2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tsk ederim cnm çok sağol

Ne yapacan bebeğin sağlıklı olsun da sonrasında veririsin ins ben normalde de zayıf biriyim zaten şimdi de 50 -51 falanim takılma sağlıklı olalım da ne yapalm

Ben uyuyorum da donerken uyaniyrm yavasca donuyorum. Ama her sabah erkenden kalkiyorum. 8 yada 8.30 simdi bolca uyu sonra cok ararsin diyenlere de sinir oluyorum sanki uyuyabiliyormuyuz calisirken uykuya hasrettim, evdeyken de uyuyamiyorum yahu
Aynen valla benim çevremdede aynı laflar var ama ben hic uyuyamıyorum sabaha karşı biraz uyku basıyo oda eşim sağolsun telefonu horoz gibi ötüyo kafamda biraz olan uykuda kayboluyor sinirden eşimi o an boğa bilirim o derece yani

cok güzel beyaz ama simdi kan lekesi falan hersey hemen belli olur diye giymem :/
Evet bende beyaz düşünüyorum ama dediğin gbi kullanışsız bende başka renk bakayım bari pembe mavi flnda istemiyorum çocuk işi gibi geliyo zümrüt yeşili filan görmüştüm geçenlerde onlardan alırım heralde beden bulabilirsem

Ben her gün decavit içiyorum acaba ondan mı kilo alıyorum çokta iştahım açık değil ama yine de bazen bir günden diğer güne çok ciddi farkediyor
Bsnada ondan verdi kullanmadm. Oyle duymustum canm. Hatta sirf istah aciyo diye icsemmi diye dusunmedim degil :)))

Ister istemez uzuluyosundr oda mideye vurur bu hafta yogunmussun. Dikkat et canm pasayada kendinede. Hele temzlkte sakin yorma teyzesi kizarizz

Ya merak ettimm kuzunun annesi onceden vucudun kilo almaya elversli miydi alip veriyomuydun mesela. Yoksa gebeliktemi oldu.

Bugün ayrıntılı ultrasonum vardı sabah kalktım heyecanlı heyecanlı gittim. Sadece ve sadece 5 dk sürdü. Şok oldum kadın geldi hiç bişey demeden baktı baktı gitti. Yatakta kaldım öyle bişey diyemeden. Sistem bozukmuş raporda veremediler. Oturdum sinirden yarım saat ağladım. Sonra başka hastaneyi arayıp randevu aldım sabah 9.30da oraya gidicem. Hep böyle şeyler beni buluyor zaten. Bebeğimi göremedim bile

Ya merak ettimm kuzunun annesi onceden vucudun kilo almaya elversli miydi alip veriyomuydun mesela. Yoksa gebeliktemi oldu.
Hayır almazdım yazla kış arası 2 kilo alır verirdim.yani şimdi Se görsen öyle kilolu demezsin çünkü boyum var.bu gebelikten 3 ay önce düşüğüm oldu.o gebelikte de 3 ay sürdü 3-4 kilo almıştım.hamilelik yatıyor sanırım bana canım:))

Masaallah diyelimde kuzuu. Zaten boyun uzun skinti olmuyordur. Sende kendini rahat hissediyorsann problem yok. Bende istiyoree

Ama baya hareketli bir hayatım vardı iş hayatım.tabi o bitti ve evden nerdeyse çıkmıyorum.hareketsizlik bana yaramadı bence.yolsa yemem içmemde pek bi fark yok

Arkadaşlar ben 8 kilo almışım 70 kilo olmuşum Ekmek filan yemiyorum nasıl oldu anlamadım. Boyum 1.71 cm ondan çok belli olmuyor ama son 4 aya girdim yani asıl kilo alacağım zamana. Bir de çalışıyorum ya çalışmasam ne olacaktı acaba?

Boy uzun hic bsycik olmaz cokta yakismistr smdi :)) dr ne diyor o onemli tabii

kızlar devlet hastanesinde ayrıntılı ultrasyon çektiren var mı haftaya çarşamba Süleymaniye kadın doğum da ayrıntılı ultrasyon a gireceğim kimi diyor Renkli kimi diyor devlet renksiz bakıyor diye birde aç veya tok farkediyor mu?

Doğal doğum yapabilsem bir ayda bile verilir aldığımız kilolar.her gün dua ediyorum bana nasip eyle allahım diye.sezeryana kesinlikle karşıyım(özel durumlar haricinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…