım aşı zamanına, gebeliğin her döneminde yapılabilirmiş; ama en uygun olanı 3 ay dan sonra doğumdan da 1 ay önceymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…