2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba bende yeni katıldım aranıza Allah nasip ederse 5 mayıs annesi olarak şu an 6+2 günlük hamileyim keseyi adetten 3 gün sonra gördük küçücüktü geçtiğimiz çarşamba günü bebeği görürüz diye tekrar muayeneye gittim 5+5 günlükken normal untrasonda gözükmedi alttan bakıldı ilk yine göremedik sonra köşede yakaladık gibi kalbinde attığını gördüğünü söyledi doktor ama dinleyemedik çok küçük bayramdan sonra netleştirirz dedi yani var yok gibi bi şey.. inşaAllah kazasız belasız güzel sağlıklı bi gebelik geçiririz

Ben bugün doktora yeniden gidicem. 1500 lerde çıkarsa alttan ultrason ile bakarız dedi . Ama içimde rahat değil karindan daha mı iyi olur bi zararı varmıdır erken mi bilemedim Kararsiz kaldım

Kac haftaliksin canim
Canım ilk gittigimde adetim 5 gün geçirmişti sonuç 367 çıktı . İki gün sonra yeniden kan ver dedi . Sonra 789 cikti . Keseyi görmeden gebelik başladı diyemem dedi gönderdi . Son adet tarihim 28 temmuz ama düzenli olmam ben döngüm 38 gün falan

Anladim canim insallah gorebilirsiniz bende cok kararsizim.aslinda acele etmek istemiyorum ama iki tane okullu cocugum var ben goturup getiriyorum ikisinin okulu farkli yerlerde farkli saatlerde ne zaman gidicem nasil halledicem bu hastane isini bilmiyorum

Zor canım gercektende erken farkedip gitmenin böyle stresli bekleyişleri oluyor . Bayram hediyesi gibi gelse gözükse bugün

Günaydın arkadaş lar öğle oldu diyeceksiniz ama dün o kadar gezdim ki bayram alışverişi için geç uyandım bugün neyse yeni hamişler varmış aramızda hoşgelmişler allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin bebeklerimizi

Bende tekrar yatsammi diyorum ama arefe gunu oyle cok is oluyoki valla hic birseyde yapasim yok nasil tembellik coktu ustume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…