2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben almistim ilk hamileligimdede giymek nasip olmadi heraldede giymem cünkü bembeyaz almisim hangi akla almissam

Kizlar bise sorcam aksam bakiyomda gögsümün ucunda biseler kurumus acaba o süt olabilir mi? Tecrübeli anneler? Ilk kez oluyo böyle :/

Ya benimde karnım büyüdükçe gece uyuyamıyorum dönüyorum sürekli dönme dolap gibi :)
Ben uyuyorum da donerken uyaniyrm yavasca donuyorum. Ama her sabah erkenden kalkiyorum. 8 yada 8.30 simdi bolca uyu sonra cok ararsin diyenlere de sinir oluyorum sanki uyuyabiliyormuyuz calisirken uykuya hasrettim, evdeyken de uyuyamiyorum yahu

Kizlar bise sorcam aksam bakiyomda gögsümün ucunda biseler kurumus acaba o süt olabilir mi? Tecrübeli anneler? Ilk kez oluyo böyle :/
Bende de oluyor ama bence sut degildir cunku bende daha onceden de olurdu. Belki ölü deri felandir, telaslanma canim. Ben aliskin oldugumdan takilmadim hic.

Dadli evet canim sor mutlaka, internette 3. Aydan sonra vurulabilecegi yaziyor bende dun yaptirdim 19+5te ve ben bile tedirgin oldum acaba erken mi diye. Aşi olsak dert olmasak dert. Ama sen mutlaka doktoruna da danis, işin aslini ogren.

Vitamin hapi vs iciyor musun canim.onu icenlern istahi aciliyormus. Bn icmiyorum . gebelk oncesi gibiyim. Kimi zamn istagsz kimi zamn nirmal.bu ara istagszm mesela. Ona ragmn 4 kilo almsm
Malesef kullanamıyorum vitamin midem bulanıyor sadece göbeğim var birazcık işte

Arkadaslar birsey sormak istiyorum.uzanirken otururken birseyim yok ama yurudugumde wc yaparken ozellikle minik wc de alt kasigimda sizlama batma ve agri oluyor .nedenki acaba canimncok acyor
Sabah tuvalete sıkışık uyanıyorum haliyle idrar torbası dolu olunca kasıklara baskı yapıyor ve Ağrı'yla uyanıyorum bende de var böyle bir durum

Ben daha bu hafta gidicem. 20+3 üm şuan. Cuma günü gibi gitmeyi düşünüyorum.
Ben de 20 ocak cuma gideyim diyorum.o zaman 20+3 olacağım.en geç gidebileceğim tarih buertesi gün memlekete gideceğim.inşallah sıkıntısız olur hepimizinki.hayatımda en çok korktuğum aşı oldu buminikler olunca işin içinde

Tamam estetik açıdan kilo önemli değil verilir ama sağlık açısından hele ki son aylarda sıkıntı yaşamamak için biraz dikkat etsen iyi olur bence
Daha dikkatli olacam evet ama yani hani hayatımdan çıkaracağım da bişey yok ki.çünkü Abur cubur yemiyorum.pekmezi mi çıkarayım sütü mü yemeği mi(ki 2 öğün yiyorum)gece de yemiyorum meyveyi mi çıkarayım bilemedim:)))

Bende bir haftadir gribim bir türlü geçmedi burnum hep tıkalı okyanus suyu iyi geldi mi bir de zararı yok değil mi bende alayım
Canım eczacıya da sordum bunları küçük çocuklar için de kullanıyorlarmış hiçbir yan etkisi yok içiniz rahat olsun dedi. 40 tl gibi bir fiyatı var. Rahat uyutuyor ve burnunun ferahladığını hissediyorsun. Sirkeli su da çekebilirsin ama benim midem bulandı yapamadım burnum yandı bir de çok silmekten kızarmıştı o yüzden okyanus suyu aldım. Sen de sor bi istersen çok geçmiş olsun

Bende normalde de iştahlı değildim bebek hiç açıktır miyor beni
Sen en azından kilo almıyorsun ya ben dün akşamdan bu akşama 1kg farketmiş mesela. Öyle tuvalet sıkıntım yok çok yemek yiyen çok su içen biride değilim ama nasıl böyle oluyor bu kadar farkediyor anlayamıyorum. Ödem oluyordur diyorlar ama ne bilim

Yaa kilo alım durumunu bende anlamadim, bende 20.haftadayim 4 kilo da ben aldım, normalde zayıf olduğum içinde hemen göbeğim çıktı, doktor kilo alimima ve bebegin gelişimine iyi demişti ama aldigim bu kiloyu kesinlikle yemeklerden almadığım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…