2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ben de geldim. son adet tarihi 14 ağustos. ikinci bebeğim. 24 yaşındayım. aday öğretmenim. bi kızım var kendisi 24 aylık.

Hoşgeldin canım listeye ekledim seni de :)

Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler yaşatsın malesef ben düşük yapıyorum . 2. Gebelik hayırlısı artık.

Çok geçmiş olsun canım kendini toparla inşallah güzel haberler alırız

Ben de araniza yeni katıldım kızlar bakalım ilk bebeğim olacak Allahım hayırlısı ile ilerletir inşallah hamileligimizi

Hışgeldin canım :)

Hoşgeldin canım hayırlısı ile görürsün bayramdan sonra bebişi :)

Kızlar bata 13 Eylül kan testim 343 :)

Çok güzel değerin benimde bat günü 556 idi :)

Ayy masallah seninde cok yuksekmis neden bu kadar fark oluyo acaba cozemedm bu isi

Adetimi bekledigim gun hcg 85 ti benm.bilemiyorum artik ikizler geliyo bence
Bence ikiz değil tek Bebek çünkü benim 65 304 ve 1535 6355 olarak devam etti iki günde bir ve tek Bebek ikiz olsa çok çok üstü olması lazım adete 6 gün kala öğrenmiştim hemde

Bence ikiz değil tek Bebek çünkü benim 65 304 ve 1535 6355 olarak devam etti iki günde bir ve tek Bebek ikiz olsa çok çok üstü olması lazım adete 6 gün kala öğrenmiştim hemde
Dogrudur canm benm battan imi gun once 12 4 gun sonra 85 4 gun sonra 385 ti tekrarda yaptirmadim.
Bence erken döllenme ve ay döngüsü ile alakalı canım :) zaten ben bat a 5 gün kala öğrendim normal idrar testi ile üstelik bariz belliydi :)

Olabilir canim ben 4 gun once hassasla ogrenmistim.simdi 4+4 oldu ayin 22 sine randevu aldim ozaman 6+3 oluyo kalp atisini duyariz insallah ozamana

Dogrudur canm benm battan imi gun once 12 4 gun sonra 85 4 gun sonra 385 ti tekrarda yaptirmadim.

Olabilir canim ben 4 gun once hassasla ogrenmistim.simdi 4+4 oldu ayin 22 sine randevu aldim ozaman 6+3 oluyo kalp atisini duyariz insallah ozamana

Canım ben 6+6 iken gittim çok şükür duydum :)

Günlerdir ilk defa iştahla güzelce yemek yedim şimdi mide ağrısından kıvranıyorum aşırı midem bulanıyor çıkarmamak için direniyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…