2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Aynen cnm bende yaza gelse en azından yürüyüş fln yapardım diye düşünüyordum ama öyle olmadı kesinlikle çok soğuk hele Ankara bu sene hiç görmediğim kadar soğuk ve ayaz işe gitmek zorunda olmasam bende sokağa çıkmam valla dışarılar buz pateni gibi zaten korkarak yürüyorum resmen. Bu arada 6 kilo aldım ben

Aynen canım buralarda öyle malesef neyse bebişler sağlıklı olsunlar da varsın biz uğraşalım kilolarla

Vitamin hapi vs iciyor musun canim.onu icenlern istahi aciliyormus. Bn icmiyorum . gebelk oncesi gibiyim. Kimi zamn istagsz kimi zamn nirmal.bu ara istagszm mesela. Ona ragmn 4 kilo almsm
Ben her gün decavit içiyorum acaba ondan mı kilo alıyorum çokta iştahım açık değil ama yine de bazen bir günden diğer güne çok ciddi farkediyor

Son düzenleme:
Bana dedilerki 6-7 tane yeni dogan setin olsun, kalanlri da 0-3 ve 3-6 al dediler. İlk dogunca cok kusarmis surekli degismek gerekir dediler ama cokta abartmamak lazim hizlica buyuyorlar malum. Gerektikce aliriz nasilsa

Bu gün iğneyi vurN hemşireyi Aradım oğlumda 19+5 te yapılmıştı bunda 15+4 te yapıldı.dedim bişey olmaz dedi ama yarın kadın doğumcuma gidecem özellikle soracam Peşini bırakmayacağım

Arkadaslar birsey sormak istiyorum.uzanirken otururken birseyim yok ama yurudugumde wc yaparken ozellikle minik wc de alt kasigimda sizlama batma ve agri oluyor .nedenki acaba canimncok acyor

Kızlar lohusa pijamalarını naptınız baktınız mı hiç ya bana bi kaç sefer giyiceğim için çok pahalı geliyo söyle bi baktımda 200 den aşagıya düzgün bişey yok bide hepsi en son xl beden ben şimdi xl giyiyorum doğumda hayatta olmaz napıcam ki

Biz doktordan geldik bizimki de 565 gr olmuş teyzesi maşallah ama yine poz vermedi yüzünü kapamıştı.inşallah 3 hafta sonra artık:))bide çok kilo almışsın dedi doktorum :))umurumda mı?hayır:))
Tamam estetik açıdan kilo önemli değil verilir ama sağlık açısından hele ki son aylarda sıkıntı yaşamamak için biraz dikkat etsen iyi olur bence

Oyh kurban olurum onun herseyi anlamasinaa benn.. benimkide dunden beri dönüyo icerde hic yukari vurmadi kerata gerci bi dinlenemedim oturup yarin is ordan hastaneye ablamin yanina ordan kendi doktoruma obur gun temizlik misafirlik cumartesi cenazemiz var insan nasil dinlensin ki sukur haftaya bosum biraz. Artik benimde yemektenmi moraldenmi neyse migde asitim yuksek galiba ondan yanma oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…