- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.441
Evett prenses geliyorTeşekkür ler canım senin cinsiyet belli mi
Canm evet çok pahalı ben almayacağım öyle. ama bulurum inşallah eminönünden filan 80-90 tl ye. Teyzem tuhafiyeci benim mallar geliyor ona kapalı çarşıdan ona sipariş vereceğim uyguna bulurum diye tahmin ediyorum.Ama 100de yukarısı da verilmz bana göre .Gerek yok . 2 tane uygun al 40 ına kadar giy.Kızlar lohusa pijamalarını naptınız baktınız mı hiç ya bana bi kaç sefer giyiceğim için çok pahalı geliyo söyle bi baktımda 200 den aşagıya düzgün bişey yok bide hepsi en son xl beden ben şimdi xl giyiyorum doğumda hayatta olmaz napıcam ki
Dün hissediyordum şimdi şu yazılanları okuyunca evham yaptım belki uyuyor ama hissedemedim ve korkmaya başladım yani bazen şuraya girmek istemiyorum girip iki muhabbet ediyorum ama şu yazilanlar yetiyo insanı panikletmeye ...Dogru soyluyorsun,evham yapmayalim yaaa ne duysam strese giriyorum ben baya etkileniyorum daneyse kalkim kahvalti hazirlimse bende bebisimi hissederim belki iki pit pit yapar
Gül kurusu filan da güzel olur canm. sadece düz değilde ara ara çiçekleri olcak . gül kurusu renginde. belki vardır böyle güzl olur.Evet bende beyaz düşünüyorum ama dediğin gbi kullanışsız bende başka renk bakayım bari pembe mavi flnda istemiyorum çocuk işi gibi geliyo zümrüt yeşili filan görmüştüm geçenlerde onlardan alırım heralde beden bulabilirsem
İyi yapmışsınız cnm herşey minnaklar için :) bende o dr a özele gidicektim. Zaten 2 kişi tavsiye ediliyor bilindik isim yapmış araştırırken orda oldugunu görünce şaşırdım doğrusu bir deneyim gideyim orda mı die gittim doğruymuşyavrular artık büyüyor dolayısıyla biz burdayız anne diyor sanırım artık yinede çok hareketli değil bnm nazlı kızım ismini henüz koyamadık karar veremedik yaa eskiden yokken daha çok isim buluyordu insan şimdi sanki karar vermek zor oluyor. Siz karar verdiniz mi cnm
masallah bebise bnde saglık ocagına gittim tetanoz asısı oldum kiloma baktılar cok almıssın dediler:))) meyve kilo aldırıyomus cok yeme dediler ama napim saglıklı olalım da kilo önemli degil :))Biz doktordan geldik bizimki de 565 gr olmuş teyzesi maşallah ama yine poz vermedi yüzünü kapamıştı.inşallah 3 hafta sonra artık:))bide çok kilo almışsın dedi doktorum :))umurumda mı?hayır:))
Ayni soylediklerini bende hissediyorum, bazen girmeye korkuyorum ama bazende cok egleniyorum burda. Yinede hayatin tatli olsugu gibi aci olabilecegini de goruyoruz iste burda, sen birazdan hissedersin senin minnos baya buyudu annesi. Benimkisi minnak daha zor hissediyorum zaten sabahlari uyuyo galiba genelde ogleden sonra hissediyorum benDün hissediyordum şimdi şu yazılanları okuyunca evham yaptım belki uyuyor ama hissedemedim ve korkmaya başladım yani bazen şuraya girmek istemiyorum girip iki muhabbet ediyorum ama şu yazilanlar yetiyo insanı panikletmeye ...
Benimde ilk bebis ve ben de hissediyorum ama emin olamiyorum halaGünaydın güzel mayıs anneleri.
Anneler ben hala bebegimin hareketlerini hissedemedim. ilk bebeğim olacak. Sizlerde durum nedir hissedebildiniz mi ? Bi de asidan bahsedilmiş ne aşısı o benim bir bilgim yok ??????
