2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm zaten 1 sene snra evinize geçecekmissiniz sanırım kışa denk geliyo.zaten doğum yaza. sabredersen eğer çok iyi olur. şimdi alcaksın dolabını gideceğin eve olmayacak yada olacak diceksin keşke bunu yapmasaydım .Yada biri olcak biri olmicak.kira olunca farklı oluyor kendi evin bambaşka oluyor.Ama şuda bir gerçek evet baya zor olacak bebeğinle 1,5 yaşında kızın aynı odada . Bebeğe bakim derken diğer kızını uyatmamalısın yoksa oda ağlar ikisi birden zorlanrsın

Canimm bi karar verebilsem hemen yapicam odasini bende dogumdan once ayirmayi dusunuodum sonra dedigin gibi dislanmis hissetmesin diye ama gel gorki her kafadan bi ses cikio yok nie ole yapiosunlar falan.
En dogrusunu sen dusunursun canim.maddi manevi nasil rahat ediceksen oyle yapmaya calis.baska seslerede kulaklarini kapat esinle oturup karar ver bosver milleti ne kadsr cok sorarsa okadsr kafasi karisiyo insanin

Kız 10 aylık mı doğuruyosun sen :)
40 hafta 10 ay ediyor :)) aslinda daha adet gecikir gecikmez bir aylik sayiliyolarya hata orda bence ben adet dongume gore ay, doguma kalan sureye gorede hafta hesabi yapiyorum.yasitlarimiz anliyolar haftadan ama dun annem sordu 21 bitiyor anne dedim yani nee kac aylik ne biliyim ben haftasini dedi

Hala 5. Ayın içindesin canım. Attığım ekran görüntüsünü kaydet ordan söyle :) 22. Hafta bitince 6. Aya gireceksin.

ECEcanN canım gozun aydin guzel kizini gormussun cok sukur bi sknti da yokmus sevindim senin adina minnoslari bi alsak kucagimiza hayirlisiyla dun benimki uyuyordu ellerini cekmis yuzune poncigim benim
Bu Dr da yine pipi resmi verdi neyse bu doktorlardaki pipi resmi verme meraki....!

Aynen öyle canım. Hatta sadece ben değil hepimiz 10 ayda doğuyoruz. Hafta hesabı bildiğin gibi son adet tarihine göre hesaplanıyor. Senin bu mantıkla o zaman sen en son adet olduğun gün hamileydin

Canım senin dediğin mantıkla adet gününde hamile kalmış oluyorsun ama bu imkansiz.
İlk iki haftadan sonra hamile kalıyorsun. İlk birinci ay 6 hafta olarak hesaplanıyor.
Ekte yer alan listeye bakarsan ne demek istediğimi anlayacaksın.

Eklentiler

• IMG_6559.webp
    8 KB · Görüntüleme: 49
Vallahi ben onu bunu bilmem. Bir ay 4 hafta. 20 hafta dolunca ben 5 ayı bitirmiş kabul ediyorum kendimi. Kim ne derse desin 6. Aydayız biz bebişimle Bir de çizelgeyle mi uğraşıcaz
Ben regl dongumde diyorum ayıma girdim diye hala 6 ay saymiyorum kendimi :)

İs yerinden bir arkadasim hediye yaptirmis bugun verdi, cok begendim.
Evet çok hosmus tam da benim yapacağından vallahi kafamdaki buydu :) hatta kuzenle malzemeleri ayarliycaktik prens taçlı yapicam inşallah ayakkabısı ve hastane çıkışına uygun hastane beşiğine de tütü yapicam susluycem odayı inşallah hepsi kafamda canlandı su yastığı görünce :))))

Bitince paylas canim :)

9 kilo aldim ben bugun tam 21+0 odemde oluyor eminim bu kiloyu alicak kadar yemiyorum aslinda.birde ahh kabizlik oldurdu beni.diger hamileliklerimde yedigim gibi yesem kapidan felan gecemem herhalde vinc kullanirlardi artik :)))))
Bende 9 kilo aldim ve dedigin gibi bende cok yemiyorum, bend ekesin odem var sabahlari parmaklarim ayaklarim sisiyo ve gun icknde coraplarim iz yapiyo. Soktora dedim, odem olur bol su dedi herzamanki gibi yani yuvarlanarak doktora gitcem galiba

Canım senin dediğini anladım da hafta hesabını ilk adet tarihine göre yapınca da o tarihte hamile kalmış oluyoruz ona bakarsan. O zaman hafta hesabını tam gününden yapsalarmış da tam ay tutsaymış. Ben hangi gün hamile kaldığımı biliyorum zaten. Olay o değil. Senin listeye göre her ay 4 hafta ama 7. ve 9. aylar 5 er hafta. Onun mantığı ne o zaman? Benim demek istediğim sürekli listeyle uğraşacağıma doldurduğum haftayı 4 e böler ayımı söylerim geçerim. Zaten çok ilginç birşey yapmış da olmuyorum. Gebeliğin normali zaten 9 ay 10 gün. Yani 4 gün farkla 38 hafta ediyor. Ben de 40 hesaplamış olayım ne olacak. 9,5 ay gebelik normal de 10 ay olağanüstü birşey mi. Anlamayla ilgili bir sıkıntı yok, uğraşmak istemediğimden çizelgeyle tabloyla...

Nasıl istersen öyle hesapla canım. Bi şey demedik. Ben doğru olanı söyleyeyim diye şey ettim. İstersen 4 aylıkken 6 aylığım de :)

Biz doktordan geldik bizimki de 565 gr olmuş teyzesi maşallah ama yine poz vermedi yüzünü kapamıştı.inşallah 3 hafta sonra artık:))bide çok kilo almışsın dedi doktorum :))umurumda mı?hayır:))
Maşallah cnm annesi güzel bakmış bebişine hangimiz almıyoruz ki valla o kdr fazla yemiyorum abur cuburum da yok ama gayette alıyorum hareketsizim ondandır diye düşünüyorum. Buna da yapılacak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…