- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.221
İyi haberlerini bekliyoruz canım :) bakalım minigimiz ne kadar olmuş :)Kızlar günaydıınnnnnn. Hastaneye gideceğim 9 buckda randevum var.insallh guzl geçer dua ediin.cok heyecanlıyım
Cok vicdansizlarmis ya burda enguzel baligin kilosu 20 den basliyo.bak sen soyleyince kiymet bildim hergun alip yiyesim geldi valla:)afiyet olsun cnm yarasin bebisinede sanada.
Bizde iyiyiz şükür ağrım sızım geçti şu sıralar bi şikayetim yok. Bende genelde çalışırken dik oturduğumda hissediyorum hareketlerini sıkışıyomu acaba diye tereddüt ediyorum arkama yaslanıyorum tık yok tekrar dik durunca hissediyorum oyun mu oynuyo napıyo bilemedim :) Araştırmada olunca ödeme yapmayacaksınız o halde hemde istediğin doktor olması iyi denk gelmiş . Biz 13 ocağa aldık randevumuzu özele gideceğiz 350 lira ödeyeceğiz pahalı aslında ama alanında isim yapmış biri olduğu için ona gitmek istedim. Sonuçta bundan sonra bebeğimiz ve onun geleceği için çalışacağız. Özledim bidee şimdiden son gördüğümde arkası dönüktü pek göremedik.İsimini koydunuz mu :)Sağol tatlım çok şükür iyiyiz sizde iyisiniz inşBizimde hareketlerimiz arttı birazcık. Geçen işyerinde dalmışım bildiğin burdayım diye ittirdi sanki nasıl irkildim Bu arada bgn ilk defa araştırma hastanesine gittim yeni geldim nerdeyse detaylı ultrason istediğim dr un orda oldugunu öğrenince bi gitmek istedim. 15 gün sonrasına randevu verdiler neyseki. Yoksa o dr a özele gidicektim. Siz yaptırdınız mı cnm
Tamam arkadasım. Sağolasın. Mevzu aslında Doğumdan önce iki dozu ayarlamak gibi geldi bana. Riske atmamak için bu haftalar seçiliyor sanırım.E Eylulde_gel ben de henuz yaptirmadim is guc derken. Burdaki sağlık ocaklari tetanoz asisi icin 23 24. Haftada cagiriyorlarmis
Canım bi aksilik olmasın da boş ver sezaryen olsun. Ablam pazar sezaryen oldu dün her şeyini tam anlamıyla yapıyordu, bebeği dahil. Bazı yardımlara ihtiyaç duyuyor evet ama o normalde de olur diye düşünüyorum.Anladim canim.bi sorun sorun olmaz umarim hic birimiz icin
E Eylulde_gel canm okadar skldiki aksam...sabah uyandim o ruh halini atmisim cok sukurki ustumden cok korktum ,cok uzuldum okudugum insanlara.benimki tam kapaliymis insallah birdahaki gittigimde benimde hepimizinde acilmis olur.herseyin hayirlisini dilemek lazim hep sezeryan olmasin diyodum ,simdi olsun saglik olsunda hic onemli degil diyorum
Günaydın Kızlar
Nihayet bebeğin cinsiytini öğrendim. Kızım olacak inşallahİki erkekten sonra iyi geldi Çok mutluyum hala inanamıyorum acaba bir daha kontrolde değişir mi diye düşünüyorum
Allah herkese bebeğni sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Canım gittim doktora bebek ters dönmüş bakamadı . 2 saat snra gelin dedi. Saat 12 yı bekliyoruz eve geldm. İşe gitmeyeceğim bugün maalesef. Sağlık ocağına gittim kayıt oldum. Tetenoz aşısı vurulcaktim. 21 haftasınız dedi. 23 de filan vururum aşıyı bazen düşük tehlikesi yaratabiliyor erken vurulmak dedi.İyi haberlerini bekliyoruz canım :) bakalım minigimiz ne kadar olmuş :)
Cnm benm bebek ters mis. 2 saat snra gel dedi.bakamadi..yerini değiştirmesi lazm mis.İyi haberlerini bekliyoruz canım :) bakalım minigimiz ne kadar olmuş :)
Ben bir kere kontrole gitmistim Günnur Hanım'a hamilelik öncesi. İlgilendi baya ama ne bileyim ben kendisine ısınamadım, sonra forumda da soguk duruyor gibi seyler de okudum. Aynı hastanede Sultan Pınar Hanım'a daha sıcakkanlı diyorlar ama ben gitmedim.
Biz de Bebe Confort aldık, hangi modeli sizinki? :) Biz de Joker'de indirimden faydalanıp aldık, bir de üzerine 300 TL kadar puan kazanmıstık. Onları da ıvır zıvırına harcadık :)
Kizlar iyi aksamlar.plesenta previa yasayan bi kac arkadasim vardi burda ne durumdalar acaba.bugun baska bi dr gittim 26. Haftaya kadar plesenta yeri degisebilirmis.az once bazi seyler okudum cöktüm yinebenim rahim agzi tamamen kapaliymis.Allahim hayirla saglikla zamaninda kavusmayi nasip etsin hepimize kalbime acı cöktü resmen ya
Yok olmaz cnm ben bugün gittim aşı olmak için daha erken dedi yapmadi 23 haftada aşı yapalm.erken yapmak düşük tehlikesi yaratabiliyor dediKızlar bende bişey sorcam. Henüz tetanoz aşımı yaptırmadım, memleketteyim. Haftaya yaptırsam bi sıkıntı olur mu ki?
