2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Aç veya tok olmanın önemi yok annesi

Çalış
Çalışmasan benim gibi on lu rakama ulaşırdı Can'ım :))

Ben uyuyorum da donerken uyaniyrm yavasca donuyorum. Ama her sabah erkenden kalkiyorum. 8 yada 8.30 simdi bolca uyu sonra cok ararsin diyenlere de sinir oluyorum sanki uyuyabiliyormuyuz calisirken uykuya hasrettim, evdeyken de uyuyamiyorum yahu
Sen yine iyisin ben 5-6 gibi uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum

Kızlar slm doktora 2 gün önce gittim 16+4sün dedi sonra bebişlere baktı biri 17+1 diğeri 17+3 olmuş ikisi de 183 gr dedi. Şimdi ben kaçıncı haftadayım? Havuz problemi mübarek

Bu tetanoz konusu bir acayip. Dadli ve H hasretsinan65 ben ilk gebeliğimde 23. Haftada vururdum hemen akabinde bebeğim öldü ama doktorlar tetanoz asla öldürmez dediler. İnsanın içinde kalıyor bir şüphe tabi.

Bende 9 kilo aldim ve dedigin gibi bende cok yemiyorum, bend ekesin odem var sabahlari parmaklarim ayaklarim sisiyo ve gun icknde coraplarim iz yapiyo. Soktora dedim, odem olur bol su dedi herzamanki gibi yani yuvarlanarak doktora gitcem galiba
Ben de son bir haftada 2 kilo aldım üstelik günlük kalori miktarının üstüne asla çıkmadım nasıl oluyor anlamadım. Doktorum gayet normal dedi ben şok. Bende de ödem var sanırım.

Boy uzun hic bsycik olmaz cokta yakismistr smdi :)) dr ne diyor o onemli tabii
Canım doktorumla yarın randevum var. 1 ayda 3 kilo almışım bakalım ne diyecek. Benim dr biraz kilo alımına karşı azarı yicem kesin :) Sorun şu ki ayak bileklerim çok ayakta kalınca ağrı yapıyo şişiyo. Ayakkabılarım sıkmaya başladı hafiftençok iştahlı yemek yiyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum demek ki çok edememişim Sağlık açısından sorun yoksa çok takılmıyorum aslında arkadaşlar dediğin gibi yakıştı diyorlar canım sağol

Çalış

Çalışmasan benim gibi on lu rakama ulaşırdı Can'ım :))
Canım sağlık açısından problem yoksa çok da takılmamak lazım aslında. Kışa denk geldik bir yandan iyi bir yandan kötü oldu bizim için. Hareket edemiyoruz doğru dürüst. Amann bebişler iyi olsun da canımız sağolsun veririz kiloları

Aç tok fark etmiyor canım. Ben Ankaradayım Eyüp Ekici'ye gittim siyah beyaz baktı. Renkli de bakar bebişi net görürüm diyordum göremedim. Yalnız aklınızda olsun renklide daha fazla frekans gönderildiği için bebişlerimiz rahatsız oluyormuş o yüzden yüzlerini kapatıyorlarmış kıyamam

Benim gobus buyudu, gece yatakta donerken bile zorlaniyorum ya
Geceleri bende ufak ufak rahatsiz olmaya basladim.hamilelikte en cok son iki aydaki uyku sıkıntisi korkutur beni cok zornoluyo donmek gece yardimsiz olmuyor
Benim göbek değil de popo arkaya arkaya gidiyor bakalım göbiş çok yok
Popoda genisledi camasirlarim artik rahat degil bi posta almam lazim :)

Kızlar slm doktora 2 gün önce gittim 16+4sün dedi sonra bebişlere baktı biri 17+1 diğeri 17+3 olmuş ikisi de 183 gr dedi. Şimdi ben kaçıncı haftadayım? Havuz problemi mübarek
Sata gore dusun hep canim, bebisler onde gitse bile aon haftalarda tekrar sat ile uyumlu oluyolar. Her zaman dogum hesabi sata gore yapiliyor. O yuzden sen 16+4 olarak yap hesaplarini

Geceleri bende ufak ufak rahatsiz olmaya basladim.hamilelikte en cok son iki aydaki uyku sıkıntisi korkutur beni cok zornoluyo donmek gece yardimsiz olmuyor

Popoda genisledi camasirlarim artik rahat degil bi posta almam lazim :)
Benim popo da sorun yok ama bel cevrem genisledi. Zaten camasirlarimi hep gobek alti giyiyiyorum

Ben de son bir haftada 2 kilo aldım üstelik günlük kalori miktarının üstüne asla çıkmadım nasıl oluyor anlamadım. Doktorum gayet normal dedi ben şok. Bende de ödem var sanırım.
Vallla doktorum bana dikkat etmemi soyledi, fazla kilo aldigim icin. Canimsenin ikiz gebelik ya ondan belki normal karsilaniyor

Ayyyy oyle demeyin yaaaa ben de iki gun once vuruldum asiyi ve korkuyorum simdii
Canım vardır başka sebepleri ben De bı hafta olcak yarın son dozu vurulali Allah aşkına bebek öldürse yaparlarmi tövbe ya evham yapıyoruz böyle boş yere salakmi bu doktorlar ebeler ya da devlet aşıyı zorunlu kilmislar çocuklarımız ölsün diyemi .. Allah korusun canım ya korkma inşallah bişey olmaz vesvese vermeyelim kendimize şuan bebeğim iyi hala çok şükür hissediyorum yani doktora gidince sorucam bunu cidden ya .. zaten hamilelik stresli bı dönem bı De böyle şeyler duyup psikolojimiz iyice bozuluyor ..

Ben bugün sağlık ocağı na gittim aşı için 23+4 um hemşireye sordum kaç aylık diye 6. Ayındasın dedi iki hafta sonra 7 olacak dedi şaşırdım yani internet en de bakın öyle zaten
nasıl 6 ay ya :) canım 6 ay dolunca 6 ay sayılırsın ve daha dolmadi 24-25 haftalar bitince 6 ay sayılırsın sonra 7. Aydan gün alınır 7 aylık olunmaz olunamazda mantıksız yani şuan 6 aylık olucam dolucak 6 ayim ama 6 sayilicam 7 28-29 haftalardan sonra sayılıyor bir ay 4 hafta ama 28 gün değil 4 hafta 3 gün ya da 2 gün bı Şubat 28 ya da 29 gün canım .. ben nette De bakıyorum dediğim gibi çıkıyor aslında neyse çokta önemli değil herkes istediği gibi desin ben regl gunume gelince ay oldu sanıyorum bana böylesi mantıklı geliyor .

Dogru soyluyorsun,evham yapmayalim yaaa ne duysam strese giriyorum ben baya etkileniyorum da neyse kalkim kahvalti hazirlimse bende bebisimi hissederim belki iki pit pit yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…