2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Slm kızlar
Dr .dan geldim şimdi çok şükür yolunda herşey kalp atışını dinledik ultrosanda da gördük ilk defa eşimle:) heryeri net belliydi bacak bacak üstüne atmış poz veriyodu bize sıpa cinsiyetimiz de erkek pipisinide gördük teyzeleri @endless love eklersin canım :)
birde idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı suda eriyen bi ilaç yazdı birde günde en az 2.5 litre su iç dedi sizde dikkat edin kızlar

Nasıl istersen öyle hesapla canım. Bi şey demedik. Ben doğru olanı söyleyeyim diye şey ettim. İstersen 4 aylıkken 6 aylığım de :)
Ben genellikle hafta+gün şeklinde söylüyorum. Neyse de onu söylüyorum. Kimseye olduğumdan daha ileride bir gebelik ikna etme derdim yok. Şakasına tabloyla mı uğraşacağım 4 e böler söylerim dedim de olay nereye geldi. Rastgele internete yazınca da bu tablo çıktı mesela. Gebelikte ay söylenmez. Hafta söylenir. Ama kaç ay oluyor şimdi diye soran oluyor gebelikle bizim kadar haşır neşir olmayanlardan, ben de o şekilde söylüyorum geçiyorum. Bundan sonra ay söyleyecek olanlar da hangi tabloyu referans aldığını da belirtsin bari. Şimdi bu tabloya göre farklı seninkine göre farklı. Biri yazmış geçmiş biz de tartışıyoruz burada.

Teyzemde cok zorlanirsin diyo ayy ne biliyim ya ne zormus bu isler allahim insallah kolayligini verir.canim fikirlerin icin cok saol allahim hepimize kolaylik versin

En dogrusunu sen dusunursun canim.maddi manevi nasil rahat ediceksen oyle yapmaya calis.baska seslerede kulaklarini kapat esinle oturup karar ver bosver milleti ne kadsr cok sorarsa okadsr kafasi karisiyo insanin
Haklisin canim cok saol insallah bir an once hallederiz bu konuyu

Hadi gel öpüşüp barışanım :)

Canım çok şükür bi sıkıntı çıkmamış maşallah kuzularımıza:)
bizimki de 15 cm 272 gram çok minikler ya yerim onları ben

Canım çok şükür bi sıkıntı çıkmamış maşallah kuzularımıza:)
bizimki de 15 cm 272 gram çok minikler ya yerim onları ben
ay maşallah yerim ben o miniği canlarım benim maşşallah cnm ben seni soracaktım şimdi.Allaha şükür iyiler.Senin minik çıtı pıtı olacak galiba maşallah minik ellerini sevsin teyzesi

Maşallah cnm annesi güzel bakmış bebişine hangimiz almıyoruz ki valla o kdr fazla yemiyorum abur cuburum da yok ama gayette alıyorum hareketsizim ondandır diye düşünüyorum. Buna da yapılacak bişi yok
Bakmaya çalışıyorum hepiniz gibi canımmm.ben de gerçekten az yiyorum anlamadım gitti.aynen kış hamileliği ve hareketsizlik.yaz olsaydı deli gibi yüzerdim.soğuktan sokağa adım atmayan korkuyorum hasta olacam diye.aynen umrumda değil çocuğumdan feragat edemem kilo almayayım diye

Bence kizini ayirman daha dogru olur, hatta simdiden ayir ki doguma kadar alişssin kizinda, ikisinayni odada olmaz cunku bebegin agladiginda kizin da uyanacak ikizi de aglayacak derken baya arbede cikar uzmanlarda 6. Ayda bebeklerinizi ayirin diyorlar. Oda konusuna gelince o sana bagli, yeni evinizin plani belliyse ordaki cocuk odasina gore bir oda alabilirsin simdiden, yada sadece besigini yan odaya alip simdilik idare de edebilirsin. Ama ben olsam hemen kizimi ayirir ve alismasini saglardim. Benim fikrim bu

Kizlar hele bi 90 dan asagi inelim o zaman su kadar kaldilara basliycaz bu haftalar hic sorun olmiycak :)

Hamilelik ay takvimine gore hesaplaniyor aslinda. Burdaki hamilelik durumunda da yazmisti. Kameri takvime gore hesaplanir diye. O takvime gore de hamilelik 10 ay surer. Bizim kullandigimiz gunes takvimine gore 9ay 10 gune tekabul ediyor. Ben gunes takvimine gore 4 bucuk ay takvimine gore 5 aylik hamileyim her turlu hamileligi yariladik

ay maşallah yerim ben o miniği canlarım benim maşşallah cnm ben seni soracaktım şimdi.Allaha şükür iyiler.Senin minik çıtı pıtı olacak galiba maşallah minik ellerini sevsin teyzesi
Sağol canım çok şükür ,Hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah kuzularimizaBak ultrason fotomuz canim tam anlamadık neresi pipiye benzettim ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_20170104_174549.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
Cubbusu son ay gorecegiz, hayal ettikce heyecanlaniyorum. Bugunde doguramadimlar, pat diye gelen dogum haberleri. Sonra duygulu duygulu gozumuzdeki yaslarla okudugumuz dogum hikayeleri. İlk heyecanlar, Allahim herkese bu guzel duygulari yasatsin.

Bu arada hamilelerin dualari kabul olur derler, aklimiza geldikce bebek isteyenlere de dua etmeyi unutmayalim. Allahim bu duygulari her kadina yasatsin.

İlk hamileligimde esim tutturdu 9 ay 10 gun neymis sen 10 gun felan beklemezsin dedi. Tam 38. Haftada dogurdum. Bunda da soruyorum esime ben ne zaman dogururum diye. İsin sakasi Allah bilir tabi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…