- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 41
- Konu Sahibi endless love
-
- #2.721
Annem haftasonları bize geliyor yatılı bizde rahat rahat 2 gün geziyoruz oğlum anneanne hastası :)Allah kolaylığını verir canım. Annen yada kayınvaliden yardım ediyorsa daha kolay olur.
Amin canım seninkiler kaç yaşındaydı canım benim unutkanlığım meşhurdurCanim Allah yardim edicektir oyle olursa.hic bir kulunu darda koymaz sen yuregini ferah tut.saglikli bir gebeligin olsn insaAllh
ben de geldim. son adet tarihi 14 ağustos. ikinci bebeğim. 24 yaşındayım. aday öğretmenim. bi kızım var kendisi 24 aylık.
Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler yaşatsın malesef ben düşük yapıyorum . 2. Gebelik hayırlısı artık.
Ben de araniza yeni katıldım kızlar bakalım ilk bebeğim olacak Allahım hayırlısı ile ilerletir inşallah hamileligimizi
Merhaba bende yeni katıldım aranıza Allah nasip ederse 5 mayıs annesi olarakşu an 6+2 günlük hamileyim keseyi adetten 3 gün sonra gördük küçücüktü geçtiğimiz çarşamba günü bebeği görürüz diye tekrar muayeneye gittim 5+5 günlükken normal untrasonda gözükmedi alttan bakıldı ilk yine göremedik sonra köşede yakaladık gibi kalbinde attığını gördüğünü söyledi doktor ama dinleyemedik çok küçük bayramdan sonra netleştirirz dedi yani var yok gibi bi şey.. inşaAllah kazasız belasız güzel sağlıklı bi gebelik geçiririz
Kızlar bata 13 Eylül kan testim 343 :)
Benimkiler buyuduler cok sukur biri 12 biri 7 yasindaAmin canım seninkiler kaç yaşındaydı canım benim unutkanlığım meşhurdur
Ayy masallah seninde cok yuksekmis neden bu kadar fark oluyo acaba cozemedm bu isiHoşgeldin canım listeye ekledim seni de :)
Çok geçmiş olsun canımkendini toparla inşallah güzel haberler alırız
Hışgeldin canım :)
Hoşgeldin canım hayırlısı ile görürsün bayramdan sonra bebişi :)
Çok güzel değerin benimde bat günü 556 idi :)
Ayy masallah seninde cok yuksekmis neden bu kadar fark oluyo acaba cozemedm bu isi
Bence ikiz değil tek Bebek çünkü benim 65 304 ve 1535 6355 olarak devam etti iki günde bir ve tek Bebek ikiz olsa çok çok üstü olması lazım adete 6 gün kala öğrenmiştim hemdeAdetimi bekledigim gun hcg 85 ti benm.bilemiyorum artikikizler geliyo bence
Dogrudur canm benm battan imi gun once 12 4 gun sonra 85 4 gun sonra 385 ti tekrarda yaptirmadim.Bence ikiz değil tek Bebek çünkü benim 65 304 ve 1535 6355 olarak devam etti iki günde bir ve tek Bebek ikiz olsa çok çok üstü olması lazım adete 6 gün kala öğrenmiştim hemde
Bence erken döllenme ve ay döngüsü ile alakalı canım :) zaten ben bat a 5 gün kala öğrendim normal idrar testi ile üstelik bariz belliydi :)
Sen duydunmu kalp atislarini kuzununBence ikiz değil tek Bebek çünkü benim 65 304 ve 1535 6355 olarak devam etti iki günde bir ve tek Bebek ikiz olsa çok çok üstü olması lazım adete 6 gün kala öğrenmiştim hemde
Hayır canım en son gittiğimde bebeğini gördük kese içinde kalp atışı Bi kaç güne olur dedi 6 haftalıktımSen duydunmu kalp atislarini kuzunun
Dogrudur canm benm battan imi gun once 12 4 gun sonra 85 4 gun sonra 385 ti tekrarda yaptirmadim.
Olabilir canim ben 4 gun once hassasla ogrenmistim.simdi 4+4 oldu ayin 22 sine randevu aldim ozaman 6+3 oluyo kalp atisini duyariz insallah ozamana
Ayyy canimmm masallahhhhh cok sevimdimmm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhhKızlar bata 13 Eylül kan testim 343 :)
Bi iki damla limon damlar ağzına geçer belki ama fazla yeme limonuGünlerdir ilk defa iştahla güzelce yemek yedim şimdi mide ağrısından kıvranıyorum aşırı midem bulanıyor çıkarmamak için direniyorum resmen
Doktorunu ara pembeyse önlemini şimdiden al inşallah kötü birsey yokturKızlar benden pembe kahve çok çok az kahve leke geliyo silinceağrı sizi yok şuan ama çok korktum
Yerlesme kanamasıdır inşallah canım korkma kahve lekeden ben de 15 gündür var progestan içiyorumKızlar benden pembe kahve çok çok az kahve leke geliyo silinceağrı sizi yok şuan ama çok korktum
Bi iki damla limon damlar ağzına geçer belki ama fazla yeme limonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?