2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ama Canım gebelikte haftalar önemliymiş benim için fark etmiyor ama hemşire öyle dedi şuan 6 aylık hamilesin dedi

Ama Canım gebelikte haftalar önemliymiş benim için fark etmiyor ama hemşire öyle dedi şuan 6 aylık hamilesin dedi
Ben ayrıntıciyim canım ya ben hala kendimi 6 ay saymiyorum 24+4 dum neyse regl gunume az kaldı o zaman sayarim artık kendimi 6 aylık ama dogumuma 98 gün var sezeryan olcak daha erken almazsa 98

Ne yapacan bebeğin sağlıklı olsun da sonrasında veririsin ins ben normalde de zayıf biriyim zaten şimdi de 50 -51 falanim takılma sağlıklı olalım da ne yapalm
Bende 52 kilo ile hamile kalmıştım eşimde şimdi takılıyor bana gidişat hiç iyi değil diye 36 beden iken ve genelde hep sabit kilolu ve max 52yi görmüş biriyken şimdi birden böyle olunca şaşırıyoruz tabi o da yeme alışkanlığımı bildiğinden nasıl kilo alıyorum anlam veremiyor pek

Kızlar dünkü tetenoz aşısından sonra kolum bugün fena ağrıyo sertleşmiş bide bebişimde hiç hareket etmiyor artık aşı falan olmam ikinci dozda kalsın

kızlar selam,

kıyafetler almaya başladım ama kafam çok karışıyor. Hem uzun kollu hem kısa kollu atletler ve zıbınlar aldım..
Peki mayıs ayında doğacak çocuk ne giyer? :S Uzun kolluya mı öncelik vermek lazım acaba..
İzmir'deyim ben mayıs ayında sıcak olmaya başlar diye düşünüyorum ama tabi çokta sıcak olmaz.. siz nasıl kıyafetler alıyorsunuz.. Bir de asıl dert çabuk büyücekleri için çok da almak istemiyorum ama elimdekiler de yetsin tabi.. :S

Ben ayrıntıciyim canım ya ben hala kendimi 6 ay saymiyorum 24+4 dum neyse regl gunume az kaldı o zaman sayarim artık kendimi 6 aylık ama dogumuma 98 gün var sezeryan olcak daha erken almazsa 98
Sende 6 aylıksın ama gene bildiğin gibi olsun nasıl istersen ya senin bebişte aşagıdamı hareket ediyor benimki hep aşağıda sanki düşecekmiş gibi ayyy ama bugün tık yok dün aksam tatlıda yedim birşey hissedemedim

Bazen göbek deligimin orda bazen üstünde bazen altında her yerde canım değişiyor benimkide oynadı daha demin icim rahatladı oynar ssninkide yemek ye açtır

Canım biraz ağzına bal al kıpırdıyor bir süre sonra... Aynen ben de böyle düşünmeye başladım. Sürekli düşük, düşük, düşük muhabbeti. Hepimiz düşecek diye bekliyoruz gibi bir muhabbet oldu... Allah korusun...

Bncede bide renkten ziyade beden nasıl bulcam bilmiyorum belim zaten ağrırdı hep 1 haftadır eğilemiyorum bile ağrıdan geceleri dönemiyorum artık tartıya çıkmaya korkuyorum daha şimdiden bçyleyse doğuma kadar napıcam bilmiyorum hiç bişeyim yoktu bi haftada ağırlaştm ya havalarda çok kötü hiç yürüyüş yapamıyorum ağlıcam galiba birazdan zaten bide english homeda kaç gndür ind. Vardı bn bgn gidicem ya bgn eskiye dönmüş fiyatlar bütün içimi sana döktüm sabah sabah hakkını helal et

Slm cnm bence ince ve uzun kollu almakta fayda var diye düşünüyorum zaten bir kaç ay sonrada kısa kolluları giyebilirler

Oynadı canım çok şükür süt içtim biraz da uyarı verdim oynadı kaydı tekmeledi çocuğumda napsin annesi evham yapıyor olan ona oluyor bı rahat bırak kadın be diye bağıracak sonunda :) gerçekten öyle ya Allah korusun hepimizin evladını etki altında kalıyorum ben de bı anda olsa düşünüyor insan..

Ben eminonunden 40 TL ye aldım bı tane daha süslü alicam bı De normal pijama alicam baya uygunmus aldigim onu dantelli mavi aldım ben

Biraz daha olumlu şeylerden bahsetsek daha iyi olacak... Hem bizler hem de bebeklerimiz için...

İlgin için çok teşekkürler canım şalgam içemiyorum midem almıyor burun fısfısınıda doktorum vermedi niyeyse onun yerine tuzlu su yapıyorum. biraz daha iyi gibiyim

Ben eminonunden 40 TL ye aldım bı tane daha süslü alicam bı De normal pijama alicam baya uygunmus aldigim onu dantelli mavi aldım ben
Canım fotosunu yükler msn zahmet olmazsa ya fikir olsun bende kocaelide oturuyorum ama belki giderim seviyorum eminönünde fln gezmeyi gerçi bu belle nasıl olcaksa artık :))

Canım fotosunu yükler msn zahmet olmazsa ya fikir olsun bende kocaelide oturuyorum ama belki giderim seviyorum eminönünde fln gezmeyi gerçi bu belle nasıl olcaksa artık :))
Tabi canım ben kk nin uygulamasından görebiliyorum chromedan giremiyorum buradanda fotoğraf atılmıyor her nedense çeker kardeşime atarim bugün ondan buraya yüklerim etiketlerim seni

ne güzel yazmıssınız cok dogru söylüyosunuz dikkat etmek lazım lakin fakat ama :))) herkesin bünyesi farklı bizde almak istemezdik bu kadar cok ama elimizde olmadan aldık acıkcası bende dikkat ediyodum ekmek yemiyodum normal porsiyonlarda sebze et yemekleri yiyodum ama sonuc böyle oldu hızlı bir kilo artısı ben tamamen bünyeye baglıyorum su içsem yaramıs zaten benim gögüslerim acayip sisti 3kilo kesin onlar bi arkadas yazmıs neyi azaltıyım sütümü yumurtayımı pekmezi mi zaten abartı bişey yemiyoruz ki bünyemiz böyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…