2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip eder insallah.2 erkeksen sonra ne kadar güzel bir heyecan olmuştur aileye

Sağlık ocağından ebe aradı tetanoz aşısı için. Takip ettiğim programda 21. Haftada yapılıyor aşı yazıyor. Ben şuan 19+3 teyim. Yani 20. Haftanın içindeyim. Erken değil mi?
Canm sen ne zaman yaptırdın aşını? ben 17+6 iken aradı ebe.haftaya cuma 19+3te gitsem nasıl olur acaba ?az önce doktorumu aradım haftaya git dedi

Kızlar Merhaba..
İstanbul daki kötü havalar yüzüne geçen hafta ful elektiriksizdi buralar.. Ve ben o zaman hasta oldum şuan gripim. Fazla Bir ilaç vermedi doktorum.. Benim gibi grip olanlar varmı ne iyi gelir. İki gün raporluydum ama şimdi işteyim çalışıyorum bide..

Ne güzel cnm gözünaydın sağlıkla al kucağına Prensesi

Kızlar herşeyim normal bebeğim haraketliydi.Baş parmağını ağzına götürdü.Ayak parmağını topuklarını gördük minicik.sıkıntı yok şükür olsun.
Haftaya 6.ayımıza giriyoruz inşallah. bu ay 2 kilo almışım.Toplamda 6 kilo almışım.İyi dedi ama daha dikkatli ol toplamda en fazla 12 kilo alman lazım dedi.Tuzlu hamur yeme dedi .
Kızım 550 gr / 26 cm olmuş.

Çok geçmiş olsun nane limon falan kaynatıp icin ve kendinizi aman ha sıcak tutun ki daha da ilerlemesin.

Çok geçmiş olsun nane limon falan kaynatıp icin ve kendinizi aman ha sıcak tutun ki daha da ilerlemesin.
Çok teşekkürler valla kat kat giyindim. ıhlamur felan içiyorum hep inşAllah ilerlemez boğazlarım çok acıyor onun haricinde halsizliğim az biraz geçti

İyi yapmışsınız cnm herşey minnaklar için :) bende o dr a özele gidicektim. Zaten 2 kişi tavsiye ediliyor bilindik isim yapmış araştırırken orda oldugunu görünce şaşırdım doğrusu bir deneyim gideyim orda mı die gittim doğruymuş yavrular artık büyüyor dolayısıyla biz burdayız anne diyor sanırım artık yinede çok hareketli değil bnm nazlı kızım ismini henüz koyamadık karar veremedik yaa eskiden yokken daha çok isim buluyordu insan şimdi sanki karar vermek zor oluyor. Siz karar verdiniz mi cnm

gecmedi sanirim kahvalti yaptim yine basladi. Bende tam tersi dogumdan sonra belki kendim hemen cikamam diye simdiden kendi begendiklerimi aliyorum zaten fazlasi degil lazim olani basta gerekecekleri. Rüyalari cok takma kafana malesef kotu ruyalar goruyoruz rabbim hayra cikarsin. Iyi etmissin o kadar kalma evde arada hava al bunalirsin biraz yuruyus yap kafani dinle. Oynasin prensesim annesi bende cok hareketsiz oldugum gun fazla oynamiyo mesela

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 2 hafta önce rahatsızlandım. İlaç kullanmadım. 1 bardak suya yaklaşık 3 çorba kaşığı sirke döküp boğaz gargarası yaptım sabah ve gece yatarken (tadı kötü fakat çok etkili). O boğazımın acısını aldı. Burun için de eczaneden okyanus suyu aldım fısfıs çok iyi geldi. Bu arada da şalgam suyu içtim günde 1 bardak ve 4-5 gün içinde geçti. Burada en önemli olan ciğerlere inmedi bu önlemler sayesinde normalde çok öksürürdüm. Bol sıvı al bir de ılık su iç o da boğazını yumuşatır. Gece de 2 yastıkla yat rahat nefes alırsın. Geçmişler olsun

ayyy yesinler kuzuyu tam prenses desene keyfine düşkün

Kızlar 6. Ay 24-25 haftalar bittiğinde girilmiyormu ?:S ben hala kendimi tam girmedi sayıyorum 24+3 um

Tam olarak kaç haftalıksin canım maşallah bebişe:)

6. Aydan 12 gün de cebe koymuşsun canım maşallah
22. hafta bitip 23 e girince 6. aya giriliyor.
Yok ya 22. hafta da mı 6. ay oluyordu.Kafam karıştı
Şuan 21 haftayım doktor 22den snra 6 ay oluyor demişti doğru. haftaya 6. aya gircen dedi bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…