2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım tetanoz aşısının ilk dozunu 15. Haftada vuruldum banada erken vurulmuşum gibi geldi hemşireye sordum 10 gün erken vurduk bişey olmaz dedi.bak şimdi Aklım karıştı?
Sen çok erken vurulmuşsun acaba ondanmı bebeği kaybettin. 23. 24. Haftada vuruluyo benim bildigim

Canim annem 1.5yasina bile ayy cok kucuk nasi yatsin baska odada diyo.ben 6 da ayirsam adim vicdansiz anneye cikardi teyzem o zaman ayirdi neler dediler.ya aslinda baskalarinin dedigini pek takmam ama ne bilim kizima karsi kendimi kotu hissediorum zaten ben bile kardesi oldugu icin ayiriomusum gibi gelio halbuki planlarimda 1 yasinda ayirmak vardi ama biraz vicdan yapiorum sanirim

Maşallah cnm annesi güzel bakmış bebişine hangimiz almıyoruz ki valla o kdr fazla yemiyorum abur cuburum da yok ama gayette alıyorum hareketsizim ondandır diye düşünüyorum. Buna da yapılacak bişi yok
Ben istisnayim heralde tuhaf ama iştahım yok ve bir iki kilo falan aldım yani bende biraz anormallik var bence

Ben bu dedgni hic yasamadm kuzu. Gecen midem yanio sandm.meger usutmusum isindm.gecti. 20 gundr boyle evdeym canm normalde cikip hava alip gelirdm en azindan su ayi bi atlataym ins. Bi cok sey rayna oturacak. Dijkat et sende canmm. Bu gun komsu geldi. Yabanci geldi sanirim ses falan nasil oynuyor. Herseyi anliyorlar y

Ben istisnayim heralde tuhaf ama iştahım yok ve bir iki kilo falan aldım yani bende biraz anormallik var bence
Vitamin hapi vs iciyor musun canim.onu icenlern istahi aciliyormus. Bn icmiyorum . gebelk oncesi gibiyim. Kimi zamn istagsz kimi zamn nirmal.bu ara istagszm mesela. Ona ragmn 4 kilo almsm

Canim bence sen annene uzmanlarin soylediklerini dinlet, eskilerin cocuk yetistirme tarzi cok farkli. Saglikli olan 6. Aydan sonra ayirmak ki zaten aile sagligi icin de bu onemli. Sonucta esin ile ozel bir odanin olmasi ve cocugunun da kendine ait bir odada uyumasi bence gayet mantikli bence sen nasil itiyorsan oyle yap ve kimseye de kulak asma... Benim annem simdiden diyor 6 aylik minicik bebek ayrilmaz diye ama ben de kiziyorum eskiden olan adetler boZuldu diye cocuga gore yasamak degilde, cocugu hayatimiza adapte etmek onemli bence. Olabildigince bu yonde ugrasmak lazim diye dusunuyorum minnakimi 6. Ayda ayiricam ben kismetse

Ben bu haftaya kadar 6 kilo almışım kış hamileliğinin en kötü yanı bu sanırım
Valla ben de 7 kilo aldım ama hayatımda hiç hareket yok ki evin içinde gün geçiriyorum.disarisi kar buz,bir de meşhur ankaranin ayazı hasta olurum diye çıkmaya cesaret edemiyorum hiç.hal böyle olunca da gelsin kilolar:))))

Canım tetanoz aşısının ilk dozunu 15. Haftada vuruldum banada erken vurulmuşum gibi geldi hemşireye sordum 10 gün erken vurduk bişey olmaz dedi.bak şimdi Aklım karıştı?
15. hafta mi? Bana hemsire dedi ki normalde 20. haftada vuruyoz ama sen 22 yada 23 haftada gel cünkü benimde düsük oluyodu risk almiyalim dedi. Daha ben 2 hafta sonra gitcem :/hatta bana hemsirem dedi doktorun yaptirmak isterse yaptirma.

allahim tüm istiyenlere saglikli tatli bir bebek nasip etsin bizede beraber:) hic kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Ahh canim cok dogru diyosunda gel gorki iste anlasalar.benim istegimde hep bir yasinda ayirmakti zaten o zamana kadar ev isimiz hallolur diyoduk ama uzadi kismet bakalim esimde pek ayirma taraftari deil ama biraz zorlicam sansimi odasi olsun kendi odasina alissin cok istiorum cunku kizim gece uyanmaz simdi oglum surekli uyanirsa kizimida uyandiricak bu sefer ikisini birden uyut zor olucak.

Bu dediklerininyapiyor aslinda, kahvaltida ekmek yiyorum, bazen oglende yiyorum ama yedigime gore cok kilo aliyorum nedensen hayatimda gormedigim kilolara ulastim soklardayim depresyona az kaldi

al benden de okadar 4,5 kg aldım 19. haftam...neden bu kadar hızla kilo alıyorum bilmiyorum

vitamiin ilaçlarına bağlıyorum artık

cok sevindim senin adina. saglicakla kucagina al insallah

kizlarr su beden konusu kafami karistiriyor. simdi biz Allah nasip ederse mayis annesi olacagiz ya, yaz yakin. kac tane yenidogan, kac tane 0.3 ay kiyafet almaliyiz? 3.6 ayi yazin giyer tahminen. siz ne dsunuyorsunuz. ben 3 sene oncesini unuttum maalesef hic aklimda yok su beden isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…