Canım öyle ama işte daha konuşmayayim bu konuda .. evet istediği zaman oynuyor benimki gece gündüz sabah akşam farketmiyo o oynmazsa ben oynatıyorm işte parmaklarla uyarıyorum bazen inada hemen tepki vermiyor uyuyor sanırsam.. bu arada benim yırtıklarım arttı ve artık acıyo karnım geriliyorAyni soylediklerini bende hissediyorum, bazen girmeye korkuyorum ama bazende cok egleniyorum burda. Yinede hayatin tatli olsugu gibi aci olabilecegini de goruyoruz iste burda, sen birazdan hissedersin senin minnos baya buyudu annesi. Benimkisi minnak daha zor hissediyorum zaten sabahlari uyuyo galiba genelde ogleden sonra hissediyorum ben
Kızlar ya doğuma 3 ay kaldı ayy nasıl doğum yapıcam ben
Ay kiz simdi vurdurmaya korktum haBu tetanoz konusu bir acayip.Dadli ve @hasretsinan65 ben ilk gebeliğimde 23. Haftada vururdum hemen akabinde bebeğim öldü ama doktorlar tetanoz asla öldürmez dediler. İnsanın içinde kalıyor bir şüphe tabi.
Yok kız korkma doktorlar asla olmaz öyle şey diyorlar. Biz pimpirikliyiz.Ayyyy oyle demeyin yaaaa ben de iki gun once vuruldum asiyi ve korkuyorum simdii
Benim popo da sorun yok ama bel cevrem genisledi. Zaten camasirlarimi hep gobek alti giyiyiyorum
Aynen öyle oluyor cnmİsim konusunda çok haklısın daha evlenmeden önce çocuklarımın adını koymuştum sözde kızıma inci oğluma mirat adını verecektim evlendikten sonra farklı isimler düşünmeye başladım hamile kaldıktan sonra bambaşka isimlerkızımıza Belis adını koyduk biz aşkın ilk meyvesi ve çok güzel kız anlamına geliyormuş. İlk evladımız olduğu için anlamı çok hoşuma gitti
bende gece sicaktan yatamiyorum icim daraliyo esim üsüyo kalorferi kapamisim ben yaniyom anlamadim :/Geceleri bende ufak ufak rahatsiz olmaya basladim.hamilelikte en cok son iki aydaki uyku sıkıntisi korkutur beni cok zornoluyo donmek gece yardimsiz olmuyor
Popoda genisledi camasirlarim artik rahat degil bi posta almam lazim :)
Tek değilsin bende böyleyim ve şuan nezle oldum öksürükte cabası aman dikkat et canım ilaçta kullanamıyoruz hala da terliyorum tek yarattığımız oda yanıyor kalorifer o da en düşükte ona rağmen yanıyorum daha dusugude yok hasta oldum kapatınca da napicaz böyle iyiki yaz değil piserdik heraldebende gece sicaktan yatamiyorum icim daraliyo esim üsüyo kalorferi kapamisim ben yaniyom anlamadim :/
Benimle aynı kafadan,Bir kişi daha güzel bir düşünce,Ben çok zayıf başlamadım hamilelige boyumdan kaynaklı zayıf duruyordum ama rakama dökersem kiloluarkadaşlar bence sağlıklı olalım da kilo önemli değil yaklaşımı doğru değil. kilo başlı başına bir sağlıksızlık zaten. hem kiloya dikkat edip hem de bebeğin ve kendi sağlığını korumak mümkün. ben ekmek, pirinç, makarna, hamur işi vs gıdaları neredeyse hiç almıyorum. akşamları daha hafif yiyorum. daha çok et, balık ağırlıklı besleniyorum. sabahları mutlaka ya bir ya da iki tane yumurta yiyorum. peynir, süt kesinlikle ihmal etmiyorum. her gün mutlaka meyve yiyorum. öğünlerimde çorbayı çok sık tercih ediyorum. bazen canım çok istiyor, hamburger, gözleme vs de yiyorum. ertesi gün dengeliyorum. çok şükür ben de bebeğim de şimdilik çok sağlıklıyız, inşallah böyle devam eder. bence siz de dikkat etmeye çalışın, daha doğrusu dikkat etmek değil de sağlıklı beslenmeye çalışın. şimdiye kadar 5 kilo aldım. 51 kilo ile başlamıştım hamileliğe.
bebeğimiz olduktan sonra da çok fazla enerjiye ihtiyacımız olacak. kilolara dikkat etmekte bence fayda var.
Bende artık içsem ni içmesem mi diye düşünüyorumBsnada ondan verdi kullanmadm. Oyle duymustum canm. Hatta sirf istah aciyo diye icsemmi diye dusunmedim degil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?