- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi endless love
-
- #27.461
Ama Canım gebelikte haftalar önemliymiş benim için fark etmiyor ama hemşire öyle dedi şuan 6 aylık hamilesin dedinasıl 6 ay ya :) canım 6 ay dolunca 6 ay sayılırsın ve daha dolmadi 24-25 haftalar bitince 6 ay sayılırsın sonra 7. Aydan gün alınır 7 aylık olunmaz olunamazda mantıksız yani şuan 6 aylık olucam dolucak 6 ayim ama 6 sayilicam 7 28-29 haftalardan sonra sayılıyor bir ay 4 hafta ama 28 gün değil 4 hafta 3 gün ya da 2 gün bı Şubat 28 ya da 29 gün canım .. ben nette De bakıyorum dediğim gibi çıkıyor aslında neyse çokta önemli değil herkes istediği gibi desin ben regl gunume gelince ay oldu sanıyorum bana böylesi mantıklı geliyor .
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahEvett prenses geliyor
Ben ayrıntıciyim canım ya ben hala kendimi 6 ay saymiyorum 24+4 dumAma Canım gebelikte haftalar önemliymiş benim için fark etmiyor ama hemşire öyle dedi şuan 6 aylık hamilesin dedi
Bende 52 kilo ile hamile kalmıştım eşimde şimdi takılıyor bana gidişat hiç iyi değil diyeNe yapacan bebeğin sağlıklı olsun da sonrasında veririsin ins ben normalde de zayıf biriyim zaten şimdi de 50 -51 falanim takılma sağlıklı olalım da ne yapalm
Sende 6 aylıksın ama gene bildiğin gibi olsun nasıl istersen ya senin bebişte aşagıdamı hareket ediyor benimki hep aşağıda sanki düşecekmiş gibi ayyy ama bugün tık yok dün aksam tatlıda yedim birşey hissedemedimBen ayrıntıciyim canım ya ben hala kendimi 6 ay saymiyorum 24+4 dumneyse regl gunume az kaldı o zaman sayarim artık kendimi 6 aylık ama dogumuma 98 gün var sezeryan olcak daha erken almazsa 98
Bazen göbek deligimin orda bazen üstünde bazen altında her yerde canım değişiyor benimkide oynadı daha demin icim rahatladı oynar ssninkide yemek ye açtırSende 6 aylıksın ama gene bildiğin gibi olsun nasıl istersen ya senin bebişte aşagıdamı hareket ediyor benimki hep aşağıda sanki düşecekmiş gibi ayyy ama bugün tık yok dün aksam tatlıda yedim birşey hissedemedim
Canım biraz ağzına bal al kıpırdıyor bir süre sonra... Aynen ben de böyle düşünmeye başladım. Sürekli düşük, düşük, düşük muhabbeti. Hepimiz düşecek diye bekliyoruz gibi bir muhabbet oldu... Allah korusun...Dün hissediyordum şimdi şu yazılanları okuyunca evham yaptım belki uyuyor ama hissedemedim ve korkmaya başladım yani bazen şuraya girmek istemiyorum girip iki muhabbet ediyorum ama şu yazilanlar yetiyo insanı panikletmeye ...
Bncede bide renkten ziyade beden nasıl bulcam bilmiyorum belim zaten ağrırdı hep 1 haftadır eğilemiyorum bile ağrıdan geceleri dönemiyorum artık tartıya çıkmaya korkuyorum daha şimdiden bçyleyse doğuma kadar napıcam bilmiyorum hiç bişeyim yoktu bi haftada ağırlaştm yaCanm evet çok pahalı ben almayacağım öyle. ama bulurum inşallah eminönünden filan 80-90 tl ye. Teyzem tuhafiyeci benim mallar geliyor ona kapalı çarşıdan ona sipariş vereceğim uyguna bulurum diye tahmin ediyorum.Ama 100de yukarısı da verilmz bana göre .Gerek yok . 2 tane uygun al 40 ına kadar giy.
Slm cnmkızlar selam,
kıyafetler almaya başladım ama kafam çok karışıyor. Hem uzun kollu hem kısa kollu atletler ve zıbınlar aldım..
Peki mayıs ayında doğacak çocuk ne giyer? :S Uzun kolluya mı öncelik vermek lazım acaba..
İzmir'deyim ben mayıs ayında sıcak olmaya başlar diye düşünüyorum ama tabi çokta sıcak olmaz.. siz nasıl kıyafetler alıyorsunuz.. Bir de asıl dert çabuk büyücekleri için çok da almak istemiyorum ama elimdekiler de yetsin tabi.. :S
Oynadı canım çok şükür süt içtim biraz da uyarı verdim oynadı kaydı tekmeledi çocuğumda napsin annesi evham yapıyor olan ona oluyor bı rahat bırak kadın be diye bağıracak sonunda :) gerçekten öyle ya Allah korusun hepimizin evladını etki altında kalıyorum ben de bı anda olsa düşünüyor insan..Canım biraz ağzına bal al kıpırdıyor bir süre sonra... Aynen ben de böyle düşünmeye başladım. Sürekli düşük, düşük, düşük muhabbeti. Hepimiz düşecek diye bekliyoruz gibi bir muhabbet oldu... Allah korusun...