Ben 19 da ilk dozu 24 De ikinciyi vuruldum canım kaç doktora gittim hiç biride demedi böyle bişey ya şaşırdım bı sorunda olmadı çok şükür..Canım gittim doktora bebek ters dönmüş bakamadı . 2 saat snra gelin dedi. Saat 12 yı bekliyoruz eve geldm. İşe gitmeyeceğim bugün maalesef. Sağlık ocağına gittim kayıt oldum. Tetenoz aşısı vurulcaktim. 21 haftasınız dedi. 23 de filan vururum aşıyı bazen düşük tehlikesi yaratabiliyor erken vurulmak dedi.
Yok olmaz cnm ben bugün gittim aşı olmak için daha erken dedi yapmadi 23 haftada aşı yapalm.erken yapmak düşük tehlikesi yaratabiliyor dedi
estağfurullah ne yanlış anlaması. Teşekkür ederim emek verip yazdığın için. Yok bana batmıyor adam ruh hastası trip yapınca öyle yanıma gelmiyor illaCanim biz bu ara biraz fazla alingan olabilirmiyiz? Bende en ufak seyde esime satasabiliyorum tartisiyoruz sonra beni sevmiyosun bizi dusunmuyosun diye soylenip agliyorum halbuki bi temizlik yapiyorum haftada yada iki haftada bir bide arada canim isterse yemek yapiyorum herseyi yapiyo sesini cikarmiyo yemek beklemiyo is beklemiyo 2 haftayi gecirsem temizlik yapmasam ev kirlenmis beraber yapalim diyo bazende diyorum yok ben yaparim falan. Gecen yazdigini okumustum ama simdi her adimi batar sana gicik olursun bi kere sinir olmussun ya ararsa acma gerekirse konusma ben oyleyim mesela tartissak acmam konusmam kendi gelir tipis tipis her defasinda. En azindan sakinlesene kadar kendini tut bebegin icin moralini bozacak hickimseyle muhattap olma hic duyma orali olma canim bebis herseyi hissediyor etkileniyo yanlis anlama tabi benim niyetim akil vermek degil nacizane fikrim yardimci olursa.
Sorma o kadar şoka girdim ki anlatamam. Şu an çalışmıyor kendisi elinde olmayan nedenlerle bir süredir evde. Bakalım ocak gibi başlayacak eğitimci.Hamilelik onceside boylemiydi canim. Yoksa bu ara mi yapiyor kiyamam ya. Esin fevryse sen sakin ol canm yipratma kendini. Al karsina ilimli bi sekilde konus. Bebegin üzerinden dem vur. Uzmesin ikinizide kiyamam ben minnakada annelerede. Acaba is hamilelik derken birbirinizi.ihnal mi ettinizki. Ozel deglse meslegini ogrenebilir miyim. Kamu degil.ozelse bu kadar sorun yapiyorsa sende mutlu olacagini dusunuyorsan calismayabilirsin de. Boyle bir dunya yok hem hamilesin hem ev hem is kolay mi oyle. Hamile degilken bile zorlar insani calismak. Bide boyle dusunemiyorum
Cnm bilmiyorm ki öyle dedi. Aman allah korusun olmasin zaten. Ya demekki rastlamış böyle olaylara yada doktor sonucda duymuştur okumuştur ne bilim. Yaşayan vardır. Bende tamam dedim 23 de gideceğim.Ben 19 da ilk dozu 24 De ikinciyi vuruldum canım kaç doktora gittim hiç biride demedi böyle bişey ya şaşırdım bı sorunda olmadı çok şükür..
Her doktor bir değil ki. O doktor 1 haftayı önemsemez kimi yok 1 hafta snra yapalm her ihtimale karşı der. 17sine gün verdi. Biraz daha geçsin dedi. Hayırlı siBenim doktorumda 20 haftanda yaptır mutlaka dedi. Çok ilginç öyle bir tehlike olsaydı yaptır demezdi diye düşünüyorum
Canım ben kaç doktora gittim hepsi yaptır dedi sanmıyorum ama vardır o Dr unda bı bildiği hatta etrafındaki herkes 20 De 18 De yaptırdı bende 19 hafta 5 gün falandım yaptırdım ilk dozu çok şükür bişe olmadı geçen cumada ikinci dozunu yaptırdımBenim doktorumda 20 haftanda yaptır mutlaka dedi. Çok ilginç öyle bir tehlike olsaydı yaptır demezdi diye düşünüyorum
estağfurullah ne yanlış anlaması. Teşekkür ederim emek verip yazdığın için. Yok bana batmıyor adam ruh hastası trip yapınca öyle yanıma gelmiyor illa
Belki evde oluyor olmk boyle yapmistr ise grnce duzelir umarim. Bebisine iyi bak annesi
Sorma o kadar şoka girdim ki anlatamam. Şu an çalışmıyor kendisi elinde olmayan nedenlerle bir süredir evde. Bakalım ocak gibi başlayacak eğitimci.
estağfurullah ne yanlış anlaması. Teşekkür ederim emek verip yazdığın için. Yok bana batmıyor adam ruh hastası trip yapınca öyle yanıma gelmiyor illa
Sorma o kadar şoka girdim ki anlatamam. Şu an çalışmıyor kendisi elinde olmayan nedenlerle bir süredir evde. Bakalım ocak gibi başlayacak eğitimci.
Beni 20. Hafta cagirdilar, dün vuruldum bende. Her ebe farkli mi uyguluyor, ne kadar sacma yaniCanım gittim doktora bebek ters dönmüş bakamadı . 2 saat snra gelin dedi. Saat 12 yı bekliyoruz eve geldm. İşe gitmeyeceğim bugün maalesef. Sağlık ocağına gittim kayıt oldum. Tetenoz aşısı vurulcaktim. 21 haftasınız dedi. 23 de filan vururum aşıyı bazen düşük tehlikesi yaratabiliyor erken vurulmak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?