2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
Böyleymiş kizlar

yarın 21 hafta bitiyor 22 ye giriryorum. 22 bitince 6. aya giriyorum. doktor dedi.
Evet canım 6 aydan gün alıyorsun ama 5 ay sayılıyor yanlış bilmiyosam yoksa 12 ayda dogururduk şimdi ben 24-25 hafta bitince 6. Ayim bitiyor 7 den gün aliyorm ama 6 aylık sayılıyorum beyin fırtınası

Bende bir haftadir gribim bir türlü geçmedi burnum hep tıkalı okyanus suyu iyi geldi mi bir de zararı yok değil mi bende alayım

Kızlar merhaba 23+2 olduk allaha şükür ama 2 gündür ara sıra kasıklarımda hafif bi batma oluyor 2-3 saniye sonra geçiyor benzer durum yaşayan varmı ister istemez panik yapıyorum

Cnm bilmiyorm ki öyle dedi. Aman allah korusun olmasin zaten. Ya demekki rastlamış böyle olaylara yada doktor sonucda duymuştur okumuştur ne bilim. Yaşayan vardır. Bende tamam dedim 23 de gideceğim.
Canım tetanoz aşısının ilk dozunu 15. Haftada vuruldum banada erken vurulmuşum gibi geldi hemşireye sordum 10 gün erken vurduk bişey olmaz dedi.bak şimdi Aklım karıştı?

Aynen canim ya aslinda tek olsak yatariz surekli cok sknti olmaz ama cocuk olunca mecbur pesinde kosuosun allahin izniyle bisey olmaz insallah canim

Kızlar bulunduğunuz haftayı 7 ile çarpın, gün sayısı çıkacak. Sonra da düz mantık ay hesabı L Ladyrose17 sen 171 günlük hamiş oluyorsun mesela o da 5 ay+21 gün eder. 6 ayın dolacak kuzum:)

Canım tetanoz aşısının ilk dozunu 15. Haftada vuruldum banada erken vurulmuşum gibi geldi hemşireye sordum 10 gün erken vurduk bişey olmaz dedi.bak şimdi Aklım karıştı?
Canım ben başka bı sitede daha varım arkadaşa 13 haftada vurmuşlar yani cooooooook erken yani vurulmasa iyiymiş ama haftası benden önde bebiside iyi bı tehlikesi yok banada 18 haftada gel dedi ben 19+5 mı neydi gittim son dozu da cuma yaptırdım .. ve ordaki herkeste 20 De 18 De felan gitmiş yani bı sorun olsa bu kadar insanın ve bebeğinin hayatını riske atmazlar ki ayrı iki doktora gidiyodum artık sorun kalmadı teke dusurduk çok şükür ikiside 20 haftada vurul artık dedi bende vuruldum dedim 19 haftada sorun olmaz önemli asi mutlaka vurul demişti.. bu yönden kafanizda "bence" soru işareti kalmasın canım :)

Evet canım bende bunu demek istedim henüz 6 aylık oldum demiyorum tam :) 25 hafta bitmesine yani regl gününe falan denk geliyor :))

Ben direk hafta olarak söyluyorum, yaslilara da kaba taslak iste 5 ay diyorumay ben fazla kilo aldim tartilmaya korkuyorum. Dikkat etsem de aliyorum napim yani bunye meselesi demekki yavrum saglikli olsunda kilo verilir napalim
Canım akşam yememeye çalış en kotu meyve ye yersen ekmek De çok tüketme abur cubur da aynı şekilde eğer bunları yaptığın halde aliyorsan yapacak bişe yok ben almıyorum daha kilo acaba çocuk ne alemde merak ediyorum :)

Kızlar merhaba 23+2 olduk allaha şükür ama 2 gündür ara sıra kasıklarımda hafif bi batma oluyor 2-3 saniye sonra geçiyor benzer durum yaşayan varmı ister istemez panik yapıyorum
Evet cnm batışmalar bendede oluyor.Bence sorun etmeye gerek yok.

Ben direk hafta olarak söyluyorum, yaslilara da kaba taslak iste 5 ay diyorumay ben fazla kilo aldim tartilmaya korkuyorum. Dikkat etsem de aliyorum napim yani bunye meselesi demekki yavrum saglikli olsunda kilo verilir napalim
cnm bende hafta olarak söylüyorum kaç aylık oluyo o zaman diyorlar. bende uğraşmıyorum 5 aylık diyorum. Haftaya 6 aya girdik derim artık soran olursa.

Canım gözün aydın cok sevindim miniginin iyi olmasına :)
Bende gecen hafta yani 19. Haftamda ilk doz aşımı vuruldum . Digeri 23 24. Haftada vurulcakmıs ebenin dedigine göre . Birde önümüzde sanırım şeker yükleme testi olucak o da 24. Haftalarda yapılıyo galiba yanlıs hatırlamıyosam

Bu dediklerininyapiyor aslinda, kahvaltida ekmek yiyorum, bazen oglende yiyorum ama yedigime gore cok kilo aliyorum nedensen hayatimda gormedigim kilolara ulastim soklardayim depresyona az kaldi

Kızlar bu listeden kaçıncı ayda olduğunuza bakabilirsiniz...

Eklentiler

• IMG_6559.webp
    8 KB · Görüntüleme: 65
Ne guzel bizde sezaryen olursak rahat atlatiriz umarim..
15. Haftada asagıdaydı. 19 da yukarı çıkmış benim ki şükür
Cok sevindim gercekten bizimde cikar ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…