Ben eminonunden 40 TL ye aldım bı tane daha süslü alicam bı De normal pijama alicam baya uygunmus aldigimBncede bide renkten ziyade beden nasıl bulcam bilmiyorum belim zaten ağrırdı hep 1 haftadır eğilemiyorum bile ağrıdan geceleri dönemiyorum artık tartıya çıkmaya korkuyorum daha şimdiden bçyleyse doğuma kadar napıcam bilmiyorum hiç bişeyim yoktu bi haftada ağırlaştm yahavalarda çok kötü hiç yürüyüş yapamıyorum ağlıcam galiba birazdan zaten bide english homeda kaç gndür ind. Vardı bn bgn gidicem ya bgn eskiye dönmüş fiyatlar bütün içimi sana döktüm sabah sabah hakkını helal et
Biraz daha olumlu şeylerden bahsetsek daha iyi olacak... Hem bizler hem de bebeklerimiz için...Oynadı canım çok şükür süt içtim biraz da uyarı verdim oynadı kaydı tekmeledi çocuğumda napsin annesi evham yapıyor olan ona oluyor bı rahat bırak kadın be diye bağıracak sonunda :) gerçekten öyle ya Allah korusun hepimizin evladını etki altında kalıyorum ben de bı anda olsa düşünüyor insan..
Slm cnmbence ince ve uzun kollu almakta fayda var diye düşünüyorum zaten bir kaç ay sonrada kısa kolluları giyebilirler
İlgin için çok teşekkürler canım şalgam içemiyorum midem almıyor burun fısfısınıda doktorum vermedi niyeyse onun yerine tuzlu su yapıyorum. biraz daha iyi gibiyimÖncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 2 hafta önce rahatsızlandım. İlaç kullanmadım. 1 bardak suya yaklaşık 3 çorba kaşığı sirke döküp boğaz gargarası yaptım sabah ve gece yatarken (tadı kötü fakat çok etkili). O boğazımın acısını aldı. Burun için de eczaneden okyanus suyu aldım fısfıs çok iyi geldi. Bu arada da şalgam suyu içtim günde 1 bardak ve 4-5 gün içinde geçti. Burada en önemli olan ciğerlere inmedi bu önlemler sayesinde normalde çok öksürürdüm. Bol sıvı al bir de ılık su iç o da boğazını yumuşatır. Gece de 2 yastıkla yat rahat nefes alırsın. Geçmişler olsun
Canım fotosunu yükler msn zahmet olmazsa ya fikir olsun bende kocaelide oturuyorum ama belki giderim seviyorum eminönünde fln gezmeyi gerçi bu belle nasıl olcaksa artık :))Ben eminonunden 40 TL ye aldım bı tane daha süslü alicam bı De normal pijama alicam baya uygunmus aldigimonu dantelli mavi aldım ben
Aynen öyle mesela doğum fotoğrafçısı tutacak mısınız !??? :)))Biraz daha olumlu şeylerden bahsetsek daha iyi olacak... Hem bizler hem de bebeklerimiz için...
Tabi canım ben kk nin uygulamasından görebiliyorum chromedan giremiyorum buradanda fotoğraf atılmıyor her nedense çeker kardeşime atarim bugün ondan buraya yüklerim etiketlerim seniCanım fotosunu yükler msn zahmet olmazsa ya fikir olsun bende kocaelide oturuyorum ama belki giderim seviyorum eminönünde fln gezmeyi gerçi bu belle nasıl olcaksa artık :))
ne güzel yazmıssınız cok dogru söylüyosunuz dikkat etmek lazım lakin fakat ama :))) herkesin bünyesi farklı bizde almak istemezdik bu kadar cok ama elimizde olmadan aldık acıkcası bende dikkat ediyodum ekmek yemiyodum normal porsiyonlarda sebze et yemekleri yiyodum ama sonuc böyle oldu hızlı bir kilo artısı ben tamamen bünyeye baglıyorum su içsem yaramıs zaten benim gögüslerim acayip sisti 3kilo kesin onlar bi arkadas yazmıs neyi azaltıyım sütümü yumurtayımı pekmezi mi zaten abartı bişey yemiyoruz ki bünyemiz böyleymişarkadaşlar bence sağlıklı olalım da kilo önemli değil yaklaşımı doğru değil. kilo başlı başına bir sağlıksızlık zaten. hem kiloya dikkat edip hem de bebeğin ve kendi sağlığını korumak mümkün. ben ekmek, pirinç, makarna, hamur işi vs gıdaları neredeyse hiç almıyorum. akşamları daha hafif yiyorum. daha çok et, balık ağırlıklı besleniyorum. sabahları mutlaka ya bir ya da iki tane yumurta yiyorum. peynir, süt kesinlikle ihmal etmiyorum. her gün mutlaka meyve yiyorum. öğünlerimde çorbayı çok sık tercih ediyorum. bazen canım çok istiyor, hamburger, gözleme vs de yiyorum. ertesi gün dengeliyorum. çok şükür ben de bebeğim de şimdilik çok sağlıklıyız, inşallah böyle devam eder. bence siz de dikkat etmeye çalışın, daha doğrusu dikkat etmek değil de sağlıklı beslenmeye çalışın. şimdiye kadar 5 kilo aldım. 51 kilo ile başlamıştım hamileliğe.
bebeğimiz olduktan sonra da çok fazla enerjiye ihtiyacımız olacak. kilolara dikkat etmekte bence fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?