2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bu 5-6 gündür başım belim bacaklarım çok ağrıyor.sürekli uykum var.oğlumda hiç böyle değildi.bide sürekli oğlum kucağımda 11 kg maşallah
Hic bir hamilelik birbirine benzemez derler tatlim gecer insallah agrilarin ama agrilarda olmasa hamile oldugumuzu unutuyoruz olsa bi turlu olmasa bi turlu

Haklısın vallahı şükür bu günümüze sen nasıl oldun canım
Ben ayni hala yatar vaziyetteyim arada kalkiyorum ama agrilar fenalasiyo hemen geri yatisa geciyorum ama cok sukur rabbime iyiyim. Senin beta hgc yi gorunce agladim sevincten valla adina masallah, o kadar sevindim ki anlatamam rabbim devamini getirsin saglikla kucaklarimiza alalim insallah

Canım benim gerçekten samimiyetinize inanıyorum Allah Razı olsun

Ya bi arkadaş bugün buraya yazmış düşük yapıyorum diye ismini unuttum ama içime dert oldu okuduğum dan beri acaba nasıl oldu çok üzüldüm dayanamayıp yazdım buraya yoksa içimde kalırdı ayy çok duygusal oldum herkese ağlıyorum allah yardım etsin

Bende progestan aliyorum. Kasik agrilarim coktu lekelenmem falan olmamisti ama ilac iyi geldi. Ilk gebeligimde olmamisti kizim kucuk daha yoruluyorum galiba ondan oluyor agrilar. Kizlar bulanti metalik tat falan yasayan var mi? Ben muthis acikiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…