2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bu dediklerininyapiyor aslinda, kahvaltida ekmek yiyorum, bazen oglende yiyorum ama yedigime gore cok kilo aliyorum nedensen hayatimda gormedigim kilolara ulastim soklardayim depresyona az kaldi
9 kilo aldim ben bugun tam 21+0 odemde oluyor eminim bu kiloyu alicak kadar yemiyorum aslinda.birde ahh kabizlik oldurdu beni.diger hamileliklerimde yedigim gibi yesem kapidan felan gecemem herhalde vinc kullanirlardi artik :)))))

Kizlar lutfen yardim edin.dun geceden beri afedersiniz genital girisimde agri var ara ara degil surekli.kasiklarimda ara ara sancilaniyo sag bel kemigimde cok agriyor kanama lekelenme yok Allaha sukur korkmalimiyim sizce yoksa rahim buyumesimidr

9 kilo aldim ben bugun tam 21+0 odemde oluyor eminim bu kiloyu alicak kadar yemiyorum aslinda.birde ahh kabizlik oldurdu beni.diger hamileliklerimde yedigim gibi yesem kapidan felan gecemem herhalde vinc kullanirlardi artik :)))))

Bende de 10 kilo aldım :) Allah tan boyum var yoksa eyvahlar olsun :)

Kizlaarr yardiminiza ihtiyacim var.benim kizim 1.5 yasinda su an besikte bizim odamizda yatio.ona oda alicaktik ama her kafadan bi ses cikio kafam karisti.simdi soyle soyleyim bi seneye kendi evimize cikicaz bi sene daha bekleyim kendi evime goremi yaptiriyim herseyini yoksa bu eve gore mi alayim.kv biraz daha dur kendi evine gore alirsin herseyini diyo.annem kizimi ayirmami istemio oda sizin odada yatsin bi besik daha alin dio.teyzeminde benim gibi kiziyla oglu oda ayir odanda yatmasin ikiside dio.cevredende biton ses cikio.ne yapacagimi bilemedim siz olsaniz ne yapardiniz?

Kizlar lutfen yardim edin.dun geceden beri afedersiniz genital girisimde agri var ara ara degil surekli.kasiklarimda ara ara sancilaniyo sag bel kemigimde cok agriyor kanama lekelenme yok Allaha sukur korkmalimiyim sizce yoksa rahim buyumesimidr
Bence endişelenme çok fazla rahim genişlediği büyüdüğü içindir büyük ihtimalle için rahat etmesi için bi git istersen doktoruna garanti olsun

Canim ben olsam bebek dogmadan odasini ayirmaya calisirdim.bebek dogdukdan sonra ayirirsan kendisini kotu hisseder bebek geldi beni gonderdiler diye.yaptirmakdan kastin marangoz getirip odasina gore yaptirmakmi? Genc odasi seklinde alicaksan eger simdilik bi yatakla dolap alirsin sonra tamamlarsin takimini.mesela belli markalardan alirsan surekliligi olabiliyor.ayni odada iki cocukla eltim hic rahat degildi kogus gibi oldu oda cok diye rahatsiz hissediyodu kendisini.her halukarda bebek dogdukdan sonra buyuk cocugunu ayirmak onu uzecektir diye dusunuyorum ben simdiden vakit varken alisir ne guzel

Vallahi ben onu bunu bilmem. Bir ay 4 hafta. 20 hafta dolunca ben 5 ayı bitirmiş kabul ediyorum kendimi. Kim ne derse desin 6. Aydayız biz bebişimle Bir de çizelgeyle mi uğraşıcaz

Dün o kadar şuursuzca uyumuşum ki sağa sola döne döne, yavrum için endişelenip sabahtan beri yağmur duası gibi tekme duasına çıktım. Bal çikolata hüplettim, şimdi benim oğlan yerinde durmuyor

bizim 2 hafta oldu fotografı alalı, agzı ben burnu babası cenesi teyzesi :))) Cok değişik bir duygu gercekten.
Biz doktordan geldik bizimki de 565 gr olmuş teyzesi maşallah ama yine poz vermedi yüzünü kapamıştı.inşallah 3 hafta sonra artık:))bide çok kilo almışsın dedi doktorum :))umurumda mı?hayır:))

Canm ben kesinlikle kendi evime göre çocuk odasını dizayn ederdim. ama şuda var bebeğin ağlayacak geceleri sonuçda ona bakacaksın sabahlara kadar uyutmaya çalışacaksın belkide. emzireceksin filan. 1.5 yaşında kızın rahat edemeyebilir oda uyanır ağlar filan diye düşünüyorum.Ama kendi evini döşemen en mantıklısı.

Biz doktordan geldik bizimki de 565 gr olmuş teyzesi maşallah ama yine poz vermedi yüzünü kapamıştı.inşallah 3 hafta sonra artık:))bide çok kilo almışsın dedi doktorum :))umurumda mı?hayır:))
Bence de boşverin ikinizin de sağlığı yerinde olsunda kilolar verilir.yarinda biz gidicez doktora bakalım bize ne dice doktorumuz :)))

Canimm bi karar verebilsem hemen yapicam odasini bende dogumdan once ayirmayi dusunuodum sonra dedigin gibi dislanmis hissetmesin diye ama gel gorki her kafadan bi ses cikio yok nie ole yapiosunlar falan.

Benim hamile bir arkadaşıma doktor Viks önermiş az miktarda boğazına sürmesi için.hamileler kullanabiliyor mu bir araştırıp kullanabilirsin belki

Aynen bende ole istiodum canim burdaki cocuk odasini ben kiler gibi doldurdum adim atcak yer yok bide onlari nereye koyucam.kendi evimde bi balkonu kapattirip kiler gibi kullanmayi dusunuodum.ama simdi bi odadada iki cocuk nasi olur bilemedim.ben kendim cizip yaptirmak istiodum odasini

Canim benim amacim kendim cizip yaptirmakti ama iste bu eve olmaz bu eve yapmaya karar verirsem mecburen hazir alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…